Horoscopul zilei de 25 august 2021. „Fecioarele” sunt nesigure pe o relație

Horoscopul zilei de 25 august 2021. „Fecioarele” sunt nesigure pe o relație
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 25/08/2021, 00:30
Actualizat: 25/08/2021, 00:33

Horoscopul zilei de 25 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o opoziție între Mercur, planeta comunicării, din zodia Fecioară și Neptun retrograd din Pești, planeta confuziilor. Este o zi în care realitatea poate fi percepută distorsionat, în care ne putem iluziona mai mult și putem fi dezamăgiți. Minciunile și înșelăciunile, chiar și fără voie, sunt posibile acum.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 25 august 2021

Dragoste

Îți exprimi direct emoțiile astăzi, însă nu te aștepta ca ceilalți să fie prea receptivi la ele. Evită tensiunile cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Azi te concentrezi destul de greu pe activitățile de la locul de muncă și s-ar putea să pierzi din vedere detaslii importante. Nici răbdarea nu-ți este prietenă, în schimb impulsul de moment da, așa că ai grijă la acțiuni.

Sănătate

S-ar putea să fii mai obosit, să fii confuz cu privire la un tratament prescris sau să te sperie niște simptome suficient de mult, cât să fii neliniștit. Luna trece prin zodia ta și te susține emoțional, așa că față de zilele trecute ai puterea să te pui pe picioare mai repede.

Horoscop zilnic Taur – 25 august 2021

Dragoste

Viața sentimentală, poate chiar o poveste de dragoste aflată la început se află într-o ceață totală și poți fi foarte nesigur pe ceea ce simți tu sau cealaltă persoană. Nu lua decizii în dragoste deocamdată.

Carieră și bani

Relațiile profesionale pot fi destul de incerte astăzi și s-ar putea ca ceilalți să își dorească să profite de tine, deci fii bu băgare de seamă. Dacă munca ta îți cere intuiție sau concentrare, poate ar fi mai bine să-ți iei zi liberă.

Sănătate

Profită de opoziția de astăzi pentru a fi creativ și a te dedica activităților artistice, distractive și pasiunilor care, mai ales dacă astfel îți poți exprima cele mai profunde emoții.

Horoscop zilnic Gemeni – 25 august 2021

Dragoste

Este o zi bună să o petreci alături de prieteni, să povestiți și să vă relaxați la un pahar de vorbă. Evită să flirtezi cu persoanele din anturaj azi sau să-ți faci speranțe prea mari într-o situație sentimentală nouă.

Carieră și bani

Evită să iei decizii legate de cariera ta pentru că poți fi foarte confuz astăzi. Totodată, ai grijă să nu-ți faci vise prea mari în legătură cu un aspect profesional pentru că poți fi dezamăgit.

Sănătate

Cum Mercur este guvernatorul tău, ar fi bine astăzi să te dedici meditației, să faci yoga și să-ți ocupi mintea cu activități care te relaxează.

Horoscop zilnic Rac – 25 august 2021

Dragoste

Chiar dacă apar mici disensiuni și discuții în contradictoiur în relația cu partenerul de viață, acestea pot fi ușor trecute cu vederea astăzi.

Carieră și bani

Azi ar fi de preferat să eviți negocierile, să eviți semnarea contractelor și să ai mai multă grijă la comunicarea cu ceilalți pentru că poți transmite sau poți interpreta mesajele primite într-un mod eronat.

Sănătate

Te concentrezi mai greu pe ceea ce ai de făcut și asta te poate enerva și agita. Posibil ca stresul profesional să fie mai mare astăzi.

Horoscop zilnic Leu – 25 august 2021

Dragoste

S-ar putea să te confrunți cu senzația că nu ești apreciat de ceilalți și să nu ai încredere în tine, însă ține cont că poate fi doar o manifestare a opoziției de astăzi.

Carieră și bani

Azi poți fi foarte ușor păcălit în situațiile financiare, fie că este vorba de o negociere, de o plată sau de o ofertă. Nu cheltui bani pe produse găsite la reducere și nici nu te bucura la banii câștigați prea ușor.

Sănătate

Ziua de astăzi îți deschide apetitul pentru călătorii și pentru explorarea de noi domenii, așa că dacă nu ieși la o plimbare, cel puțin poți călători cu mintea citind o carte sau uitându-te la un documentar.

Horoscop zilnic Fecioară – 25 august 2021

Dragoste

Nu este deloc exclus ca opoziția de astăzi să scoată la iveală o minciună a partenerului sau chiar tu să fii confuz cu privire la sentimentele tale, la relația ta, de aceea nu lua decizii importante sau de viitor.

Carieră și bani

Ai grijă la partenerii de afaceri și la colaboratori care, chiar și fără să vrea, te pot înșela astăzi. Evită negocierile și semnarea contractelor.

Sănătate

Odihnește-te mai mult astăzi, relaxează-te și ține-ți mintea ocupată cu lucruri frumoase. Posibil să fii mai agitat dat fiind că Mercur îți este guvernator.

Horoscop zilnic Balanță – 25 august 2021

Dragoste

Luna se aflîă în sectorul relațiilor tale, dar în opoziție cu Venus din zodia ta, deci poate fi o zi mai tensionată și conflictuală în cuplu. Evită geloziile și atracțiile față de persoane ciudate.

Carieră și bani

Mai multă grijă la locul de muncă astăzi sau în activitățile pe care le desfășori pentru că nu te poți concentra pea bine și nu vezi clar lucrurile din jur.

Sănătate

Evită să te autoînvinovățești, să pui la suflet e-ți spun alții și mai ales evită să te lași pradă unui viciu sasu să activezi o dependență.

Horoscop zilnic Scorpion – 25 august 2021

Dragoste

Opoziția de astăzi aduce multă confuzie și neclaritate în viața ta sentimentală și s-ar putea să nu-ți dai seama prea clar ce simți pentru o persoană, posibil chiar pentru o persoană din anturaj.

Carieră și bani

Ai grijă cu cine te asociezi și în ce proiecte te implici astăzi. Nu totul este așa cum ți se prezintă acum, deci nu lua încă decizii prfesionale.

Sănătate

Odihnește-te mai mult și nu te suprasolicita la locul de muncă. Indiferent de cerințele care apar, nu sta peste program. Un hobby te poate scoate din starea mai puțin plăcută pe care o trăiești emoțional.

Horoscop zilnic Săgetător – 25 august 2021

Dragoste

Ar fi ideal să nu crezi toate promisiunile partenerului de viață pentru a nu fi dezamăgit ulterior. Posibil să te simți confuz cu privire la o relație.

Carieră și bani

Azi nu lua decizii legate de cariera ta și evită să te iluzionezi prea tare cu privire la un context profesional. Ai aspirații înalte și este normal să ți se pară imposibil de atins. Nu pune prea multă bază în colaboratori.

Sănătate

Dincolo de stresul profesional care poate atinge cote înalte astăzi, nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn – 25 august 2021

Dragoste

Ai tendința de a fi mai bun, mai iertător și mai grijuliu cu cei dragi. Te poți împăca cu o persoană dragă.

Carieră și bani

Comunicarea nu este nici pe departe un punct forte al zilei, așa că evită să faci promisiuni, să iei decizii și să faci negocieri sau să semnezi contracte. Posibil ca raționamentul tău să fie în ceață și să interpretezi greșit unele mesaje sau chiar tu să le trimiți eronat.

Sănătate

Starea emoțională poate fi mai apăsătoare astăzi, ai ales dacă ești în conflict cu părinții sau cu superiorii.

Horoscop zilnic Vărsător – 25 august 2021

Dragoste

Este o zi bun să petreci timp cu persoana iubită, să discutați despre subiecte intime și să dați frâi liber pasiunii și romantismului.

Carieră și bani

Evită să dai crezare ofertelor, reducerilor spectaculoase și celor care-ți promit câștiguri rapide. Nu face socoteli astăzi pentru că poți greși. Totodată, evită să iei sau să dai bani cu împrumut.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – 25 august 2021

Dragoste

Este foarte multă neclaritate în viața de cuplu și de aceea ar fi bine să nu iei o decizie importantă în această direcție. Atenție la mesajele pe care le transmiți și la cum le interpretezi și tu.

Carieră și bani

S-ar putea să ți se facă mari promisiuni astăzi, dar de preferat este să nu crezi ce spun ceilalți și mai ales să nu te bazezi pe sprijinul acestora și nici să nu ai așteptări de la alții.

Sănătate

Pentru a te relaxa, astăzi dedică-te activităților creative, scrisului, filmului, dansului și orice altceva care-ți permite să dai frâu liber imaginației și fanteziei.

Horoscop săptămâna 23 – 29 august 2021. Peștii își îmbunătățesc viața sentimentală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 23 – 29 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 23 – 29 august 2021 poate aduce un mai mare interes pentru muncă și pentru sănătate.

Săptămâna 23 – 29 august 2021 se deschide cu intrarea Soarelui în zodia Fecioară, aspect care timp de o lună ne va susține să facem ordine în viața noastră, atât la propriu, cât și la figurat. În plan sentimental este o perioadă bună pentru consolidarea și armonizarea relațiilor și va trebui să dăm dovadă de mai multă răbdare pentru ca lucrurile să meargă așa cum ne dorim.

În preajma zilei de 25 august se formează un aspect tensionat care ne cere să fim mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru pentru că putem fi păcăliți mai ușor, putem fi înșelați, iar realitatea poate fi distorsionată și putem înțelege greșit mesajele.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară. Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii. Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Prințesa de Wales a intrat în istoria Casei Regale Britanice. Ce titlu regal a primit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom