Înainte să-i taie gâtul, criminalul din Corbu i-a strigat victimei de ce a venit să-i violeze copilul. „Ai trăit cu nevasta mea!”

Înainte să-i taie gâtul, criminalul din Corbu i-a strigat victimei de ce a venit să-i violeze copilul. „Ai trăit cu nevasta mea!”
Gheorghe Zaharia a fost măcelărit în propria casă de un bărbat mascat/Sursa/Facebook
Publicat: 02/07/2021, 14:26
Actualizat: 02/07/2021, 15:17

Criminalul care a ucis, vineri dimineață, un bărbat din Corbu iar mai apoi i-a violat cu bestialitate fiica în vârstă de 20 de ani, i-a reproșat victimei, înainte să-i ia viața, că ar fi avut o relație amoroasă cu soția lui. Acesta i-ar fi strigat că, drept pedeapsă, o să-i violeze unul dintre copii. A urmat o luptă în urma căreia individul mascat i-a tăiat lui Gheorghe Zaharia gâtul și un braț, după care i-a legat soția de un calorifer și a violat-o pe fiica cea mare a victimei.

Nevasta bărbatului în vârstă de 41 de ani, măcelărit, vineri dimineață, în localitatea constănțeană Corbu, a povestit anchetatorilor că dormea alături de soțul ei, când în casă a intrat un individ care purta cagulă și ținea în mână un cuțit de mari dimensiuni.

Necunoscutul era foarte agitat și a strigat furios, către Gheorghe Zaharia, „De ce ai trăit cu nevasta mea? Am să-ți violez și eu acum un copil!” Zaharia nu s-a lăsat intimidat de faptul că intrusul era înarmat și a sărit la bătaie, însă acesta ar fi început să agite cuțitul și să lovească orbește. În timp ce se apăra, una dintre lovituri i-a retezat un braț, după care, cu sânge rece, criminalul apoape l-a decapitat.

Soția celui înjunghiat a încercat și ea să intervină, însă a fost rănită la brațe și imobilizată. Agresorul a târât-o până în bate, unde a legat-o strâns de un carorifer, după care a luat-o pe fiica cea mare a familiei și a siluit-o într-o altă cameră. După ce a terminat, undeva în jurul orelor 04.00, acesta a fugit. În afară de cele trei victime, în casă se mai aflau doi copii, o fetiță de 14 ani și un băiat în vârstă de 11 ani.

Polițiștii i-au în considerare mai multe ipoteze

Surse judiciare afirma ca fata violata va fi supusă unui consult medico-legal și vor fi prelevate probe specifice în căutarea ADN-ului. Judiciariștii susțin că acest mod de a se adresa al asasinului violator poate fi și o modalitate premeditată, pentru a-i pune pe anchetatori pe o pistă greșită.
Contatat de Gandul.ro, renumitul profesor de psiohologie judiciară, Tudorel Butoi, a declarat, în legatură cu crima odioasă de la Corbu: „Putem vorbi aici de un rezultat al incapacității legislației penale de a pastra criminalii în recluziuni îndelungat severe și de a intimida, în același timp, pretabilii la astfel de infracțiuni (în sensul inhibitor preventiv). Vorbim aici de indivizi bioinstinctuali agresivi, instabili, emoțional excitabili, care sunt lăsați liberi și mișună printre noi!”

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase