FOTO – VIDEO. Incendiu violent într-o piață din Capitală. Au ars 1.000 de metri pătrați / 25 de autospeciale au fost mobilizate la fața locului

Publicat: 05/12/2022, 12:08

Un incendiu de proporții a avut loc în Piața 1 Decembrie din București. Au ars 1.000 de metri pătrați și, din fericire, nu au existat victime. În total, 20 de autospeciale au fost mobilizate la fața locului pentru a stinge flăcările puternice.

Incendiul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul ore 01:00.

„Pompierii ISU București-Ilfov au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la Piața 1 Decembrie, situată în strada Ciucea din Sectorul 3 al Capitalei.

La momentul sosirii primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat cu flacără deschisă și degajări de fum”, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Incendiu violent într-o piață din Capitală. Au ars 1.000 de metri pătrați
Incendiu violent într-o piață din Capitală. Au ars 1.000 de metri pătrați

Nu au fost victime

Incendiul a fost localizat rapid de pompieri.

„Suprafața totală afectată a fost de aproximativ 1.000 de metri pătrați. În urma evenimentului nu au existat victime”, menționează ISU București.

Pentru gestionarea situației de urgență s-a intervenit cu 20 de autospeciale de stingere cu apă și spumă, patru autospeciale pentru intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD și Grupul Special de Salvatori, menționează sursa citată.

Vă recomandăm să citiți și:

FOTO-VIDEO – Trei persoane au fost rănite, după ce o explozie puternică a zguduit un bloc din Suceava / Mai multe apartamente au rămas fără geamuri, iar câteva mașini parcate în apropiere au fost avariate

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase