Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 mai 2022. Gemenii se pot certa cu partenerul

Publicat: 17/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 17 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna intră astăzi în zodia Săgetător și va forma opoziție cu Mercur retrograd din Gemeni. Acest aspect ne cere să analizăm situațiile cu are ne confruntăm cu mai multă obiectivitate și din mai multe perspective. Dialogurile cu cei din jur pot fi dificile, tensionate, din cauza faptului că suntem nehotărâți și nu ne putem concentra.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ziua de astăzi vine cu multe discuții și posibil chiar negocieri. S-ar putea să primești propuneri interesante, însă ține cont că multe pot fi doar promisiuni. Nu ar trebui să iei de bun tot ce-ți trece pe la urechi.

Horoscop zilnic Taur

Deși îți trec prin minte fel și fel de idei de rezolvare a unor situații financiare, nu te baza prea mult pe ceilalți. Încearcă să te preocupi de rezolvarea unor chestiuni administrative, legate de bunuri materiale, facturi, rate la bancă. Ai mai mult grijă la ofertele pe care ți le fac ceilalți.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna trece prin sectorul vieții de cuplu și te poți aștepta la tensiuni cu partenerul de viață. S-ar putea ca niște situații din trecut nerezolvate să iasă la suprafață. Profesional, ești foarte nehotărât dacă trebuie să iei o decizie și s-ar putea să ai parte de certuri și cu colaboratorii.

Horoscop zilnic Rac

Astăzi te simți mai obosit, mai agitat pe interior și ești destul de irascibil. Capacitatea de concentrare este scăzută și de aceea ar trebui să te odihnești mai mult. Ai grijă la starea de sănătate, mai ales dacă te confrunți cu afecțiuni cronice. Nu te baza pe un diagnostic primit astăzi.

Horoscop zilnic Leu

Deși ești vorbăreț, nu ești într-o dispoziție prea bună și s-ar putea să intri în discuții tensionate cu cei dragi. Posibil ca reproșurile să vină din partea persoanei iubite sau din partea copiilor și astfel să nu te simți în apele tale.

Horoscop zilnic Fecioară

Și tu te poți aștepta la reproșuri din partea familiei, mai ales dacă exagerezi cu munca. Cei dragi au nevoie de tine și acasă. Ai mai multă grijă astăzi la modul în care îți gestionezi emoțiile pentru că poți deveni hipersensibil.

Horoscop zilnic Balanță

Încearcă să eviți negocierile și deciziile importante și să nu iei hotărâri bruște. Nu este momentul să dai un verdict final într-o negociere. S-ar putea să nu fii atent la detalii și nici să nu te poți concentra în discuțiile cu ceilalți.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna trece prin sectorul tău financiar și te poate stimula la rezolvări legate de bani, chitanțe, facturi sau la negocieri salariale. Ai grijă că poți cheltui mai mult decât trebuie. Totodată, nu te aștepta ca negocierile să fie pe placul tău.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna trece prin zodia ta și îți oferă un entuziasm ușor ieșit din comun. Opoziția cu Mercur retrograd poate aduce conflicte în cuplu, mai ales din cauza reproșurilor făcute de partener. Nici în relațiile profesionale lucrurile nu stau mai bine și apare un sentiment de instabilitate.

Horoscop zilnic Capricorn

Acordă mai multă atenție odihnei și afecțiunilor osoase, dacă ai. Azi nu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut, ești mai neliniștit și s-ar putea să-ți reactivezi niște resentimente mai vechi. Unii nativi pot afla informații și secrete care să le strice starea de spirit.

Horoscop zilnic Vărsător

Nu este exclus ca astăzi să porți discuții cu prietenii sau cu asociații în urma cărora să rămâi cu un gust amar. Se pot spune cuvinte dure care ulterior să fie regretate. Nu-ți face planuri de viitor prea mari și nici nu te iluziona cu privire la niște proiecte.

Horoscop zilnic Pești

Luna trece prin sectorul tău profesional și te poate stimula să ieși în față, însă ai grijă cum o faci. Un discurs public sau o discuție cu superiorii poate strica tot contextul. Încearcă să fii diplomat dacă primești noi responsabilități.