Horoscopul zilei de 15 iunie 2021. Capricornii trebuie să evite speculațiile financiare

Horoscopul zilei de 15 iunie 2021. Capricornii trebuie să evite speculațiile financiare
Sursa FOTO: pixabay.com
Publicat: 15/06/2021, 00:45
Actualizat: 15/06/2021, 00:49

Horoscopul zilei de 15 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi ne aflăm sub influența careului dintre Saturn retrograd din zodia Vărsător și Uranus din zodia Taur. Acest careu este al doilea de această natură dintr-o serie de trei, primul petrecându-se în luna februarie, iar următorul se va petrece în luna decembrie. Cumva, s-ar putea ca anumite situații și contexte trăite la începutul anului să se reediteze acum. Totodată, la nivel mondial, acest careu poate agrava situația economică și poate vorbi despre o criză financiară. Se dă o luptă între noi reforme și vechi dogme, între ce vor alții pentru noi și ceea ce ne face pe noi să ne simțim în siguranță. Va fi greu să ne desprindem de ceea ce știm că este stabil pentru a face progrese.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 15 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea să primești invitații de la prieteni, să vrei să ieși și să te distrezi, dar să fii ținut în loc de fel și fel de contexte, posibil chiar legate de proiectele tale.

Carieră și bani

O situație profesională petrecută în luna februarie s-ar putea reedita acum pentru a fi reanalizată și reorganizată. S-ar putea să resimți o nesiguranță financiară care să te determine să faci unele schimbări profesionale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar nici nu te suprasolicita.

Horoscop zilnic Taur – 15 iunie 2021

Dragoste

Resimți din plin nevoia de libertate și independență și nu vei suporta ca alții să-ți spună ce ai de făcut. Autoritatea celorlalți te poate face conflcitual.

Carieră și bani

Cu Uranus în zodia ta și Saturn retrograd în sectorul carierei, s-ar putea să te confrunți din nou cu un context care s-a petrecut în luna februarie, iar de data aceasta va trebui să fii mai adaptabil și deschis la schimbare.

Sănătate

Starea emoțională poate fi destul de apăsătoare astăzi, s-ar putea să te simți posomorât, mai ales în prima parte a zilei.

Horoscop zilnic Gemeni – 15 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea ca în cuplu să reapară niște discuții legate de fidelitate, intimitate, viață sexuală și să fie nevoie să vii cu o altă abordare a problemei.

Carieră și bani

Unele contexte financiare, posibil care au avut legătură cu ceva petrecut în februarie, să revină acum în atenția ta pentru a fi reanalizate. Nu este exclus să simți că un vis, un ideal pe care-l ai devine imposibil de atins, însă nu ar trebui să-ți pierzi speranța. Azi ar fi de preferat să eviți negocierile.

Sănătate

Este o zi bună să te retragi în intimitatea ta și să te delectezi cu ceva ce știi că te liniștește și te relaxează.

Horoscop zilnic Rac – 15 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea ca un context sentimental trăit în luna februarie să se reediteze acum și să aducă tensiune, situații complicate și mulți nativi se pot gândi la o ruptură sau, cel puțin, la o pauză, dacă relația este mai la început.

Carieră și bani

Este foarte probabil ca și în relațiile profesionale să intervină momente delicate în care să fie nevoie de mai multă diplomație și de unele schimbări de perspectivă.

Sănătate

Construiește-ți un locșor în casă așa cum îți palce ție, bea un ceai și citește o carte. Te vei relaxa garantat. O baie fierbinte va fi de ajutor.

Horoscop zilnic Leu – 15 iunie 2021

Dragoste

În relațiile în care există probleme de mai multă vreme, acest careu poate veni să facă ordine și poate duce la despărțire, însă la fel de bine, dacă ambii parteneri sunt doritori, poate aduce schimbări în bine. Se pot relua situații din februarie care vizează viața de cuplu, dar fiind că Saturn se află în sectorul relațiilor.

Carieră și bani

Și în relațiile profesionale pot reapărea niște situații trecute care cer acum revizuire. Posibil să aară schimbări majore în conducerea firmei în care lucrezi sau să fii nevoit să faci reorganizări dacă lucrezi pe cont propriu.

Sănătate

Te poți simți mai lipsit de energie, mai obosit și ar trebui să nu faci excese astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară – 15 iunie 2021

Dragoste

Dacă ai luat niște decizii în luna februarie care vizau zona sentimentală, acum s-ar putea să revii asupra lor și să le reevaluezi. Oricum poate fi o zi care aduce unele tensiuni, schimbări în dragoste sau în viziunea ta despre iubire.

Carieră și bani

Saturn se află în casa muncii tale și poate aduce în prin plan prin acest careu un context trecut care se cere revizuit și reevaluat, poate o renegociere a unei oferte de muncă.

Sănătate

Tot careul de astăzi îți poate afecta și starea de sănătate, iar nevoia de reorganizare a stilului de viață este mare.

Horoscop zilnic Balanță – 15 iunie 2021

Dragoste

Zona sentimentală și viața intimă pot trece prin momente delicate, posibil chiar să se reediteze un context sentimental trăit în februarie, iar acum să fie reanalizat dintr-o altă perspectivă. Unele schimbări sunt necesare în dragoste sau în atitudinea pe care o ai față de iubire.

Carieră și bani

Azi evită să faci investiții riscante și speculații financiare. Reorganizează-ți bugetul, verifică-ți conturile și statusul unui credit și încearcă să faci niște economii, poate chiar să-ți deschizi un astfel de cont.

Sănătate

Azi petreceți cât mai mult timp posibil în compania prietenilor și bucură-te de discuții plăcute cu aceștia. Este o bună metodă să-ți recapeți starea de spirit.

Horoscop zilnic Scorpion – 15 iunie 2021

Dragoste

O problemă de cuplu care a apărut în luna februarie se poate reedita acum pentru a fi revizuită, reanalizată și schimbată. Careul de astăzi îți cere să-ți schimbi niște tipare emoționale dacă-ți dorești relații trainice.

Carieră și bani

Echilibrul între casă și muncă este esențial acum. Încearcă să fii mai responsabil la nevoile căminului. Poți ieși ușor în evidență și te poți face remarcat profesional.

Sănătate

Azi este recomandat să ai puțin mai multă grijă la stresul profesional și să nu-l lași să te acapareze.

Horoscop zilnic Săgetător – 15 iunie 2021

Dragoste

Ai ocazia să reiei o temă de discuție care nu a fost clarificată în februarie, să readuci în atenția partenerului un context mai vechi, însă ai grijă la cum te exprimi. Unii nativi își pot revendica independența.

Carieră și bani

La locul de muncă este o atmsoferă instabilă și deloc confortabilă. S-ar putea să realizezi că muncești pe gratis sau că nu ești remunerat conform cu munca depusă. Un context profesional din februarie se poate reedita acum.

Sănătate

Starea emoțională te poate face să stai mai mult plecat de acasă, să cutreieri magazinele sau să vizitezi rudele, prietenii, însă nu vei spune neapărat ce ai pe suflet și te apasă.

Horoscop zilnic Capricorn – 15 iunie 2021

Dragoste

O situație sentimentală care s-a petrecul în luna februarie, acum se poate reedita pentru a fi reanalizată din altă perspectivă. S-ar putea să simți o instabilitate sentimentală, mai ales dacă te afli la început de relație.

Carieră și bani

Saturn se află în sectorul tău financiar și poate aduce unele renegocieri, maia les dacă acestea au avut loc la începutul anului și nu s-au concretizat. Posibil să resimți nesiguranță financiară, limitare. Evită să faci speculații financiare pentru a nu pierde bani.

Sănătate

S-ar putea să simți unele frustrări interioare, să nu te poți bucura pe cât ți-ai dori de timpul liber, să te simți blocat în propria ta viață, așa că poți începe să faci o reorganizare.

Horoscop zilnic Vărsător – 15 iunie 2021

Dragoste

Dacă-ți dorești ca relațiile cu familia sau cu cei apropiați să funcționeze, încearcă să faci niște schimbări de atitudine, să te schimbi tu pe tine înainte de a cere ceva altora.

Carieră și bani

Azi lasă pe plan secund problemele profesionale și preocupă-te de cele casnice și emoționale.

Sănătate

S-ar putea să resimți o neliniște interioară, să ai parte de schimbări bruște în viața ta care să te debusoleze. Odihnește-te mai mult și responsabilizează-te față de stilul de viață abordat.

Horoscop zilnic Pești – 15 iunie 2021

Dragoste

Azi nu ești foarte comunicativ sau cel puțin nu cu partenerul de viață sau pe probleme de trecut. Cu toate astea, ceva ce ai crezut că ai depășit poate reveni în viața ta, posibil chiar să fie vorba de un context ce s-a petrecut în luna februarie.

Carieră și bani

Deși ai o imaginație creativă, nu este și productivă și asta pentru că îți cam lipsește simțul practic. Luna tranzitează sectorul muncii și-ți cere mai multă responsabilitate vizavi de sarcinile profesionale.

Sănătate

Este o zi bună să apelezi la spiritualitate dacă vrei să obții niște răspunsuri la problemele pe care le ia. Poți descoperi un remediu bun pentru o afecțiune pe care o ai. Astăzi nivelul de energie este destul de scăzut.

Horoscop săptămâna 14 – 20 iunie 2021. „Leii” pot fi dezamăgiți de cineva din anturaj

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 iunie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 14 – 20 iunie 2021continuă seria confuziilor resimțite în ultimul timp și poate veni cu o serie de nemulțumiri de natură financiară și nu numai.

Săptămâna 14 – 20 iunie 2021 se remarcă prin două aspecte majore, tensionate, ambele resimțindu-se încă din prima zi.

Este vorba de un careu între Soarele din zodia Gemeni și Neptun din zodia Pești, careu responsabil cu o mare doză de confuzie, în special între rațiune și zona spirituală, și despre cuadratura dintre Saturn retrograd din Vărsător și Uranus din Taur, aspect care poate accentua instabilitatea financiară la nivel mondial, iar la nivel personal poate aduce o luptă între ce ni se impune să schimbăm și ce dorim să păstrăm.

Totodată, este ultima săptămână cu Jupiter, Marele Benefic, în tranzit prin Pești, acesta urmând să retrogradeze și să revină în Pești abia la finele anului, prin urmare putem profita pentru a ne îmbunătăți starea generală de sănătate și stilul de viață.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2021

Horoscopul lunii iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În primele trei săptămâni din luna iunie 2021 ne aflăm sub energia lui Mercur retrograd în zodia Gemeni, prin urmare trebuie să fim atenți la deciziile pe care le luăm, la actele care ne pică sub ochi și să evităm semnarea contractelor și achizițiile importante, mai ales de aparatură care are legătură cu comunicarea (telefon, laptop, mașină).

Un alt eveniment important al lunii va avea loc pe data de 10 iunie și va fi Luna Nouă însoțită de Eclipsa inelară de Soare din zodia Gemeni, eveniment care va veni cu revelații și conștientizări puternice pentru toți.

Pe data de 21 iunie va avea loc solstițiul de vară, moment în care Soarele va intra în zodia Rac și va activa energia acestui semn, iar pe 24 iunie se petrece Luna Plina în zodia Capricorn, moment care aduce finalizări și ne oferă ocazia să culegem roadele a ceea ce am plantat la începutul acestui an.

Luna iunie se remarcă prin intrarea planetei Venus, planeta iubirii, în zodia Rac, context care ne imprimă sensibilitate, romantism și nevoie de siguranță sentimentală, iar 11 iunie și Marte, planeta acțiunii, va schimba semnul și va intra în zodia Leu, zodie care-i amplifică energia luptătoare și determinismul, iar nouă ne va crește pofta de viață și entuziasmul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului