Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 septembrie 2021. Grijă la cheltuieli pentru Fecioare

Publicat: 30/09/2021, 00:00
Actualizat: 30/09/2021, 14:12

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, dar și mâine se pot contura zile foarte tensionate, probabil cele mai tensionate zile din întreaga perioadă de retrogradare a lui Mercur prin Balanță, și asta pentru că planeta comunicării face careu cu Pluto retrograd din Capricorn. În plus, Luna se va afla și ea în opoziție cu Mercur și Pluto astăzi, prin urmare putem arunca cuvinte grele, dureroase și radicale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Este o zi destul de tensionată pentru tine, în special riscul de conflict apărând în familie. Cei dragi pot interveni în viața ta și asta te poate deranja, maia les că nu vei accepta autoritatea nimănui. Conflicte pot să apară și cu partenerul de viață, dar și cu colaboratorii și nu vei fi deloc deschis compromisului.

Horoscop zilnic Taur

Ai mai multă grijă la predispoziția de a te certa cu colegii. Posibil ca gradul de stres să fie destul de mare și în combinație cu oboseala și sarcinile presante de la locul de muncă să te facă destul de irascibil. Cuvintele tale sunt mai acide astăzi, mai ales că nu ai dispoziție de a sta la povești cu cei din jur.

Horoscop zilnic Gemeni

Neîncrederea în persoana iubită poate lua amploare astăzi și s-ar putea să dai naștere unor tensiuni dacă pui prea multe întrebări. Dacă ești părinte, nu este exclus să descoperi că cei mici ți-au ascuns unele lucruri. Pe de altă parte, te poți lupta cu înverșunare să obții niște beneficii financiare care consideri că ți se cuvin.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea să ai senzația că ceilalți se bagă în viața ta cu forța și să devii destul de conflictual. Nu ești de acord cu părinții, nu suporți atitudinea impunătoare a celor dragi și de aici pot să ia naștere unele situații tulburi în viața de familie. Atenție și la neînțelegerile cu partenerul de viață sau cu anumiți colaboratori profesionali.

Horoscop zilnic Leu

Îți impui prea direct, prea brutal ideile în fața altora și devii ciniv, sarcastic dacă cineva nu este de acord cu tine. Ești stresat, irascibil și fondul de oboseală poate fi mai ridicat de aceea ar trebui să te odihnești mai mult astăzi. Nu este o zi favorabilă negocierilor și deciziilor importante. Ai grijă în continuare la ceea ce mănânci.

Horoscop zilnic Fecioară

S-ar putea să fii nevoit să faci niște cheltuieli care te irită, care te cam lasă fără bani, însă nu prea ai încotro. Evită, totuși, să exagerezi. Pentru alți nativi, sfatul zilei este să evite speculațiile financiare pentru că pot aduce mai degrabă pierderi. Niște prieteni te pot enerva cu unele aluzii sau atitudini, dar bine ar fi să nu-i iei în seamă.

Horoscop zilnic Balanță

Este una dintre cele mai conflictuale zile ale acestei perioade. Nimic nu-ți convine, nimic nu-ți este pe plac și nici nu-ți iese conform cu așteptările tale. Ia-o încet și cu calm pentru a nu exploda. Posibil să intri în conflicte cu autoritățile din viața ta, mai ales cu superiorii. Nu ești deschis compromisului și bine ar fi să eviți deciziile importante.

Horoscop zilnic Scorpion

Dacă simți că anumite tipare se repetă în viața ta, poate ar fi mai bine să le eviți sau să le ebordezi total diferit de cum ai făcu-o până acum. Este o zi plină de gânduri, frământări și stres și nu vei reuși să ajungi la o viziune comună cu nimeni, ba mai mult, te vei certa cu cei care au convingeri diferite sau, cel puțin, tu nu le vei lua în calcul, indiferent de experiența de viață a lor.

Horoscop zilnic Săgetător

Situația financiară îți pune unele piedici astăzi sau îți amplifică niște temeri. Încearcă să rămâi rațional și să nu te lași ademenit de cheltuieli de dragul prietenilor sau dacă ieși în oraș. De asemenea, bine ar fi să nu dai bani cu împrumut astăzi (nici să iei) și să nu investești prea multe resurse într-un proiect.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi ai tendința de a te impune mai mult în fața partenerului de viață. Atitudinea de atotștiutor nu te va ajuta, ci mai degrabă îți va aduce conflicte cu cei din jur. Dacă ai de făcut o negociere profesională sau trebuie să porți o discuție cu superiorii, rigiditatea ta și autoritatea ta vor declanșa conflicte.

Horoscop zilnic Vărsător

Ziua de astzăi vine cu solicitări prea multe din partea locului de muncă. Sarcinile ți se par mai greu de îndeplinit, iar cerințele colegilor greu de refuzat. Ai grijă la stres și la suprasolicitarea nervoasă. Încearcă să petreci cât mai mult timp în compania persoanelor optimiste și vesele pentru a-ți îmbunătăți și tu starea de spirit și idihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Pești

S-ar putea ca astăzi să te simți sufocat de persoana iubită sau de anumite cerințe și mofturi ale copiilor, dacă ești părinte. Cu cât vei încerca să-i împaci pe toți, cu atât mai mult te vei obosi. Pierzi ușor energie din cauza altora, așa că ai grijă. Evită tranzacțiile financiare și investițiile cu grad de risc pentru că poți pierde bani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE...
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers