„Interviu subtil”, realizat de James Corden. Prințul Harry, despre plecarea de la Casa Regală britanică: „Îmi distrugea sănătatea mintală”

„Interviu subtil”, realizat de James Corden. Prințul Harry, despre plecarea de la Casa Regală britanică: „Îmi distrugea sănătatea mintală”
Printul Harry și Meghan Markle (FOTO: Shutterstock)
Publicat: 27/02/2021, 17:20
Actualizat: 27/02/2021, 17:21

Cuplul ”Megxit” a discutat despre noua viață  în California, bebelușul Archie, intr-un interviu cu  James Corden .

Printul Harry a discutat despre consecințele deciziei sale de a face un pas înapoi de la viața regală și „a-și scoate familia” dintr-un mediu „toxic” care era rău pentru sănătatea lor mintală. Prințul a denunțat presa britanică ca fiind „toxică” și a spus că trebuie să părăsească țara de dragul soției sale și al tânărului lor fiu, Archie.

Dezvăluiri despre plecarea de la Casa Regală britanică

„Îmi distrugea sănătatea mintală”, a spus Harry pentru gazda britanică James Corden în timpul unui interviu difuzat joi la emisiunea târzie a CBS. „Am făcut ceea ce orice soț și ce ar face orice tată. ”

Antipatia lui Harry pentru tabloidele britanice este bine documentată în declarațiile publice și în mai multe procese recente. El a dat vina pe mass-media din Marea Britanie în trecut pentru moartea mamei sale Diana, prințesa de Wales.

Meghan Markle și tânărul de 34 de ani au renunțat la viata regală, dar Regina Elisabeta le-a dat un termen de un an pentru a vedea dacă pot face ca sarcinile lor regale să funcționeze cu viața normală.

Regina Elisabeta a îndepărtat cuplul de la îndatoririle regale, pe 19 februarie 2020.

Înaintea termenului limită al cuplului, Palatul Buckingham a spus că Majestatea Sa a vorbit cu Harry și a ajuns la concluzia că el, împreună cu soția Meghan, nu vor mai sluji monarhiei.

La rândul său, Harry a fost nevoit să renunțe la îndatoriri, inclusiv la rolul său mult iubit de căpitan general al Royal Marines.

Cu toate acestea, ducele de Sussex a făcut câteva glume cu privire la modul în care este condusă monarhia și la ce înseamnă să faci parte din familia regală.

În timp ce prințul Harry s-a alăturat lui James Cordon într-un autobuz turistic, gazda show-ului i-a spus ducelui să plătească șoferului, la care Harry a răspuns: „Știți că noi, regalii, nu transportăm bani!”

Intâlnirea dintre cei doi a fost distractivă

Harry a dezvăluit că era pentru prima dată când se afla într-un autobuz turistic deschis, deoarece „nu avea voie”.

Vorbind despre restricțiile vieții regale, Harry a spus: „Le-am văzut întotdeauna la Londra, le-am văzut mereu în turneu, deoarece când locuiești într-o zonă nu te duci niciodată să faci turism.

Întotdeauna mi-am dorit să fac turism, aceasta este prima șansă pe care am avut-o să văd L.A.”

Cordon a scos apoi  biscuiți, gem, ceai și un set de porțelan albastru.

În timpul unui apel video cu Meghan, Cordon a spus  că prințul Harry „se simte ca acasă”..

Recent, Harry şi Meghan au anunţat că aşteaptă al doilea copil.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase