Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 august 2021. „Peștii” pot trece printr-o decepție sentimentală

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 august 2021. „Peștii” pot trece printr-o decepție sentimentală
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 10/08/2021, 00:10
Actualizat: 10/08/2021, 00:11

Horoscopul zilei de 10 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o opoziție între Venus, planeta iubirii, din Fecioară și Neptun retrograd din Pești, planeta confuziilor. Acest aspect astrologic este destul de sensibil și s-ar putea să ne aducă deziluzii sentimentale și pierderi financiare.

Astăzi, dar și mâine, ar trebui să evităm să ne lăsăm purtați de val în noi relații sau să ieși la cumpărături pentru că ne lăsăm ușor păcăliți de oferte. Totodată, ar fi bine să nu ne acordăm toată încrederea și să nu avem așteptări de la ceilalți.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 10 august 2021

Dragoste

Încearcă să nu ai mari așteptări de la partenerul de viață pentru că poți fi foarte ușor dezamăgit. Dacă ești singur, evită să intri în noi relații pentru că ai tendința de a idealiza cealaltă persoană.

Carieră și bani

Profesional este momentul să-ți reevaluezi așteptările pe care le ai de la tine și să îți reorganizez niște idei, planuri.

Sănătate

Dacă nu te simți în apele tale și ceva te apasă, ai putea să încerci cel mai bun remediu: iertarea. Deși va fi greu, sănătatea ta se va îmbunătăți.

Horoscop zilnic Taur – 10 august 2021

Dragoste

Nu ești foarte sigur dacă o relație se încadrează la iubire și prietenie, dar azi nu vezi deloc realitatea, așa că evită să iei o astfel de decizie. Unii nativi pot fi decepționați de partener.

Carieră și bani

Opoziția de astăzi îți este foarte benefiică pe zona de creativitate, așa că te poți lăsa dus de vaf fără să stai pe gânduri.

Sănătate

Ai grijă la toate gândurile care-ți trec prin minte și care au rolul de a te debusola.

Horoscop zilnic Gemeni – 10 august 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea iubirii tale, așa că nu este exclus ca opoziția de astăzi să-ți aduce incertitdini sentimentale și chiar dezamăgiri din partea persoanei iubite.

Carieră și bani

S-ar putea să simți că îți fuge pământul de sub picioare în anumite contexte. Te temi pentru cariera ta, te temi că nu poți găsi echilibrul între cămin și profesie, însă ține cont că azi nu vezi aceste situații în mod rațional, așa că nu lua decizii.

Sănătate

Nu te alarma dacă nu știi ce simți, dacă starea emoțională este mai vulnerabilă și îți trec prin minte tot soiul de gânduri. Odihnește-te mai mult. Este unul dintre efectele opoziției de azi.

Horoscop zilnic Rac – 10 august 2021

Dragoste

Ar fi de preferat astăzi să nu faci declarații de dragoste și, de fapt, niciun fel de declarații și nici să promiți marea cu sarea pentru că cel mai probabil nu vei reuși să îndepliniști nimic din ceea ce spui.

Carieră și bani

Este foarte multă neclaritate în mintea ta și azi ar trebui să eviți negocierile pentru că există risc de pierderi sau înșelăciuni. De asemenea, nu  lua decizii importante.

Sănătate

Incertitudinile cu care te confrunți la tot pasul îți pot da bătăi de cap, atât la propriu, cât și la figurat. Ieși la o plimbare sau citește o carte. Încearcă să-ți mintea ocupată cu altceva.

Horoscop zilnic Leu – 10 august 2021

Dragoste

Dacă astăzi ai sentimentul că nu ești apreciat și iubit, lasă lucrurile așa cum sunt pentru că este doar efectul opoziției de pe cer și nicidecum nu reflectă realitatea.

Carieră și bani

Venus se află în sectorul tău financiar așa că riscul de fraudă și înșelăciune este foarte mare. Nu te lăsa păcălit de nimeni, dar nici de reducerile care-ți apar în față. Astăzi le reziști cu greu și se vor dovedi mincinoase.

Sănătate

Nu se întrevd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Fecioară – 10 august 2021

Dragoste

Dat fiind că Venus este chiar în zodia ta, riscul de a trăi o decepție sentiemntală este foarte mare. Încearcă să nu-ți idealizezi partenerul, iar dacă ești singur evită să te lași cucerit de cineva acum pentru a nu suferi mai târziu.

Carieră și bani

Având în vedere că Venus îți guvernează sectorul financiar, ai mai multă grijă la ce faci cu banii și evită să ieși la cumpărături astăzi pentru că poți fi tentat să cumperi vise și iluzii.

Sănătate

S-ar putea să te bântuie tot felul de gânduri și să ai tendința să dai o conotație negativistă unei situații. Nu-i lăsa pe ceilalți să profite de tine și de bunătatea ta.

Horoscop zilnic Balanță – 10 august 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta, iar opoziția de astăzi te poate face să visezi prea mult, să-ți idealizzi partenerul și chiar să treci printr-o decepție sentimentală. Evită pasiunile ascunse și nu te lăsa atras într-o poveste secretă.

Carieră și bani

Nu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut și poți pierde din vedere detalii. Azi ar trebui să eviți deciziile importante și concluziile.

Sănătate

S-ar putea să te macine tot soiul de frământări și gânduri, să te simți mai trist, în ceață, și să te critici prea mult. Fă tot posibilul să-ți relaxezi mintea.

Horoscop zilnic Scorpion – 10 august 2021

Dragoste

Opoziția de astăzi poate aduce multe incertitudini și nesiguranțe privind viața ta sentimentală. Este foarte probabil să nu știi ce simți pentru partener sau să-l idealizezi prea mult. Atenție la copii. Te pot surprinde prin sinceritatea și cerințele lor.

Carieră și bani

Este o zi în care poți da naștere unor adevărate odepe de artă, așa că lasă-ți simțurile libere șii nu te teme să fii creativ. Poți privi cu neîncredere un proiect în care ești implicat.

Sănătate

Dacă ai o pasiune, un hobby, o activitate care-ți face plăcere, astăzi fă tot posibilul să-i aloci puțin timp. Te vei simți extraordinar de bine și starea de spirit se va schimba radical.

Horoscop zilnic Săgetător – 10 august 2021

Dragoste

S-ar putea să vezi destul de în ceață o situație afectivă astăzi, așa că nu te grăbi să tragi concluzii sau să dai verdicte.

Carieră și bani

Ai tendința de a te urca singur pe un piedestal, iar superiorii s-ar putea să nu vadă cu ochi buni asta. Nu este deloc exclus ca o astfel de atitudine să te facă să pierzi capital e imagine.

Sănătate

Încearcă să nu lași gândurile negativiste să pună stăpânire pe tine. Dacă ai o problemă de sănătate, remediile naturiste se șot dovedi de ajutor.

Horoscop zilnic Capricorn – 10 august 2021

Dragoste

Venus îți guvernează iubirea, iar opoziția de astăzi poate aduce unele decepții sentimentale și bine ar fi să nu tragi concluzii deocamdată. Evită să te lași cucerit dacă ești singur pentru că ulterior poți vedea o altă realitate și aceea te poate deziluziona.

Carieră și bani

Azi ai putea să cauți niște răspunsuri la dilemele tale prin cărți sau urmărind niște documentare. Nu lua decizii care vizeaz străinătatea sau o persoană de altă naționalitate.

Sănătate

Ești destul de agitat din cauza faptului că nu poți lua decizii radicale sau pentru că nu poți înțelege niște situații așa cum ți-ai dori. Fă o plimbare pe malul unei ape și te vei relaxa.

Horoscop zilnic Vărsător – 10 august 2021

Dragoste

S-ar putea să fii mai suspicios cu partenerul de viață, însă ia în calcul că opoziția de astăzi te poate face să nu vezi deloc lucrurile clar, așa că evită tensiunile.

Carieră și bani

Din punct de vedere financiar nu este o zi favorabilă investițiilor și negocierilor. S-ar putea să fii dezamăgit de o persoană pe care te bazai. Bine ar fi să nu-ți acorzi încrederea nimănui.

Sănătate

Ai mai multă grijă la modul în care-ți conservi energia pentru că astăzi poți să te suprasoliciți foarte ușor. Se recomandă odihnă și alimentație echilibrată.

Horoscop zilnic Pești – 10 august 2021

Dragoste

S-ar putea să treci printr-o decepție în plan sentimental, dat fiind că Venus se află chiar în sectorul relațiilor tale. Pe de altă parte, este foarte probabil să fii tu cel confuz cu privire la o poveste de dragoste. Oricum, dacă ești singur nu te lăsa cucerit acum pentru că ceea ce vezi nu este realitatea.

Carieră și bani

Evită pe cât posibil să-ți acorzi încrederea celorlalți și să ai așteptări de la aceștia. S-ar putea să te dezamăgească chiar persoanele la care nu te aștepți.

Sănătate

Azi nu te dedica celorlalți mai mult decât trebuie, ci acordă-ți timp ție și plăcerilor tale, micilor bucurii de care ai nevoie.

Horoscop săptămânal, 9 – 15 august 2021. „Taurii” își pot face iluzii sentimentale

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 9 – 15 august 2021 poate aduce o serie de confuzii financiare și dezamăgiri sentimentale.

Săptămâna 9 – 15 august 2021 debutează cu o opoziție între Venus, planeta iubirii, din zodia Fecioară și Neptun retrograd din Pești, aspect care ne poate face ca în dragoste să nu vedem prea clar lucrurile.

Avem tendința de a ne idealiza partenerul, iar dacă începem acum noi relații putem fi foarte ușor dezamăgiți pentru că s-ar putea să nu vedem realitatea.

Din punct de vedere financiar, nu ar trebui să luăm decizii importante pentru a nu ne păcăli, dar și să evităm să luăm și să dăm bani cu împrumut.

Pe de altă parte, Mercur, planeta rațiunii, din zodia Leu va fi în opoziție cu Jupiter retrograd din Vărsător, urmând ca pe 12 august să-și schimbe zodia și să se mute în Fecioară, domiciliul său nocturn.

Contextul ne cere să avem încredere în raționamentul nostru, dar să-i ascultăm și pe cei din jur, să echilibrăm gândirea analitică cu cea intuitivă.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară. Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii. Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Ziua în care sute de mii de oameni au ieşit în stradă pentru Regele Mihai