Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 iulie 2021. Grijă la deplasări pentru „Gemeni”

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 iulie 2021. Grijă la deplasări pentru „Gemeni”
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 iulie 2021. Grijă la deplasări pentru „Gemeni” / Foto: Pixabay.com
Publicat: 04/07/2021, 07:56

Horoscopul zilei de 4 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Marte, planeta acțiunii, din zodia Leu va face astăzi un careu cu Uranus, planeta răsturnărilor de situație, din zodia Taur, aspect care ne poate aduce multă imprevizibilitate în acțiuni și astfel, în urma acestora, pot să apară și evenimente mai puțin plăcute. Este important să nu reacționăm subimpulsul momentului și să dăm dovadă de mai multă flexibilitate în acțiunile noastre.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 4 iulie 2021

Dragoste

Poți avea tendința de a te arunca cu capul înainte astăzi, așa că ai grijă la acțiunile tale care te pot răni și pe tine și pe cei din jur.

Carieră și bani

Uranus se află în sectorul tău financiar și din această ipostază, în conflict cu Marte, îți atrage atenția că ai făcut cheltuieli prera mari sau că nu te valorifici suficient. Oricum ar fi, trebuie să faci niște schimbări în modul de administrarea a finanțelor.

Sănătate

Evită acțiunile impulsive și nu te duce cătrte zona de agresivitate. A zi ești irascibil și poți reacționa la cel mai mic stimul.

Horoscop zilnic Taur – 4 iulie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni în familie sau nemulțumiri legate de casă, de locul unde stai. Marte este guvernatrul relațiilr tale, așa că pot apărea surprize în cuplu. Unii nativi se pot debarasa pentru totdeauna de trecut.

Carieră și bani

Azi lasă deoparte încăpățânarea și inflexibilitatea. Încearcă să accepți și ce spun ceilalți și să nu faci lucrurile doar ca tine.

Sănătate

Cum Uranus este în zodia ta, fără îndoială că resimți din plin dorința de a face o schimbare, mai ales o schimbare interioară. Lasă în spate trecutul și toate emoțiile care știi că-ți amprentează negativ sufletul.

Horoscop zilnic Gemeni – 4 iulie 2021

Dragoste

Ai mai multă grijă la dialogul purtat cu cei din jur pentru că poți spune lucruri care să rănească și apoi tot la tine se întorc.

Carieră și bani

Nu este o zi bună pentru negocieri și nici pentru tranzacții. Ține cont că raționamentul tău poate fi destul de afectat și poți lua decizii în grabă, superficiale.

Sănătate

Azi ai grijă la deplasări. Nu te grăbi în trafic, ai grijă cum calci pentru a evita orice posibil accident. Poți fi foarte acid cu cei din jur din cauza agitației interioare.

Horoscop zilnic Rac – 4 iulie 2021

Dragoste

Nativii care se află în relații de co-dependență, toxice. Azi ar puea să-și pună prea multe semne de întrebare și să-și dorească să încheie acest context.

Carieră și bani

O problemă legată de bani, posibil din cauza cheltuielilor sau ca urmare a faptului că nu-ți ajung banii câștigați, te poate face foarte irascibil. Posibil cca unii nativi să fie mai cheltuitori astăzi.

Sănătate

Este un moment foarte bun să renunți la un viciu, la o dependență, mai ales dacă aceasta îți consumă prea multe resurse.

Horoscop zilnic Leu – 4 iulie 2021

Dragoste

Uranus este guvernarorul relațiilor tale, iar careul de astăzi îți cere să lași deoparte mândria și orgoliul dacă vrei să ai liniște în viața de cuplu.

Carieră și bani

Nici relațiile profesionale nu sunt mai bine aspectate, mai ales că Uranus tranzitează sectorul carierei tale. Evită tensiunile cu superiorii și mai ales dă dovadă de flexibilitate și adaptabilitate la situațiile profesionale cu care te confrunți.

Sănătate

Marte se află în zodia ta și te face excesiv de agitat, irascibil și oricând poți exploda, chiar și la cea mai mică provocare. Ai grijă la acțiunile tale pentru a nu te răni.

Horoscop zilnic Fecioară – 4 iulie 2021

Dragoste

Nu încerca să le impui și aștora ideile și convingerile tale. Poți declanș o furtună și totul se pote întoarce împotriva ta.

Carieră și bani

Dcaă simți că nu poți ajunge acolo unde-ți dorești pentru că nu ai suficiente cunoștințe sau îți lipsește o diplomă, nu te frustra, ci dimpotrivă, fă tot ceea ce este necesar pentru a ajunge cât mai aproape de aspirațiile tale. Învață ceva nou!.

Sănătate

S-ar putea să te cnfrunți cu stări de irascibilitate interioară, cu agitație și insomniile nu sunt deloc excluse.

Horoscop zilnic Balanță – 4 iulie 2021

Dragoste

Marte este guvernatorul relațiilor tale și s-ar putea să intri foarte ușor în conflict cu cei din jur, mai ales cu partenerul de viață. Sunt dedesupturi relaținale care pot ieși acum la suprafață. Nu te grăbi să legi noi relații pentru că nu vor fi de durată.

Carieră și bani

Dacă trebuie să fii drăguț pentru ca unele colab orări să funcționeze, s-ar putea ca astăzi să uiți de toate aceste obligații. Norocul tău este că este duminică.

Sănătate

Dacă-ți dorești cu adevăra să scapi de unele frici, traume și să treci peste niște pierderi, ziua de astăzi te poate susține. Oricum, nu te lăsa pradă viciilor!

Horoscop zilnic Scorpion – 4 iulie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni cu familia sau cu partenerul de viață, mai ales dacă aceștia nu te susțin în demersurile tale sau au tendința de a-ți impune prea multe.

Carieră și bani

Deși este duminică și ar trebui să fii liber, nu sunt excluse tensiuhnile cu colaboratoriil. Este nevoie să fii mai blând, mai îngăduitr și mai tolerant sau mai flexibil la propunerile acestora. Aspectul este valabil și mâine.

Sănătate

Azi ar fi de preferat să faci tot posibilul pentru a te liniști pe interior. Nu temai raporta la alții și fă ceea ce simți că trebuie să faci pentru a fi fericit.

Horoscop zilnic Săgetător – 4 iulie 2021

Dragoste

Persoana iubită are nevoie de tine, așa că nu mai continua să-ți găsești scuze și să renunți la micile bucurii pentru că ai treabă.

Carieră și bani

Referitor la programul de muncă, oprește-te puțin din tumultul cotidian și gândește-te ce trebuie să faci pentru a-ți fi bine, pentru a avea mai mult timp liber.

Sănătate

Este nevoie să faci unele schimbări în stlul de viață pentru ca starea ta de sănătate să fie una bună. Deocamdată odihnește-te mai mult. Ai grijă sau evită călătoriile!

Horoscop zilnic Capricorn – 4 iulie 2021

Dragoste

Evită să începi noi relații acum. În cuplu sunt situații delicate care pot ieși la suprafață și pot viza încrederea, fidelitatea, dar și bugetul comun.

Carieră și bani

Posibil ca unele contexte financiare să nu se deruleze așa cum ai plnificat, mai ales dacă este vorba de partaje, litigii, capitol la care se anunță tensiuni. Nu ești prea dispus să renunți la nimic în favoarea altora.

Sănătate

Dacă te simți neîmplinit și nefericit, vina îți aparține. Dedică-te mai mult hobby-urilor tale sau copiilor și vei vedea că lucrurile se îmbunătățesc în viața ta. Ai nevoie de mai mut timp liber sau de un program adecvat.

Horoscop zilnic Vărsător – 4 iulie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni în familie, dar și cu partenerul de viață. Senzația ta este că cilalți nu te susțin, că sunt prea autoritari și-ți impun ce să faci.

Carieră și bani

Azi poți avea parte de tensiuni în relațiil cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Este duminică. Profită și amână orice astfel de întrevedere, deși nici mâine nu este exclus să te confrunți cu astfel de probleme.

Sănătate

Starea emoțională te poate tulbura peste măsură, mai ales dacă trebuie să te muți sau să faci ceva ce nu este deloc confortabil pentru tine.

Horoscop zilnic Pești – 4 iulie 2021

Dragoste

Ai grijă cum comunici și ce le comunici celorlalți pentru că poți da naștere unor adevărate conflicte. Un cuvânt spus greșit poate aduce tensiuni.

Carieră și bani

Este nevoie să faci unele schibări în programul de lucru. S-ar putea ca activitățile tale să nu se mai poată desășura la fel ca până acum.

Sănătate

Ai mare grijă la deplasări astăzi și nu exagera cu pedala de accelerație, dacă ești la volan.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Prețul petrolului și al aurului a crescut după loviturile asupra Iranului