Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 decembrie 2021. Taurii simt nevoia unei schimbări radicale

Publicat: 15/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 15 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează zodia Taur și se întâlnește aici cu Uranus retrograd. Acest context astrologic ne aduce simț practic și estetic, dar și cu o doză mai mare de încăpățânare. Vrem să facem lucrurile diferit, însă și noi putem fi luați prin surprindere de evoluția unei situații.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ar fi de preferat să ai mai multă grijă la cheltuieli și să nu dai bani cu împrumut. Nici tu nu ar trebui să îți faci datorii și nici să investești în proiecte și planuri de viitor deocamdată. Dacă simți unele limitări financiare, cel mai bine ar fi să-ți refaci strategia de administrare a bugetului.

Horoscop zilnic Taur

Simți că a venit momentul să faci o schimbare în viața ta personală sau profesională. Începe prin a renunța la încăpățânare și evită tensiunile cu superiorii. Dacă discuți în fața unui public sau într-un context oficial, ai grijă să nu scapi cuvinte pe care ar trebui să le ții pentru tine.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi nu te simți în apele tale și starea interioară este oscilantă. De asemenea, și starea de sănătate este destul de vulnerabilă și poate ar trebui să te odihnești mai mult. Ai grijă cu precădere la afecțiuni mai vechi sau cronice. Acestea se pot manifesta acum.

Horoscop zilnic Rac

Prietenii te pot lua prin surpindere cu atitudinea lor. Posibil să-ți dea niște planuri peste cap și de preferat ar fi să nu te încăpățânezi să iasă totul ca tine. Pe de altă parte, încearcă să nu pui la suflet mai mult decât este cazul și nu te îngrijora pentru alții, maiales dacă nu îi poți ajuta.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea să ai parte de momente tensionate în relația cu superiorii, dar și la modul general, în relațiile cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. În cuplu pot lua naștere discuții în contradictoriu și ar trebui să lași mai mult de la tine sau să adopți o atitudine diferită decât cea de până acum.

Horoscop zilnic Fecioară

La locul de muncă pot să apară situații neprevăzute sau schimbări de program care să-ți ceară să dai dovadă de adaptabilitate. De fapt, trebuie să-ți schimbi niște viziuni și convingeri, niște opinii și doctrine de care ții cu dinții pentru ca lucrurile să funcționeze.

Horoscop zilnic Balanță

Azi poți avea parte de surprize mai puțin plăcute în plan sentimental sau care vin din partea copiilor, dacă ești părinte. În alte cazuri, s-ar putea ca atașamentele toxice și dependențele emoțional-financiare să-ți dea bătăi de cap. La ceva va trebui să renunți, totuși.

Horoscop zilnic Scorpion

Se întrevede o zi tensionată, fie în cuplu, fie în familie. Cu părinții su rudele apropiate nu ajungi la un acord, iar viziunile voatsre sunt diametral opuse. În plus, aceștia pot interveni în viața ta personală și asta te poatet deranja. Cu partenerul te poți certa din cauza sarcinilor gospodărești neonorate.

Horoscop zilnic Săgetător

Ai tendința de a te contrazice cu colegii de muncă și tonul tău poate deranja. Nu le impune și altora ideile tale și fii mai maleabil în fața schimbărilor care apar la locul de muncă. Nu te încăpățâna să faci totul ca tine.

Horoscop zilnic Capricorn

Configurația astrologică a zilei îți poate scoate în față o serie de tentații financiare de care ar trebui să te ferești. Poate fi vorba de oferte și reduceri cărora să nu le poți rezista sau de speculații financiare ademenitoare. Evită cheltuielile și banii dați pe distracții!

Horoscop zilnic Vărsător

Se conturează o zi conflictuală în zona relațiilor de familie și ar trebui să fii mai îngăduitor cu cei dragi. Diferențele de viziune și mentalitate între tine și cei din altă generație sunt mult prea vizibile și ar fi de preferat să lași încăpățânarea deoparte pentru a nu-ți strica ziua.

Horoscop zilnic Pești

Veștile care-ți ajung astăzi la urechi s-ar putea, în cea mai mare parte, să nu fie adevărate. Poți fi surprins de mesaje primite, de discuții purtate, iar unele dialoguri te pot scoate complet din zona de confort. Nu lua decizii radicale și nu trage concluzii definitive deocamdată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
De ce trebuie să țină cont seniorii atunci când vine vorba de majorarea pensiilor. Află...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Trebuie SĂ PRIMEASCĂ BANII de urgență. Decizia uriașă care se pregătește în ROMÂNIA
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Este sau nu 2 mai 2024 zi liberă legală? Angajații care vor avea parte de...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Corpul nu vrea de fapt să îmbătrânească, arată prima hartă a mușchilor umani