Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2021. Peștii se protejează financiar și emoțional

Publicat: 03/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Careul de ieri dintre Mercur și Pluto va fi reactivat astăzi de tranzitul Lunii prin Balanță și de conjuncția sa cu Mercur, însă va fi mult mai blând resimțit. Nevoia de echilibru și pace este mult mai mare, astfel că suntem deschiși chiar și la compromisuri pentru a ne menține liniștea.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Deși esști mai deschis la aplanarea conflictelor cu cei din jur, nu te aștepta ca totul să fie calm și liniștit, maia les în relațiile profesionale sau cu colaboratorii, unde chiar trebuie să depui efort pentru a ajunge la o înțelegere. Oricum, nevoia ta de liniște te va ajuta să porți discuții mai blânde cu partenerul și chiar să reluați o temă de discuție care nu a fost lămurită la timpul ei.

Horoscop zilnic Taur

Reușești să mai fentezi unele tensiuni cu colegii, însă stresul profesional continuă să fie resimțit și astăzi. Totuși, dacă reușești să te concentrezi, vei avea spor și-ți vei termina treaba în timp util. Unii nativi pot lua decizii profesionale pe care le-au amânat până acum sau pot veni cu soluții bune pentru a-și reechilibra stilul de viață și a-și îmbunătăți starea generală de sănătate.

Horoscop zilnic Gemeni

Deși nu este totul pe roze, azi ești mai dispus să faci comprimisuri sentimentale pentru a te simți liniștit și fericit. Chiar dacă este o iluzie de moment, vei prefera să pui pe primul loc romantismul și să eviți discuțiile legate de bani și viață intimă sau acele discuții pe teme sensibile care dau naștere tensiunilor în cuplu de obicei.

Horoscop zilnic Rac

Ești mult mai înțelegător cu cei dragi și dispus la unele compromisuri doar pentru a te bucura de liniște în familie. Este o zi bună să-ți ocupi mintea cu treburi gospodărești, să iei decizii pentru casă sau să faci planuri legate de o mutare, renovare. Nu lăsa gândurile pesimiste și amintirile să-ți strice echilibrul interior.

Horoscop zilnic Leu

Deși ieri tunai și fulgerai, azi ești mult mai calm și mai deschis la găsirea unor căi de mijloc astfel încât să aplanezi tensiunile cu cei din jur. Ești mai echilibrat în dialog și raționament și chiar mai dispus să te împaci cu cineva apropiat.Este o zi bună să înveți, să studiezi, să dai un examen sau să susții un interviu, o negociere.

Horoscop zilnic Fecioară

Poți avea parte de discuții pe teme legate de salariu, bonificații și remunerații care să-ți ofere niște răspunsuri și clarificări mult așteptate.Totodată, ești atent la calcule și-ți planifici bugetul pentru această lună fără să mai ai scăpări sau să exagerezi cu cheltuielile. Poți avea niște idei foarte bunepentru a face un ban în plus, chiar dacă asta presupune să găsești o cale de economisire.

Horoscop zilnic Balanță

Cum Luna trece prin zodia ta, nevoia de echilibru și pace interioară este foarte mare, iar astăzi reușești să-ți ții în frâu emoțiile și să renunți la critici și certuri, chiar dacă cei din jur te provoacă. Este o zi bună să stai de vorbă cu cei dragi, să depeni povești în familie, însă nu dezgropa trecutul și amintirile dureroase.

Horoscop zilnic Scorpion

Simți să te liniștești pe interior și s-ar putea să fugi de gândurile negativiste și de frământările care te-au acaparat în ultima perioadă. O soluție bună este să faci meditație, yoga, să asculți muzică terapeutică. Unii nativi pot afla informații sau secrete care să-i ajute să-și clarifice multe din dilemele avute.

Horoscop zilnic Săgetător

Este posibil ca o întâlnire cu prietenii să-ți aducă niște sfaturi demne de luat în calcul sau să cunoști persoane noi cu care să empatizezi.Se pot clarifica multe neînțelegeri în relațiile de prietenie acum și chiar se poate ajunge la o împăcare. Unii nativi vin cu idei și soluții care pun pe roate un proiect în care sunt implicați.

Horoscop zilnic Capricorn

Este o zi importantă pentru cariera ta și s-ar putea să ajungi la o cale de mijloc cu un superior sau să lămurești niște neînțelegeri și aspecte care te-au tensionat în ultima vreme. Poți lua decizii importante privind direcția profesională și poți găsi cele mai bune soluții de evidențiere în cazul unui context care te provoacă să fii cel mai bun.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ești mai deschis să-i asculți și pe cei care au păreri diferite față de tine și să iei în calcul și alte credințe și convingeri de viață decât ale tale. Ești empatic și te dedici ajutorării și susținerii celor din jur, însă ai grijă să nu preiei din problemele acestora fără să-ți dai seama și astfel să te alegi cu o stare de spirit mai puțin plăcută.

Horoscop zilnic Pești

Nevoia de a-ți conserva banii și bunurile materiale sau nevoia de a-ți proteja emoțiile de posibilele suferințe te stimulează astăzi să iei decizii bune. Ai inspirație și dacă asculți și sfaturile celor cu experiență, poți reuși să-ți rezolvi astfel de probleme care te-au măcinat în ultima perioadă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu