Ireland Baldwin, fiica lui Alec Baldwin, criticată de fani după ce a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum „însângerat”

Ireland Baldwin, fiica lui Alec Baldwin, criticată de fani după ce a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum însângerat
Fiica lui Alec Baldwin, Ireland, criticată dur pentru că a postat o fotografie în care ea apare într-un costum de școlăriță, plin de sânge fals, de Halloween / FOTO: @ Ireland Baldwin INSTAGRAM
Publicat: 01/11/2021, 22:51
Actualizat: 01/11/2021, 22:56

Potrivit Dailymail, fiica lui Alec Baldwin, Ireland, a fost criticată dur pentru că a postat o fotografie în care ea apare într-un costum de școlăriță, plin de sânge fals, de Halloween. Unii internauți au considerat-o „insensibilă” având în vedere că pozele sunt făcute la o săptămână după ce tatăl ei a împușcat-o accidental pe directoarea de imagine, Halyna Hutchins, pe platourile de filmare.

Modelul, în vârstă de 26 de ani, a publicat, duminică seara, pe Instagram, câteva fotografii în care apare în costumul ei “înfiorător” cu iubitul muzician RAC, de Halloween. Ea a fost rapid bombardată cu comentarii negative de la fanii ei, care erau nemulțumiți că postează o imagine atât de înspăimântătoare la doar câteva zile după tragicul accident de pe platoul de filmare al tatălui ei.

Ireland era îmbrăcată ca o școlăriță sexy, cu un flux de sânge fals care curgea pe ochiul stâng și pe nări. Iubitul ei, RAC, câștigător de Grammy, din Portland, Oregon care este cu 11 ani mai mare decât ea, a purtat o cămașă albă, iar sângele fals curgea și pe pieptul său.

Ea a avut și mulți susținători, iar un comentator a scris: „Așa de bine”.

Ireland a precizat pe Instagram: „Nu credeam că vom sărbători, dar am găsit niște costume vechi și sânge fals, am mâncat mâncare foarte bună, am băut tequila, am avut câțiva prieteni, ne-am uitat la un film înfricoșător și nu am avut colindători… Cum a fost Halloween-ul tău?”

Actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe un platou de filmare din New Mexico şi a împuşcat mortal o femeie, iar un bărbat a fost rănit. Totul s-a întâmplat în data de 21 octombrie, Poliția investighează incidentul care a avut loc la Bonanza Creek Ranch, o locaţie populară de filmare.