Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 martie 2021. Leii pot pune bazele unor proiecte

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 martie 2021. Leii pot pune bazele unor proiecte
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 martie 2021. Leii pot pune bazele unor proiecte
Publicat: 22/03/2021, 06:23

Horoscopul zilei de 22 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi avem parte de o zi bună, dat fiind că pe cer se petrec două aspecte benefice. Primul este trigonul dintre Saturn, aflat în zodia Vărsător, și Marte, din zodia Gemeni, aspect care ne aduce răbdare și concentrare în acțiuni, maturitate în decizii și disciplină, dar și multă flexibilitate.

Al doilea aspect al zilei este sextilul dintre Mercur, aflat în zodia Pești, și Uranus din Taur, aspect care ne stimulează să gândim diferit, să venim cu idei și soluții noi, mai ales pentru problemele de natură financiară. Putem afla informații, putem primi vești și mesaje care să ne ia prin surprindere.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 22 martie 2021

Dragoste

S-ar putea să porți niște discuții destul de seriose cu prietenii sau să primești suportul lor într-o acțiune demarată. Azi ești foarte responsabil cu cuvintele tale și atent la ceea ce spui.

Carieră și bani

Poți face planuri de viitor serioase, ambițioase și mature, poți pune o cărămidă importantă la temelia unui proiect astăzi și este posibil ca persoane importante, cu funcție, cu experiență să-ți ofere sprijin.

Sănătate

Sunt gânduri și frământări care-ți trec prin minte și ai tendința de a te lăsa răscolit de acestea. Evită să devii prăpăstios și prea emotiv.

Horoscop zilnic Taur – 22 martie 2021

Dragoste

Te poți aștepta astăzi la discuții, invitații și vești de la prieteni pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme. Unele mesaje te pot chiar surprinde.

Carieră și bani

Este o zi în care-ți poți manifesta cu încredere niște talente personale, niște abilități și astfel te poți face remarcat în fața superiorilor sau poate pui o piatră la fundația carierei tale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci chiar un surplus de energie.

Horoscop zilnic Gemeni – 22 martie 2021

Dragoste

Evită să crezi tot ceea ce auzi. Nu pleca urechea la bârfe și nu te antura cu persoane care nu știu să facă altceva decât să critice.

Carieră și bani

Este o fi favorabilă pentru tine pentru că te bucuri de răbdare, atenție la detalii, seriozitate și responsabilitate, iar aceste calități te ajută să-ți duci sarcinile la bun sfârșit. Nu te teme să-ți conturezi aspirații înalte. Ai toate motivele să o faci.

Sănătate

S-ar putea să auzi niște vești despre starea de sănătate a cuiva și să te agite pe moment. Ai tendința de a fi mai acid și de a riposta la tot ce nu e pe placul tău..

Horoscop zilnic Rac – 22 martie 2021

Dragoste

Prietenii te pot lua prin surpindere cu un dialog sau o veste. În cuplu pot apărea discuții legate de bani sau se pot relua unele situații din trecut care păreau uitate și depășite.

Carieră și bani

O situație ce ține de finanțe, buget comun cu cineva te poate agita pe moment și nu este exclus să lași de la tine sau să renunți la ceva pentru a evita tensiunile.

Sănătate

Dacă vei încerca să vezi dintr-un alt unghi o situație cu care te confrunți în prezent vei observa că lucrurile nu sunt deloc prăpăstioase și nu ai motive de teamă. Starea interioară poate fi mai agitată, mai neliniștită.

Horoscop zilnic Leu – 22 martie 2021

Dragoste

O zi bună să-ți consolidezi relațiile cu cei din jur, în special cu partenerul de viață. Alege să te retragi în intimitate și să faceți planuri de viitor împreună.

Carieră și bani

Poți profita de contextul zilei pentru a pune bazele unor proiecte de viitor, pentru a face niște planuri sau pentru a discuta pe baza unor noi contracte și colaborări.

Sănătate

Simți nevoia de oedihnă, relaxare, detensionare și o să cam eviți acțiunile și activitățile care te scot din acest cadru.

Horoscop zilnic Fecioară – 22 martie 2021

Dragoste

O discuție cu partenerul de viață poate aduce o bucurie de moment. Poți fi surprins într-un mod plăcut de persoana iubită. Cei singuri pot fi atrași de cineva nou cunoscut.

Carieră și bani

Dai dovadă de mult maturitate, responsabilitate, atenție la detalii și perseverență la locul de muncă și acest context poate atrage atenția superiorilor și te poți bucura de aprecieri.

Sănătate

Dacă te temeai să mergi la analize, la un control, azi vei avea curajul necesar să faci acest pas, iar rezultatele vor fi favorabile, mai ales dacă le primești pe loc.

Horoscop zilnic Balanță – 22 martie 2021

Dragoste

Dacă-ți dorești să treci peste un obstacol, peste ceva care te blochează să cucerești sau să începi o nouă relație, astăzi ai putea găsi curajul să o faci.

Carieră și bani

Azi te poți pierde în fel și fel de dialoguri cu colegii, poate legate de salarizare, poate de condițiile de avansare. Poți primi vești la care nu te-ai fi așteptat, dar nu neapărat negative.

Sănătate

Sunt unele temeri, angoase care se pot manifesta acum, dar dacă vei vorbi despre ele, atunci le poți dizolva neașteptat de ușor cu argumentele primite.

Horoscop zilnic Scorpion – 22 martie 2021

Dragoste

Te poți elibera de o dependență emoțională, dacă te simți acaparat. În alte cazuri, sunt nativi care vor fi surprinși de atitudinea persoanei iubite sau de o discuție cu aceasta.

Carieră și bani

Îți trec prin minte idei și le poți pune mai ușor în practică astăzi, mai ales dacă le discuți cu colegii, cu asociații sau partenerii de afaceri.

Sănătate

Vei simți ca și cum o piatră ți se ia de pe suflet, ca și cum o stare emoțională care te-a acaparat până acum dispare. Cel mai probabil reușești să-ți învingi o frică.

Horoscop zilnic Săgetător – 22 martie 2021

Dragoste

Poți profita de ziua de astăzi pentru a sta de vorbă cu partenerul de viață și a clarifica acele aspecte care până acum au adus neînțelegeri între voi.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă dialogurilor profesionale și poți reuși să ajung mult mai ușor la o înțelegere cu persoanele cu care lucrezi sau cu partenerii de afaceri.

Sănătate

S-ar putea să fii dat peste cap de anumite stări emoționale, posibil vești care să vină pe neașteptate.

Horoscop zilnic Capricorn – 22 martie 2021

Dragoste

Poți profita de contextul zilei și-ți poți surprinde partenerul de viață cu o declarație. Poate purtați un dialog pe o temă mai specială, mai deosebită.

Carieră și bani

Azi dai dovadă de multă perseverență în acțiunile tale și poți rezolva cu succes tot ce ai pe lista cu priorități profesionale. Pune-ți mai mult în valoare talentele. Posibile discuții financiare constructive.

Sănătate

Azia i multă energie și determinare, dar ai grijă încotro ți le canalizezi să nu te suprasoliciți fără rost.

Horoscop zilnic Vărsător – 22 martie 2021

Dragoste

Dacă ești într-o relație de început, vei fi foarte responsabil și matur cu exprimarea sentimentelor și vei da multă încredere persoanei iubite. În cuplu puteți aborda teme serioase, de viitor, de exemplu căsătoria sau apariția unui copil.

Carieră și bani

S-ar putea să vină vești neașteptate legate de bani sau să trebuiască să scoți din buzunar o sumă de bani neplanificată pentru casă sau pentru cineva din familie.

Sănătate

Azi ai chef de distracție, însă totul cu moderație și simț de răspundere. Te poți bucura de niște pasiuni ale tale.

Horoscop zilnic Pești – 22 martie 2021

Dragoste

Ești mult mai deschis în comunicare, și poți face declarații mai ușor, poți vorbi mai ușor despre ceea ce simți. Posibil, în schimb, să fie nevoie să te ocupi mai mult de părinți sau de o situație ce ține de locuință.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă găsirii de idei și soluții revoluționare la problemele cu care te confrunți. Unii nativi pot avea negocieri neașteptat de favorabile.

Sănătate

Ceva din trecut te macină și este posibil ca starea emoțională să nu fie chiar liniștită. Ești mai agitat și mai irascibil cu cei dragi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Arcul de Triumf din București, iluminat în albastru de Ziua Europei