VIDEO | Horoscopul zilei de 10 aprilie 2022. „Berbecii” au tendința de a exagera în dialog

Publicat: 10/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 10 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un careu între Mercur din zodia Berbec, și Pluto din Capricorn, context care ne poate face mai conflictual și mai impunători în susținerea punctului de vedere. Atenție la conflictele cu autoritățile din viața noastră, dar și cu autoritățile statului.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi trebuie să ai mai multă grijă la exprimare pentru că riști să fii prea impunător în relațiile cu ceilalți și să dai naștere conflictelor. S-ar putea să deranjezi persoane importante din preajma ta. Nu este exclus să fie vorba și de conflicte cu autoritățile statului.

Horoscop zilnic Taur

Trecutul te bântuie într-un mod destul de dureros. Este posbil să fie vorba de amintiri, însă și de dialogri cu foști parteneri sau dialoguri cu actualul partener despre situații din trecut. Poate fi, însă, și un moment de revelație care te stimulează să iei decizii radicale.

Horoscop zilnic Gemeni

Prietenii s-ar putea să-și arate o altă față, una care să nu-ți placă deloc și nu este exclus să intri în conflicte cu aceștia. Nici veștile primite în legătură cu un proiect sau plan făcut nu te bucură prea mult.

Horoscop zilnic Rac

În cuplu se duc adevărate lupte de putere și s-ar putea să exagerezi cu autoritatea, fie tu, fie partenerul. Este o zi care poate scoate la suprafață frustrări ascunse, trădări, gelozii și minciuni. Ai grijă la reproșurile pe care le faci. Pot să doară mult prea rău.

Horoscop zilnic Leu

Dedică mai mult timp actvităților care-ți fac plăcere, însă fă-le alături de cei dragi și vei vedea că starea ta interioară se va îmbunătăți. Posibil ca unele simptome mai vechi să reapară, așa că cel mai bine ar fi să nu te suprasoliciți, ci să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi ar trebui să eviți geloziile și reproșurile, posesivitatea și tendința de manipulare, în caz contrar s-ar putea să dai naștere unor adevărate conflicte în cuplu. Și banii pot fi un subiect sensibil. Evită specula și investițiile riscante.

Horoscop zilnic Balanță

Se întrevăd momente tensionate în cuplu și poți avea parte și de rupturi dacă nu știi să echilibrezi energiile. Starea emoțională poate fi copleșitoare și ți-ar prinde bine să vorbești cu cineva apropiat despre asta, poate chiar cu cineva din familie.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi ai grijă la tendința de a fi atotștiutor. Faptul că nu accepți și părerile altora poate aduce conflicte. Posibil să devii foarte autoritar față de persoanele cu care interacționezi și în plus poți da replici mult prea acide. Grijă și la tendința de a-i manipula pe ceilalți.

Horoscop zilnic Săgetător

Ai grijă la tendința de a cheltui peste măsură sau pe lucruri inutile. Evită să faci speculații financiare astăzi. Posibile discuții acide cu persoana iubită sau cu copiii. Ceva din trecut poate ieși acum la suprafață.

Horoscop zilnic Capricorn

Astăzi poți avea parte de unele tensiuni cu familia. Ai grijă la tendința de a fi prea impunător și manipulator. Poți spune lucruri pe care mai apoi să le regreți, însă și cei dragi pot riposta în egală măsură și astfel relațiile se strică.

Horoscop zilnic Vărsător

Poți primi vești care să te pună pe gânduri sau poți purta discuții care să îți strice complet starea de spirit. Îi poți răni ușor pe cei dragi cu cuvintele tale mult prea directe. Încearcă să te relaxezi și să nu lași angoasele și temerile să pună stăpânire pe tine.

Horoscop zilnic Pești

S-ar putea ca așteptările tale financiare să fie date peste cap astăzi și să fii deziluzionat, mai ales dacă este vorba de prieteni care au datorii la tine. Unii nativi pot avea tendința de a ascunde niște bani de partener și pot fi descoperiți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
Alimentul-minune pe care japonezii îl mănâncă înainte de a merge la somn. Se trezesc fericiți...
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Marea Britanie îşi întăreşte legislaţia împotriva pornografiei deepfake
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Escrocherie de peste 1 milion de lire sterline cu bilete la concertele lui Taylor Swift