Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 august 2021. Balanțele se detașează de o situație sentimentală

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 august 2021. Balanțele se detașează de o situație sentimentală
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 august 2021. Balanțele se detașează de o situație sentimentală / Foto: Pexels.com
Publicat: 24/08/2021, 07:03

Horoscopul zilei de 24 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii, aflată în zodia Balanță se află în trigon cu Saturn retrograd, planeta Învățător, din zodia Vărsător. Acest context astrologic ne cere să avem mai multă răbdare cu cei din jur, să fim perseverenți și responsabili pentru a ne armoniza relațiile cu ceilalți, indiferent de natura lor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 24 august 2021

Dragoste

Cum Venus este guvernatoarea relațiilor tale, ai toate șansele și ar trebui să profiți din plin de acest aspect pentru a-ți consolida relația cu partenerul de viață. Cu cât ai mai multă răbdare, cu atât lucrurile vor merge mai bine. Pe de altă parte, o relație de prietenie se poate transforma într-una de iubire, iar cei singuri pot cunoaște o persoană pe aplicațiile de dating.

Carieră și bani

Aspectul este foarte bun și pentru zona profesională, pentru a te responsabiliza față de un proiect în care ești implicat. Poți primi sprijin de la persoane din anturaj.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ai grijă să nu preiei din stările celor din jur.

Horoscop zilnic Taur – 24 august 2021

Dragoste

Cum Venus este guvernatoarea ta, s-ar putea să realizezi că ai prea mult de muncă pentru a consolida o relație și asta să te facă să dai înapoi sau să-ți reconsideri poziția, mai ales dacă este vorba de o idilă sau o poveste de dragoste aflată la început.

Carieră și bani

Trigonul de astăzi este foarte bun pentru zona profesională pentru că te susține să-ți eficientizezi munca, să te responsabilizezi vizavi de sarcinile pe care le ai, dar și să te afirmi în carieră. Poți primi laude de la superiori.

Sănătate

Dacă ți-ai propus să faci o schimbare legată de stilul de viață, de rutina zilnică, de program, azi este momentul să te responsabilizezi și să demarezi acțiunea.

Horoscop zilnic Gemeni – 24 august 2021

Dragoste

Trigonul de azi te susține să te responsabilizezi vizavi de viața sentimentală și să consolidezi o poveste de dragoste aflată la început. Lasă superficialitattea deoparte și dă dovadă de maturitate. În cuplu ajungi mai ușor la o înțelegere de lungă durată cu partenerul.

Carieră și bani

Un proiect creativ se bucură astăzi de mai multă atenție și răbdare din partea ta. Evită să faci speculații financiare sau să te bucuri de câștiguri rapide și bani nemunciți.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, te vei distra cu moderație, iar relaxarea va însemna acum mai multă lene. Nu ai chef să faci nimic, așa că profită și odihnește-te.

Horoscop zilnic Rac – 24 august 2021

Dragoste

Este o zi bună să te apropii de soț/soție, să dai frâu liber pasiunii, să te bucuri de intimitatea căminului, poate să faci mici redecorări prin casă.

Carieră și bani

Ziua de astăzi îți este extrem de favorabilă în cazul în care vrei să faci un credit de locuință sau ipotecar sau un credit de nevoi personale sau un împrumut pentru casă.

Sănătate

Reușești să te liniștești pe interior și să fii mai împăcat cu tine, să-ți reechilibrezi emoțiile și asta îți va da siguranță și stabilitate.

Horoscop zilnic Leu – 24 august 2021

Dragoste

Ai traversat o perioadă tensionată în cuplu, iar aspectele de astăzi vin să te ajute să rediscuți anumite teme cu partenerul, să cauți alte soluții pentru redresarea și consolidarea poveștii voastre de iubire.

Carieră și bani

Dacă ai de negociat ceva, profită și discută astăzi. Ai șanse să obții ceea ce-ți dorești. O zi foarte bună pe comunicare. Ești responsabil și atent la cuvintele tale și poți primi laude din partea celor cu care colaborezi.

Sănătate

Ai nevoie să ieși din casă astăzi și să interacționezi cu mediul exterior, fie că faci o plimbare, o excursie sau mergi în vizită la rude.

Horoscop zilnic Fecioară – 24 august 2021

Dragoste

Faptul că azi te simți mai încrezător în forțele tale, că te bucuri de o stimă de sine crescută și bine meritată, te face să interacționezi mai bine în relațiile cu cei din jur.

Carieră și bani

Azi te bbucuri de un randament crescut în desfășurara activităților și, în plus, ai soluții bune la problemele financiare, astfel încât să-ți reechilibrezi bugetul, însă ai și răbdare pentru asta.

Sănătate

Starea de sănătate se va îmbunătăți și te vei simți mai responsabil vizavi de propria ta persoană, ceea ce te poate face să faci anumiți pași pentru a-și schimba rutina zilnică. Începe prin a munci mai puțin.

Horoscop zilnic Balanță – 24 august 2021

Dragoste

Venus este în zodia ta și te susține prin acest trigon de astăzi să devii mai responsabil cu privire la viața ta sentimentală și chiar să -i aduci îmbunătățiri. Posibil să iei o decizie importantă vizavi de o relație.

Carieră și bani

Azi apelează la diplomație, la răbdare și perseverență pentru a-ți atinge niște obiective, mai a les dacă trebuie să depinzi de alții pentru a ajunge la ele.

Sănătate

Deși contextul general pe sănătate este unul apăsător, astăzi te poți simți mai bine și poți vedea o rază de lumină în cazul unei afecțiuni cronice cu care te confrunți.

Horoscop zilnic Scorpion – 24 august 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea relațiilor tale și aspectul de astăzi te poat face mai responsabil vizavi de viașa în doi, dar și mai răbdător și perseverent adcă vrei să cucerești pe cineva. Un fost partener poate fi dat uitării grație trigonului de astăzi.

Carieră și bani

Zona profesională pierde teren în fața vieții profesionale, mai ales dacă trebuie să te ocupi de responsabilități casnice sau de probleme de familie.

Sănătate

Este o zi foarte bună pentru vindecare, pentru depășirea unei răni sentimentale și pentru a te retrage în meditație și a-ți promite să devii mai responsabil cu sănătatea ta. Starea emoțională este mult mai bună.

Horoscop zilnic Săgetător – 24 august 2021

Dragoste

Poți purta discuții constructive cu prietenii, poți primi sfaturi bune, dar și tu, la rândul tău poți deveni un fel de mentor pentru alții.

Carieră și bani

Faptul că devii mai responsabil și mai perseverent în proiectele în care ești implicat, te va ajuta să le consolidezi și să le conduci la succes.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă o vizită la rude îți poate face bine sau poate doar o plimbare într-un loc drag ție.

Horoscop zilnic Capricorn – 24 august 2021

Dragoste

Ai mai multă încredere în tine, te pui în valoare și asta îi va face pe alții să întoarcă capul de tine, deci poți profita pentru a cuceri pe cineva.

Carieră și bani

Poți găsi soluții bune pentru redresarea situației financiare, însă ai grijă să nu devii și mai cheltuitor azi. Posibil să renegociezi salariul, un comision sau chiar un bonus.

Sănătate

Saturn este guvernatorul tău, iar trigonul cu Venus îți va aduce o stare generală mai bună, mai mult optimism și chef de viață.

Horoscop zilnic Vărsător – 24 august 2021

Dragoste

Profită de contextul astrologic al zilei pentru a discuta cu partenerul niște planuri de viitor pe care le aveți. Șansele de a ajunge la un numitor comun sunt foarte mari.

Carieră și bani

Trigonul Venus-Saturn te poate ajuta dacă ai de negociat un contract, un parteneriat, o colaborare. Poți primi vești bune din străinătate sau poți planifica o călătorie.

Sănătate

Cu cât îți exprimi mai mult trăirile și lași emoțiile să iasă afară, cu atât te vei simți mai bine și mai optimist.

Horoscop zilnic Pești – 24 august 2021

Dragoste

Dacă te afli într-o relație toxică, de co-dependență sau care îți aduce prera multe frământări, triginul de astăzi te poate ajuta să-i pui punct.

Carieră și bani

Azi nu vei fi prea deschis și comunicativ, ci mai degrabă vei prefera să-ți îndeplinești sarcinile în liniște. Vei fi productiv dacă ai răbdare și perseverență.

Sănătate

Stările emoționale sunt intense și va trebui să te menții pe poziții, să lupți pentru a te detașa de ceva sau cineva. Este o zi bună să renunți la un viciu sau să aduci îmbunătățiri stării de sănătate, mai ales în cazul unei afecțiuni cronice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce au descoperit astronomii după ce au studiat o galaxie masivă din Universul primordial