Prințul Harry și Meghan Markle ar putea reveni în Marea Britanie. Ducii de Sussex se confruntă cu cererea de a „renunța pe deplin” la titlurile regale. „Mi se pare franc hilar”

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea reveni în Marea Britanie. Ducii de Sussex se confruntă cu cererea de a „renunța pe deplin” la titlurile regale. „Mi se pare franc hilar”
Publicat: 28/12/2020, 17:12
Actualizat: 28/12/2020, 17:19

 S-ar putea să fi dat greș Spotify  asupra cuplului regal  Meghan Markle-Prințul Harry, deoarece planurile lor de a aborda multe subiecte actuale au fost etichetate drept „politice”. 

Potrivit express.co.uk, la aproape un an după ce au renunțat la îndatoririle lor regale, Meghan și Printul Harry ar putea reveni în Marea Britanie pentru a negocia un alt acord cu Regina Elisabeta a II-a. Această nouă mișcare a venit în timp ce Printul Harry și Meghan au obținut acorduri comerciale cu Netflix și Spotify.

Printul Harry și Meghan intermediază o prelungire a acordului ”Megxit”  de 12 luni

Meghan Markle și prințul Harry au fost rugați să „renunțe pe deplin” la titlurile lor regale datorită noului lor podcast. Ducele și ducesa de Sussex au anunțat la începutul lunii că au încheiat un acord de mai mulți ani cu platforma de streaming, Spotify.

Calvin Robinson, senior la think tank-ul Policy Exchange, a susținut la Sky News că respectivul cuplu regal trebuie acum considerat „politic”.

Calvin Robinson,, senior la think tank-ul Policy Exchange

Calvin Robinson, senior la think tank-ul Policy Exchange, a susținut că respectivul cuplu regal trebuie acum considerat „politic”

„Încearcă să facă un podcast despre nedreptatea rasială, egalitatea de gen, administrarea mediului, ocuparea forței de muncă în rândul tinerilor.

Pentru mine, acest lucru îmi spune că avem doi dintre cei mai privilegiați indivizi din lume care caută să ne predice despre modul în care ar trebui să ne trăim viața”.

Robinson a continuat: „Mi se pare franc hilar.

În acest moment nu mai putem spune că acești doi oameni nu mai sunt politici.

Trebuie să renunțe pe deplin la titlurile lor regale”.

Ducele și ducesa de Sussex: : Ce ne place la podcasting este că ne amintește tuturor să ascultăm cu adevărat

Ducele și ducesa de Sussex au explicat faptul că vor vorbi cu „niște oameni uimitori”, care vor împărtăși amintirile lor care au modelat anul trecut.
Într-o declarație în urmă anunțului oficial, cuplul a spus:
„Ce ne place la podcasting este că ne amintește tuturor să ascultăm cu adevărat, să ne conectăm unii la alții fără distragere.
Odată cu provocările din 2020, nu a existat niciodată un moment mai important pentru a face acest lucru.
Când ne auzim și ne auzim poveștile reciproce, ne reamintim cât de interconectați suntem cu toții”.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase