VIDEO | Horoscopul zilei de 14 martie 2022. „Leii” sunt conflictuali cu partenerul

Publicat: 14/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 14 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna intră în semnul Leu și va forma un aspect tensionat cu conjuncția Venus-Marte din zodia Vărsător. Vom fi mai conflictuali în relațiile cu cei dragi, mai ușor de dezamăgit și nu este esxclus să ducem lucrurile la extrem și să dramatizăm.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Încearcă să menții un echilibru între promisiunile făcute prietenilor și cele făcute persoanei iubite sau copiilor pentru a evita tensiunile. Azi vei trăi intens în plan afectiv și nu este exclus să-ți zboare gândul la un fost partener sau să flirtezi mai mult, să fii mai dornic de aventură.

Horoscop zilnic Taur

Luna trece prin sectorul familiei și nu este exclus să apară tensiuni între tine și cei dragi. Cel mai probabil, zilele acestea îți va fi foarte greu să găsești un echilibru între responsabilitățile profesionale și nevoile tale sau ale celor dragi. Grijă și la disputele cu superiorii.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi vei lupta pentru principiile tale și pentru adevărul tău și îți vei susține ideile și teoriile până în pânzele albe. Nu este o zi bună pentru negocieri, mai ales că nu lași loc de compromis. Ai grijă la deplasări și la actele pe care le semnezi!

Horoscop zilnic Rac

Ai tendința de a fi mult prea cheltuitor, fie că este vorba de banii tăi, fie de banii altora. Încearcă să nu cumperi lucruri foarte scumpe și extravagante. În cazul unor nativi este posibil să apară plăți care să-i agite sau să fie nevoiți să cheltuie pentru alții. Sunt de evitat investițiile și împrumuturile.

Horoscop zilnic Leu

Luna trece prin zodia ta și dincolo de energia și optimismul pe care ți le aduce, îți oferă și o stare de agitație mare, așa că este foarte probabil să te cerți cu cei din jur. Partenerul de viață și partenerii profesionali, cei cu care lucrezi, sunt cei mai expuși. Nu esye o zi favorabilă negocierilor pentru că nu vei ajunge la un acord comun.

Horoscop zilnic Fecioară

Săptămâna nu începe deloc bine din cauza oboselii acumulate. Posibil ca și la muncă să ai parte de sarcini acaparante și să te streseze. Încearcă să te odihnești cât mai mult și să eviți efortul fizic, dar mai ales psihic. Atebție și la problemele cronice, mai ales de natură cardiovasculară.

Horoscop zilnic Balanță

Nu prea vei fi aceeași lungime de undă cu prietenii și s-ar putea ca certurile să plece de la planuri date peste cap. Ar fi bine să încerci să aloci timp egal și ieșirilor, dar și persoanei iubite și copiilor. De asemenea, sunt posibile neînțelegeri cu asociații.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna trece prin sectorul carierei și aspirațiilor tale, prin urmare interesul tău se canalizează mare parte în această zonă. Acest aspect poate aduce tensiuni cu familia, mai ales dacă nu le acorzi timp. Ai parte de provocări care te stimulează să iași în față și va trebui să le explici celor dragi importanța contextului profesional pentru a evita certurile.

Horoscop zilnic Săgetător

Îți vei susține părerile, convingerile și principiile până în pânzele albe și dacă cineva te va contrazice va intra, cel mai probabil, într-un conflict cu tine. S-ar putea să cauți un adevăr sau să te lupți pentru niște informații. Atenție la acte, deplasări și probleme cu legea!

Horoscop zilnic Capricorn

Azi sunt posibile tensiuni în cuplu pe teme financiare sau chiar neînțelegeri cu partenerii de afaceri din cauza unor investiții. Evită să faci investiții, credite sau să dai bani cu împrumut și nici nu te arunca în cheltuieli prea mari.

Horoscop zilnic Vărsător

Tranzitul Lunii de astăzi te poate face foarte agitat în raport cu partenerul de viață sau cu cei cu care-ți desfășori activitățile. Încearcă să nu te impui mai mult decât este cazul și fii mai atent și la nevoile celorlalți. Nu te focusa numai pe tine și dorințele tale.

Horoscop zilnic Pești

S-ar putea să fii agitat din cauza trecutului, fie din cauza amintirilor sau din cauza unor decizii luate cândva, poate din cauza unor secrete. Te simți mai obosit, mai stresat și tracasat de toate sarcinile de la locul de muncă, de programul încărcat și nici cu colegii nu reușești să se înțelegi prea bine.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc!...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul...
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
ANIMAŢIE. Cu cât creşte distanţa de frânare la o viteză de 50 km/h, în condiţii...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Ioana Dichiseanu, în lacrimi. Ce semne a primit de la regretatul Ion Dichiseanu la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Fasolea bătută, nelipsită din post. Cât se fierbe pentru a nu crea probleme
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Cum să alegi parfumurile pentru orice preferință?
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
O statuie veche de 3.400 de ani a lui Ramses al II-lea, recuperată de autoritățile...