Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 decembrie 2021. Balanțele pot exagera cu cheltuielile

Publicat: 08/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 8 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o cuadratură între planeta acțiunii, Marte, din zodia Scorpion, și planeta expansiunii, Jupiter, din Vărsător. Acest context astrologic poate aduce conflicte în relațiile cu cei din jur și ne poate împinge la gesturi extreme, mai ales din punct de vedere financiar și relațional.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Evită pe cât posibil acțiunile financiare riscante. Nu da bani cu împrumut pentru că s-ar putea să-i recuperezi greu. Cum Marte este guvernatorul tău, s-ar putea să fii mai agitat și mai irascibil. Posibil chiar să faci gesturi necugetate. Nu confunda curajul cu inconștiența.

Horoscop zilnic Taur

Marte se află în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să-ți aducă conflicte serioase cu partenerul de viață. Nici relațiile profesionale nu stau sub auspicii mai bune. Pot interveni rupturi definitive, maiales în cuplurile deja încercate sau în cuplurile unde partenerii nu au viziuni de viitor comune. S-ar putea ca tensiunile să aibă la baza oficializarea relației, în unele cazuri.

Horoscop zilnic Gemeni

Se întrevede o zi dificilă și agitată la locul de muncă. Poți avea parte de sarcini obositoare și te poți certa cu colegii. Ai grijă la acțiuinile pe care le întreprinzi, la modul în care-ți desfășori sarcinile. Cum Jupiter îți guvernează relațiile, contextul de astăzi poate aduce certuri și rupturi în cuplurile care au probleme.

Horoscop zilnic Rac

Evită flirturile și nu te implica în povești noi de iubire. De asemenea, evită acțiunile financiare riscante și speculațiile pentru că există riscul să pierzi bani. Dacă ești parte a unui cuplu, s-ar putea să apară crize de gelozie și excese de autoritate care să conducă până la despărțiri.

Horoscop zilnic Leu

Este o zi care poate da naștere unor conflicte în familie sau cu partenerul de viață. Nu este exclus să te cerți cu părinții din cauza partenerului. Sunt cazuri în care cearta apare între părinți și partener și tu poți fi la mijloc. Ți se pot face reproșuri legate de timpul investit în cămin.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi poți avea parte de neînțelegeri la locul de muncă, conflicte cu colegii care pot interveni asupra modului în care-ți desfășori sarcinile. Încearcă să nu te suprasoliciți și să mai delegi din sarcinile pe care le ai. Nu lua decizii importante vizavi de zona profesională.

Horoscop zilnic Balanță

Marte este guvernatorul relațiilor tale și Jupiter se află în sectorul iubirii, prin urmare s-ar putea să ai parte de tensini în viața de cuplu. O relație, fie că este la început, fie că este mai veche, se poate încheia acum. Pe de altă parte, evită cheltuielile excesive și acțiunile financiare riscante pentru că poți pierde bani.

Horoscop zilnic Scorpion

Marte se află chiar în zodia ta și careul de astăzi cu Jupiter poate aduce stări de irascibilitate, agitație și acțiuni imprudente.Poți avea parte de tensiuni cu familia și te poți aștepta la reproșuri din partea celor dragi. Încearcă să nu fii încăpățânat și să ai mai multă răbdare.

Horoscop zilnic Săgetător

Dat fiind faptul că Jupiter este guvernatorul tău, te poți simți mai agitat astăzi și poți deveni conflictual cu cei din jur. Nu te poți concentra prea bine pe ceea ce ai de făcut, de aceea ar trebui să ai mare grijă la deplasări. Înceracă să te odihnești mai mult. Un context relațional, o informație sau un dialog te poate agita peste măsură.

Horoscop zilnic Capricorn

Evită acțiunile financiare care implică riscuri. Nu da bani cu împrumut pentru că îi poți recupera greu, dar nici tu nu te avânta să iei bani cu împrumut. Ai tendința de a face cheltuieli mari astăzi. Pe de altă parte, ai grijă la dezamăgirile care pot veni din partea unor persoane din anturaj, fie că este vorba de prieteni, angajați sau asociați.

Horoscop zilnic Vărsător

Ai ambiții profesionale mari și vrei cu orice preț să-ți atingi un obiectiv, dar nu face totul pentru asta. Sunt posibile tensiuni cu superiorii, așa că ai grijă la imaginea ta. Unii nativi pot fi copleșiți de responsabilitățile profesionale și de pretențiile exagerate pe care le au șefii de la ei. Grijă la acțiunile care vizează cariera.

Horoscop zilnic Pești

Evită pe cât posibil să stai în preajma oamneilor agitați și negativiști. Starea ta de spirit nu este una bună și te poți simți mai obosit decât de obicei. În plus, cum Jupiter este guvernatorul tău, va trebui să ai grijă la tendința conflcituală pe care o ai față de cei care nu-ți împărtășesc opiniile. Atenție la deplasări și la problemele legale, juridice.


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Chec de post. Rețeta ideală pentru iubitorii de cafea
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Fanii din Anglia și Scoția, avertizați înainte de Euro 2024 că berea germană e mai...