Horoscopul zilei de 21 septembrie 2021. Lună Plină în zodia „Pești” (VIDEO)

Publicat: 21/09/2021, 07:14
Actualizat: 21/09/2021, 09:11

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează Lună Plină în zodia Pești, eveniment astrologic cu impact major asupra celor născuți în semne mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești), dar și asupra celor care au ascendentul aici sau Luna în astrograma natală în aceste zodii. Influența va fi resimțită puternic în următoarele două săptămâni, dar va continua pentru jumătate de an de acum înainte.

Luna Plină în Pești este un moment de conectare la credință, la energia Universului, un moment mistic în care ne putem accesa latura de vindecare, prin urmare putem renunța la tot ce este toxic în viața noastră, la gânduri, atitudini, frici și temeri, la vicii și dependențe, obsesii, dar mai ales la persoane. Este o perioadă în care relațiile toxice și de natură karmică se pot încheia.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna Plină din Pești este un moment de curățare psihică de care trebuie să profiți pentru a-ți îmbunătăți sănătatea. Poți afla secrete, poți deconspira jocuri de culise și poți încheia o relație sentimentală karmică sau o relație profesională toxică. Este o perioadă în care te poți detașa de tot ce este bolnăvicios în viața ta, de la frici la obiceiuri nocive.

Horoscop zilnic Taur

Luna Plină din Pești îți poate aduce culegerea roadelor profesionale ale unui proiect în care ești implicat de ceva vreme și pentru care te-ai zbătut. Pe de altă parte, poți vedea adevărata față a unor prieteni, așa că ai putea să te detașezi de anumite persoane toxice pentru tine. Ai grijă căror propuenri le dai crezare acum, și nu-ți acorda toată încrederea asociaților.

Horoscop zilnic Gemeni

Pe de o parte, la această Lună Plină din Pești poți culege roade profesionale bogate, poți obține o funcție, poți să-ți atingi niște obiective, însă pe de altă parte s-ar putea să trăiești o serie de momente de confuzie cu privire la direcția ta în carieră. Sunt posibile tensiuni cu superiorii și cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta.

Horoscop zilnic Rac

Azi ascultă-ți intuiția mai mult ca oricând și bazează-te pe spiritualitate și credință. O rugăciune te poate ajuta foarte mult acum să-ți atingi niște idealuri. Ai ocazia unor revelații și conștientizări puternice în această perioadă și poți primi răspunsuri la multe întrebări avute, poți realiza ce trebuie să faci pentru a te dezvolta, atât personal, cât și profesional.

Horoscop zilnic Leu

Luna Plină din Pești poate încheia un capitol financiar și/sau intim. Poate fi vorba de infidelități care ies la suprafață și de încheierea unei relații disfuncționale. Pe de altă parte, ai ocazia să conștientizezi niște aspecte financiare, să ai niște revelații legate de câștiguri și pierderi și să înțelegi că anumite atașamente financiare sau frici nu te lasă să câștigi mai mult. Poți realiza pe unde și cum îți pierzi resursele, atât financiare, cât și de energie, emoționale.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna Plină din Pești te impactează direct, Soarele aflându-se în zodia ta. Este foarte probabil să închei relații toxice acum, fie de natură sentimentală, fie de natură profesională. Nu este exclus să fii dezamăgit de atitudinea unor persoane din jurul tău, însă ține cont că s-ar putea să nu vezi lucrurile foarte clar acum.

Horoscop zilnic Balanță

Ai parte de conștientizări și revelații legate de muncă și de locul de muncă în sine, de modul în care îți desfășori activitățile zilnice și profesionale, de stilul de viață, iar în urma acestora poți face schimbări benefice care să aibă rezultat asupra stării tale de sănătate. Poți culege roade profesionale, poate chiar să-ți schimbi jobul acum.

Horoscop zilnic Scorpion

Această Lună Plină din Pești te poate confuza în dragoste, dar îți poate aduce și revelații vizavi de viața ta sentimentală. Unii nativi pot încheia o poveste de iubire aflată la început, în timp ce alții pot încheia un proiect creativ și pot culege roadele. Ai o intuiție excepțională și poți primi mesaje de la Univers despre cum să-ți pui în valoare un talent, un hobby.

Horoscop zilnic Săgetător

Este momentul să închei ceva ce ține de casă și de familie, poate o situație a unor bunuri patrimoniale. Pe de altă parte, confuziile emoționale pot fi mari acum și poți trăi cu un sentiment de nesiguranță pentru ceea ce va fi. Se pot afla secrete, infidelități și se pot încheia relațiile toxice, karmice, poate o aventură extraconjugală.

Horoscop zilnic Capricorn

Dacă vei purta discuții și negocieri astăzi, ai grijă ca cealaltă persoană să nu te păcălească. Ai putere de convingere mare, dar fii cu ochii în patru dacă semnezi acte. Luna Plină poate aduce discuții intense, informații neașteptate. Ai mai multă grijă la deplasări și încearcă să nu-ți pierzi atenția în prea multe direcții. Poți lua decizii finale acum, dar asigură-te că ești suficient de lucid când o faci.

Horoscop zilnic Vărsător

Poți culege roade financiare odată cu această Lună Plină din Pești și nu este exclus să primești un bonus, un comision mai mare, o creștere salarială, dacă ai muncit pentru asta în utima perioadă. Totodată, poți avea parte de intuiție financiară, intuiția unei activități care să îți aducă câștiguri și să îți îmbunătățească veniturile pe termen lung. Unii nativ culeg roadele în urma monetizării unui talent. Grijă la confuzii legate de bani și la pierderi financiare.

Horoscop zilnic Pești

Luna Plină se petrece chiar în zodia ta și poate aduce nu doar intuiție, ci și confuzie, însă și ocazia să închei un capitol pe care l-ai deschis în luna februarie-martie a acestui an. Este o perioadă foarte bună să elimini din viața ta tot ce este toxic și bolnăvicios, de la frici la persoane care-ți consumă energia și-ți inhibă evoluția. Ai grijă să nu repeți un tipar din trecut sau un tipar al părinților, dacă ai de făcut o alegere.

Horoscop săptămâna 20 – 26 septembrie 2021. Scorpionii pot încheia relații

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 20 – 26 septembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 20 – 26 septembrie 2021 poate aduce surprize neprevăzute în plan sentimental.

Săptămâna 20 – 26 septembrie 2021 se remarcă prin Luna Plină care se formează în zodia Pești și care anunță un moment de încheiere, în special fiind vorba de încheierea unor contexte toxice din viața noastră, încheierea unor relații karmice negative. Totodată, pe data de 21 septembrie se petrece echinocțiul de toamnă, adică Soarele va intra în zodia Balanță și noi vom deveni mai preocupați de menținerea echilibrului în relațiile cu cei din jur.

Putem fi mult prea sinceri și deschiși în comunicare și putem răni prin cuvinte, dar ne putem cere și iertare de la cei cărora le-am greșit. Acțiunile noastre sunt calculate, avem răbdare și suntem perseverenți, însă în plan sentimental putem fi conflictuali, putem fi suspicioși și posesivi, iar nerespectarea libertății și independenței celuilalt poate încheia relații. Pot apărea surprize și situații neprevăzute în zona sentimental-financiară și ar trebui să evităm dragostea la prima vedere și relațiile bazate pe interese materiale.

Horoscopul lunii. Previziuni pentru luna septembrie 2021

Horoscopul lunii septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna septembrie 2021 este o perioadă bună din anumite perspective, și una dintre ele este faptul că suntem susținuți de contextul astrologic să ne materializăm planurile și să culegem roadele acțiunilor noastre, inclusiv roadele financiare.

Din 22 septembrie, Soarele se va muta în Balanță, tot aici unde va intra și Marte, iar aceste tranzite nu sunt cele mai puternice, iar noi s-ar putea să ne simțim mai slăbiți și cu energia scăzută. Partea cu plus este că vom căuta echilibrul în relațiile cu ceilalți și vom deveni mai toleranți și împăciuitori.

Din punct de vedere sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Scorpion, o poziție mai puțin favorabilă și s-ar putea să devenim mai geloși și posesivi, să manipulăm sentimental și să întâmpinăm fel și fel de blocaje afective.

Un alt aspect important, demn de menționat, este faptul că pe 27 septembrie Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, va intra în retrogradare în zodia Balanță și ne va determina să trecem relațiile prin reevaluări și revizuiri drastice.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Teo Trandafir renunță. Greu își mai găsește locul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația