Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 mai 2022. Balanțele se pot îndrăgosti

Publicat: 24/05/2022, 07:58
Actualizat: 24/05/2022, 08:15

Horoscopul zilei de 24 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Saturn, Marele Profesor, aflat în Vărsător și Venus, planeta iubirii, din zodia Berbec, formeză un sextil, aspect benefic, care ne ajută să facem schimbări îndrăznețe în relații și astfel să le consolidăm. Pe de altă parte, din punct de vedere financiar ne responsabilizează și ne ajută să facem economii.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Venus este guvernatoarea relatiilor tale și sextilul de astăzi te ajută să-ți consolidezi legătura cu partenerul de viață, dar și conexiunile profesionale. Dacă ești singur, nu ezita să răspunzi afirmativ invitațiilor care vin din partea prietenilor. Ai șanse mari să cunoști pe cineva prin intermediul anturajului care să te atragă.

Horoscop zilnic Taur

Din ipostaza de guvernatoare a ta, Venus, te poate ajuta să ieși în evidență într-un context profesional sau să armonizezi o relație cu șefii și superiorii. Pe de altă parte, poți depăși niște frici și te poți responsabiliza în privința stării de sănătate. Ține cont că trecutul sentimental poate reveni sub diverse forme pentru a-l vindeca.

Horoscop zilnic Gemeni

Te bucuri de susținerea contextului astrologic dacă vrei să-ți consolidezi relațiile de prietenie sau să pui bazele unui proiect de durată. Este o zi bună să-ți faci planuri de viitor curajoase și să te implici în materializarea lor.

Horoscop zilnic Rac

Ziua de astăzi te susține să aplanezi un conflict într-o relație de cuplu sau într-o relație profesională. Partenerul este alături de tine și te susține în demersurile profesionale. Te poți afirma prin răbdare, diplomație și nu este exclus să primești o ofertă profesională care să te încânte.

Horoscop zilnic Leu

Saturn se află în sectorul relațiilor tale și aspectul benefic cu Venus de astăzi aduce mai multă armonie în viața de cuplu. Atmosfera este una plăcută și în relațiile profesionale și poți ajunge ușor la o viziune comună cu cei din jur.

Horoscop zilnic Fecioară

Te bucuri de un randament crescut la locul de muncă și mai mult decât atât ai susținerea colegilor. Îți vei finaliza sarcinile în timp record și s-ar putea chiar să faci progrese remarcabile cu un proiect. Sunt și nativi singuri care se lasă atrași într-o aventură sentimentală.

Horoscop zilnic Balanță

Venus se află în sectorul relațiilor tale și Saturn este în sectorul iubirii, prin urmare se creează un context favorabil vieții sentimentale, indiferent că ești singur sau ai o relație. Poți cunoaște pe cineva de care să te simți atras sau poți să-ți consolidezi relația de cuplu.

Horoscop zilnic Scorpion

Ești creativ la locul de muncă, iar astăzi vei reuși să fii și foarte practic. Dai dovadă de multă răbdare și perseverență în desfășurarea activităților zilnice și asta te face remarcat de cei din jur. În plus, devii mai responsabil și cu starea ta de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător

Cum Venus se află în sectorul iubirii tale, ai toate șansele să vii cu ceva nou în viața sentimentală și să-ți surprinzi partenerul, astfel încât relația voastră să capete consistența. Nu te teme să faci o declarație de dragoste asumată. Este un context favorabil consolidării unei relații aflate la început.

Horoscop zilnic Capricorn

Tu te poți folosi de contextul astrologic al zilei pentru a face niște cumpărături utile pentru casă și familie. Fii sigur că ceea ce vei cumpăra se va dovedi util și eficient. Relațiile cu cei dragi sunt mai bune și atmosfera în cămin se armonizează.

Horoscop zilnic Vărsător

Saturn in zodia ta, susținut de Venus, îți aduce mai mult chef de viață și mai înlătură din rigiditatea ultimei perioade. Ești foarte bine susținut în comunicare și te faci plăcut ușor de cei cu care intri în contact.

Horoscop zilnic Pești

Venus se află în sectorul tău financiar, însă aspectul cu Saturn nu te lasa să fii prea cheltuitor. Mai degrabă îți scoate în cale niște oportunități financiare care să te ajute să ieși dintr-un impas mai vechi sau te susține să achiți o datorie.