LIVE TEXT | Război în Israel. 500.000 de oameni au părăsit nordul Fâșiei Gaza / Uniunea Europeană lansează o operațiune umanitară

LIVE TEXT | Război în Israel. 500.000 de oameni au părăsit nordul Fâșiei Gaza / Uniunea Europeană lansează o operațiune umanitară
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 16/10/2023, 12:15
Actualizat: 16/10/2023, 21:11
Actualizări
20:31

Vladimir Putin i-a transmis lui Netanyahu că Rusia este pregătită să faciliteze oprirea confruntărilor dintre Israel și grupurile islamiste palestiniene

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a transmis, luni seară, premierului Israelului, Benjamin Netanyahu, că Moscova este pregătită să intervină pentru oprirea confruntărilor militare între armata israeliană și grupurile islamiste palestiniene, după ce liderul de la Kremlin a discutat și cu liderii Autorității Palestiniene, Iranului, Egiptului și Siriei.

”Vladimir Putin l-a informat pe Netanyahu despre pașii pe care îi face Rusia pentru a contribui la normalizarea situației, pentru a împiedica escaladarea violențelor și a evita o catastrofă umanitară în Fâșia Gaza”, anunță Președinția Rusiei, conform unui comunicat citat de agenția Interfax și de cotidianul The Jerusalem Post.

19:58

Uniunea Europeană va intensifica asistența umanitară în Fâșia Gaza

Uniunea Europeană va lansa o operațiune pentru furnizarea de asistență umanitară populației teritoriului palestinian Fâșia Gaza, în contextul bombardamentelor israeliene ca ripostă la atacurile teroriste comise de grupurile militante Hamas și Jihadul Islamic.

”Ca urmare a atacurilor teroriste îngrozitoare comise de teroriști din cadrul Hamas împotriva Israelului și în contextul efectelor, care au generat o situație umanitară dezastruoasă pentru populația Fâșiei Gaza, Uniunea Europeană continuă intensificarea asistenței de urgență pentru populația palestiniană. Uniunea Europeană lansează acum o operațiune aeriană umanitară, care va consta în efectuarea a numeroase zboruri spre Egipt, pentru a le furniza provizii organizațiilor umanitare aflate pe teren în Fâșia Gaza”, anunță Comisia Europeană.

18:34

Casa Albă cere deschiderea unui culoar între Fâșia Gaza și Egipt

John Kirby, coordonatorul pentru Comunicare Strategică al Consiliului pentru Securitate Națională de la Casa Albă, a declarat că Washingtonul depune eforturi ”foarte, foarte intense” pentru deschiderea punctului de trecere din zona Rafah, la frontiera dintre Fâșia Gaza și Egipt.

”Sperăm ca astăzi, spre sfârșitul zilei, să putem deschide câteva ore acest culoar. Așteptăm și vom vedea cum merg lucrurile. Am avut speranțe și în ultimele zile, dar au fost spulberate. Egiptul trebuie să accepte deschiderea porților și să permită trecerea oamenilor. Purtăm discuții cu ei despre modalități”, a subliniat John Kirby, citat de postul de televiziune CNN.

18:29

Blinken reafirmă sprijinul SUA pentru Israel, dar cere protejarea civililor palestinieni

Secretarul de Stat american, Antony Blinken, a reafirmat, luni, dreptul Israelului de a se apăra de ”terorismul” organizației palestiniene Hamas, dar a evidențiat și importanța furnizării de asistență umanitară civililor din Fâșia Gaza.

Antony Blinken a reiterat ”sprijinul ferm” pentru ”dreptul Israelului de a se apăra de terorismul Hamas” și a evocat ”determinarea” Statelor Unite de a furniza asistență de securitate Guvernului israelian.

”Secretarul de Stat a discutat cu premierul Netanyahu despre coordonarea strânsă a Statelor Unite cu Națiunile Unite și cu partenerii regionali pentru a facilita furnizarea de a asistență umanitară civililor. Secretarul de Stat a discutat și despre angajamentul de eliberare în siguranță și rapid a persoanelor ținute ostatice de Hamas”, a comunicat Departamentul de Stat.

17:22

ONU: Gaza este strangulată de asediul Israelului. Câți copii au murit în ambele tabere

De-a lungul anilor, copiii au plătit cel mai mare preț în conflictul dintre Israel și Palestina. Mii de copii au fost uciși sau răniți. În ultimii 15 ani, peste 2000 de copii au fost uciși în Gaza, conform cifrelor prezentate de Al Jazeera. 

A început o dată cu Războiul Murdar (n.r. Operation Cast Lead), din 2008-2009, care a durat 23 de zile. 342 copii au fost uciși atunci. Ripostei Israelului asupra Gazei, din ultimele nouă zile, i-au căzut victime peste 1000 de copii.

ONU avertizează: uciderea copiilor trebuie să înceteze.

Numărul copiilor uciși în Israel este neclar. Cel puțin 900 de persoane au murit și alte 2.600 au fost rănite, în atacurile teroriste ale Hamas, din 7 octombrie. Oficialii nu au precizat exact câți dintre aceștia erau copii.

Premierul Benjamin Netanyahu a declarat, luni, că în „atrocitățile” comise de Hamas, copiii au fost „executați împreună cu restul familiilor lor”.

Citește articolul aici. 

17:09

Sesiunea Knessetului, întreruptă din cauza atacurilor cu rachete

Membrii Parlamentului Israelului au fost nevoiți să se adăpostească în camere speciale, luni după-amiază, din cauza atacurilor cu rachete lansate de militanți islamiști din Fâșia Gaza spre zone din sudul și centrul Israelului.

Sesiunea Knessetului a fost întreruptă din cauza atacurilor cu rachete care vizează zone din sudul și centrul Israelului. În orașele Tel Aviv și Ierusalim au fost activate sirenele antiaeriene și au fost auzite mai multe explozii.

Noile atacuri cu rachete sunt unele dintre cele mai intense de la începerea noilor confruntări militare între Israel și grupurile militante palestiniene Hamas și Jihadul Islamic, pe 7 octombrie.

15:47

Germania avertizează Iranul să nu profite de confruntările militare dintre grupurile islamiste palestiniene și Israel

Guvernul Germaniei a avertizat, luni, Iranul să nu profite de confruntările militare dintre Israel și grupurile islamiste palestiniene pentru a amplifica tensiunile în Orientul Mijlociu.

”Oricine practică jocul cu focul în această situație, turnând gaz pe foc sau aprinzând conflictul în orice alt fel ar trebuie să se gândească mai bine”, a declarat luni un purtător de cuvânt al Ministerului german de Externe, citat de site-ul Tagesschau.de și de postul german NTV.

Oficialul german a criticat întrevederea pe care ministrul iranian de Externe, Hossein Amir-Abdollahian, a avut-o sâmbătă, în Qatar, cu liderul politic al grupului islamist Hamas, Ismail Haniyeh. ”Noi putem să le recomandăm tuturor părților să nu amplifice conflictul, iar acest lucru este valabil și pentru Iran”, a subliniat oficialul german.

15:40

Noi imagini cu momentul în care teroriștii Hamas dau buzna în kibbutz Be’eri

Noi imagini cu atacul Hamas asupra kibbutz-ului Be’eri din sudul Israelului, din 7 octombrie, precum și cu zeci de palestinieni din Fâșia Gaza care s-au alăturat teroriștilor și care au jefuit comunitatea.

Videoclipurile publicate pe grupul South First Responders arată mai mult de 10 camionete care transportă teroriști Hamas, și care au intrat în comunitate.

În total, peste 120 de israelieni au fost uciși de teroriștii Hamas în kibbutz Be’eri, aflat la mică distanță de granița cu Fâșia Gaza, inclusiv femei și copii.

Mai multe despre acest subiect, AICI.

15:29

TASS: Putin vorbește, luni, cu liderii israeliean, iranian și palestinian

Agenția de presă rusă TASS a anunțat că Vladimir Putin va purta cinci conversații telefonice internaționale, pe 16 octombrie, inclusiv cu premierul israelian Benjamin Netanyahu și președintele palestinian Mahmoud Abbas.

În contextul agravării din Orientul Mijlociu, Kremlinul solicită o încetare imediată a focului și începerea procesului de reglementare politică;

Vladimir Putin monitorizează îndeaproape escaladarea fără precedent a conflictului israeliano-palestinian și consideră că „scopul negocierilor pentru o înțelegere în Orientul Mijlociu ar trebui să fie implementarea formulei ONU în două state”, mai scrie TASS.

15:02

Blinken continuă eforturile diplomatice și va avea o nouă întâlnire cu Netanyahu

Secretarul de Stat american, Antony Blinken, a revenit luni în Israel, în cadrul eforturilor diplomatice din Orientul Mijlociu pentru a opri escaladarea confruntărilor militare între armata israeliană și grupurile islamiste Hamas și Jihadul Islamic.

Antony Blinken a efectuat deja vizite în Israel, Qatar, Iordania, Bahrain, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită și Egipt.

Conform unor oficiali guvernamentali israelieni, Antony Blinken a revenit luni în Israel și urmează să aibă o întâlnire cu premierul Benjamin Netanyahu la Ierusalim.

14:59

Iranul anunță că Hamas va elibera ostaticii dacă Israelul oprește bombardamentele

Iranul a transmis, luni, că organizația islamistă palestiniană Hamas este dispusă să elibereze ostaticii capturați din Israel, dacă armata israeliană oprește bombardamentele asupra Fâșiei Gaza.

”Reprezentanții Hamas au declarat că sunt pregătiți să treacă la eliberarea civililor deținuți de grupurile de rezistență, dar ideea este că aceste măsuri necesită pregătiri care sunt imposibile din cauza bombardamentelor zilnice ale sioniștilor împotriva anumitor zone din Fâșia Gaza”, a declarat Nasser Kanaani, purtătorul de cuvânt al Ministerului iranian de Externe, citat de cotidianul The Times of Israel.

14:41

IMAGINI ȘOCANTE. Cum au executat teroriștii Hamas femeile soldat dintr-o bază militară israeliană

Comunitatea First Responders continuă să posteze imagini surprinse de camerele GoPro pe care teroriștii Hamas le aveau atașate, în momentul atacurilor din Israel. South First Responders afirmă că aceste imagini sunt „dovezi clare ale crimelor de război” comise în bazele militare atacate în timpul raidului.

Imaginile postate arată modul în care au fost executate femei soldate israeliene, fără a fi indicat numărul victimelor.

Citește materialul aici.

13:58

Patriarhul Catolic al Ierusalimului se oferă să fie dat la schimb pentru copiii israelieni luați ostatici de Hamas

Reprezentantul Papei Francisc în Țara Sfântă a declarat, luni, că este dispus să fie dat la schimb pentru copiii israelieni luați ostatici de Hamas și ținuți în Gaza.

Cardinalul Pierbattista Pizzaballa, Patriarhul Ierusalimului, a făcut această afirmație în timp ce răspundea unor întrebari adresat de mai mulți jurnalişti din Italia.

„Sunt pregătit pentru un schimb, orice, dacă asta poate duce la libertate, să-i aduc pe copii acasă. Nicio problemă. Există disponibilitate totală din partea mea”, a spus el.

(Continuă să citești despre acest subiect AICI…)

13:23

Hezbollah susține că a distrus camerele de supraveghere ale IDF la granița cu Liban

Gruparea teroristă Hezbollah din Liban susține că a distrus camerele de supraveghere de pe mai multe posturi ale armatei israeliene de-a lungul graniței cu Libanul.

Hezbollah a lansat o înregistrare video în care lunetiștii distrug camerele de supraveghere amplasate în cinci puncte de-a lungul graniței dintre Liban și Israel, inclusiv unul în afara orașului israelian Metula.

Scopul Hezbollah pare să fie de a împiedica armata israeliană să monitorizeze mișcările de pe partea libaneză a graniței.

13:07

MAE, anunţ de ultimă oră despre românii BLOCAȚI în Gaza

Radu Filip, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe (MAE), a transmis informaţii de ultimă oră despre situaţia românilor din Fâşia Gaza. 

Acesta a punctat că „până în prezent, din cei 350 de cetăţeni români şi membrii de familie pe care îi avem în atenţie, peste 200 de cetăţeni români şi membri de familie au solicitat sprijin în vederea evacuării din Fâşia Gaza.”

Radu Filip susține că, de la inceputul incidentelor din Israel au revenit în Romania, cu  28 de curse operate de Tarom și de alte companii private, 2220 de cețățeni români.

„Din păcate, până în prezent, patru cetăţeni cu dublă cetăţenie israeliano-română au decedat”

„Colegii mei de la Ambasada României la Israel sunt în legătură cu autorităţile israiliene pentru confirmarea tuturor datelor şi informaţiilor vizavi de persoana dispărută. Din păcate, până în prezent, patru cetăţeni cu dublă cetăţenie israeliano-română au decedat în contextul acestor atacuri. O persoană este dispărută. Ambasada noastră continuă verificările şi pe măsură ce vom avea informaţii certe, verificate vom reveni”, a mai spus purtătorul de cuvânt al MAE.

„Situaţia de securitate din teren nu a permis evacuarea lor în zonă”

Radu Filip a precizat și faptul că, în acest context, informațiile care ajung la românii blocați în Gaza sau într-o situație similară, ținând cont de context, să fie unele verificate și corecte.

„În prezent, aceştia sunt relativ grupaţi. Suntem în contact cu ei în timp real. Situaţia de securitate din teren nu a permis evacuarea lor în zonă. Din informaţiile pe care le avem noi, ei se pot deplasa spre punctul de trecere. Este important ca toate informaţiile care ajung la ei să fie informaţii verificate.

Au mai existat în mass-media o serie de informaţii cu privire la deschiderea punctelor de trecere, la faptul că ambii cetăţeni străini au reuşit să treacă punctul de trecere, informaţii care nu s-au verificat în teren. Este important ca informaţiile pe care le transmitem lor să fie unele verificate şi conforme cu realitatea din teren.

Celula de criză a MAE şi misiunile diplomatice, oficiile consulare sunt pregătite să sprijine eventuala evacuare în momentul în care condiţiile de securitate şi cele tehnice, din teren, vor permite”, a transmis Radu Filip, purtător de cuvânt al MAE, într-o intervenţie  la antena 3 CNN.

12:42

Israelul susţine că Hamas a capturat 199 de ostatici

Armata israeliană a transmis, luni, că 199 de persoane au fost capturate de mişcarea islamistă palestiniană Hamas în timpul atacului sângeros de la 7 octombrie, conform unui bilanţ actualizat, citat de AFP.

Un raport anterior, transmis duminică, menţiona 155 de ostatici.

„Am informat familiile a 199 de ostatici”, a declarat luni Daniel Hagari, un purtător de cuvânt al armatei, la o conferinţă de presă, notează Agerpres.

El a afirmat că „eforturile cu privire la ostatici sunt o prioritate naţională”, adăugând că „armata şi Israelul lucrează zi şi noapte” pentru a-i elibera, în timp ce familiile nu au nicio veste.

12:34

Cancelarul german Olaf Scholz va efectua o vizită în Israel marţi (SURSE)

Cancelarul german Olaf Scholz se va deplasa marţi în Israel, a anunţat luni postul de televiziune ntv, citând surse guvernamentale, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al guvernului de la Berlin nu a oferit deocamdată niciun comentariu cu privire la această vizită.

Şefa diplomaţiei germane, Annalena Baerbock, a efectuat o vizită săptămână trecută în Israel, unde a exprimat sprijinul ferm al Berlinului pentru dreptul Israelului de a se apăra, după atacul din 7 octombrie al grupării islamiste palestiniene Hamas, în care sute de israelieni au fost ucişi şi luaţi ostatici.

Baerbock s-a deplasat apoi în Egipt, pe fondul eforturilor naţiunilor occidentale de a preveni o escaladare a conflictului în regiune.

12:33

Oficial israelian, critic la adresa Papei: „Este inacceptabil”

Ministerul israelian de Externe a transmis Vaticanului că se aşteaptă „să fie mai atent la suferinţa israelienilor”. Într-o convorbire telefonică, el a cerut o condamnare clară din partea Vaticanului a terorismului împotriva israelienilor.

Duminică, în timpul discursului său săptămânal din Piaţa Sfântul Petru, Papa Francisc a cerut crearea unor coridoare umanitare pentru a-i ajuta pe cei care se află în prezent sub asediu în Gaza şi a cerut, de asemenea, eliberarea ostaticilor deţinuţi în prezent de Hamas. Pledoaria sa a venit în momentul în care Israelul se pregăteşte de o ofensivă terestră în Gaza.

Oficial israelian, critic la adresa mesajului Papei: „Este inacceptabil să îţi exprimi îngrijorarea pentru civilii din Gaza, în timp ce Israelul îngroapă 1.300 de persoane”.

(Detalii suplimentare despre acest subiect puteți citi AICI…)

12:27

Atrocitățile Hamas în Israel - Criminaliștii nu au mai văzut așa ceva din perioada Holocaustului

Specialiștii care se ocupă de recunoașterea cadavrelor spun că nu au mai întâlnit asemenea atrocități din perioada Holocaustului.  Experții criminaliști au fost nevoiți să identifice cadavre greu de privit: au descoperit trupuri decapitate, oameni arși de vii, dar și alte urme de tortură, scrie Politico.

12:15

Imagini cu puternic impact emoțional! Membri ai apărării civile, uciși în estul Gazei

Cel puțin 5 membri ai apărării civile uciși în atacurile israeliene din estul Gazei

12:12

Voluntarii colectează donații și gătesc 3.000 de porții de mâncare în fiecare zi pentru persoanele care au părăsit Fâșia Gaza

12:10

Zona israeliană atacată de Hamas, observabilă din spațiu

Forțele armate ale Israelului au publicat, pe platforma X, o imagine din satelit, în care se poate vedea zona atacată de Hamas.

Regiunea din Israel care a fost atacată de teroriștii Hamas este vizibilă din spațiu
Regiunea din Israel care a fost atacată de teroriștii Hamas este vizibilă din spațiu
11:34

Acord de încetare a focului în Gaza. Ce reacție a avut Netanyahu

Surse din serviciile de „intelligence” ale Egiptului au declarat pentru agenția Reuters că s-a ajuns la un acord cu privire la o încetare temporară a focului în sudul Fâşiei Gaza.

Măsura ar fi urmat să se aplice luni, între orele 06:00 și 14:00, scrie și The Guardian.

Decizia coincide cu redeschiderea punctului de trecere a frontierei de la Rafah, scrie Reuters.

Pe de altă parte, însă, reprezentanții premierului israelian Benjamin Netanyahu resping categoric cele anunțate de Reuters – niciun armistițiu care permite cetățenilor străini să iasă din Gaza pe la frontiera cu Egipt nu este în vigoare!

„În prezent, nu există niciun armistițiu și niciun ajutor umanitar în Gaza în schimbul scoaterii străinilor din țară”, a replicat biroul premierului Benjamin Netanyahu.

11:08

Cabinetul se securitate a Israelului se întrunește la ora 20:00

Cabinetul de securitate la nivel înalt se va reuni la ora 20.00 la sediul militar din Tel Aviv, anunță Biroul Primului Ministru.

Întâlnirea are loc în timp ce Israelul se pregătește să lanseze o ofensivă terestră asupra Fâșiei Gaza în urma atacului terorist în masă al Hamas de săptămâna trecută.

09:50

ȘOCANT: Un bătrân a ucis un băiat musulman în vârstă de 6 ani cu 26 de lovituri de cuţit / Atacul, motivat de războiul dintre Israel şi Hamas

Un băiat de 6 ani a fost ucis în Plainfield, Illinois, din cauza conflictului actual dintre Hamas și Israel. Copilul a fost înjunghiat de 26 de ori. Mama lui, înjunghiată și ea, este în spital.

(Continuarea știrii poate fi citită AICI….)

Wadea Al-Fayoume, copilul de 6 ani care a fost ucis în SUA
Wadea Al-Fayoume, copilul de 6 ani care a fost ucis în SUA
09:24

Avertisment dur din SUA la adresa IRANULUI: „Dacă escalați conflictul din Israel, venim după voi”

Senatorul republican Lindsey Graham a avertizat Iranul că va suporta consecințe grave dacă gruparea Hezbollah agravează situația și așa extrem de tensionată de-a lungul frontierei nordice a Israelului. El a calificat gruparea paramilitară libaneză drept „un agent al Iranului”.

09:02

Negocieri între România și Egipt privind repatrierea românilor din zona Fâșiei Gaza

Haos și panică în Fâșia Gaza, inclusiv printre cei aproximativ 250 de români aflați acolo și care au cerut deja asistență din partea MAE, după cum preciza și premierul Marcel Ciolacu, duminică-seară. În tot acest timp se dau lupte în nordul Fâșiei Gaza, acolo unde armata israeliană (IDF) efectuează bombardamente, și așteptă ordinul politic al invaziei terestre.

(Detalii suplimentare AICI…)

08:30

Imagini cu puternic impact emoțional! Momentul în care un terorist Hamas este împușcat mortal de armata israeliană

Armata israeliană a făcut publică o filmare care surprinde momentul în care extermină un terorist Hamas. Acesta din urmă a fost împușcat mortal în timp ce se filma cum trage în casele israelienilor.

Sunt deja 10 zile de război în Israel. Biden spune că Israelul trebuie să elimine Hamas, dar ocuparea Gazei ar fi o „mare greșeală”. Uniunea Europeană a decis lansarea unei operațiuni pentru transporturi umanitare spre Fâșia Gaza, prin intermediul unor zboruri în Egipt.

Ambasadorul Israelului la ONU, Gilad Erdan, a declarat că Israelul nu are intenția de a reocupa Gaza în urma invaziei sale terestre . „Nu avem niciun interes să ocupăm Gaza sau să rămânem în Gaza, dar din moment ce luptăm pentru supraviețuirea noastră și singura modalitate – așa cum a definit însuși președintele – este să distrugem Hamas, va trebui să facem tot ce este necesar ”, a spus el lui Kaitlan Collins de la CNN.

Totodată, punctul de trecere a frontierei Rafah dintre Egipt și Gaza va fi deschis pentru refugiații palestinieni din enclavă.

Anunțul a fost făcut de secretarul de stat american, Antony Blinken, după întâlnirea cu președintele egiptean.

„În ceea ce privește Rafah, am avut o conversație foarte bună cu președintele (Abdel Fatah) el-Sisi. Și noi, şi Egiptul am pus în mișcare un consistent sprijin material pentru oamenii din Gaza, iar punctul de trecere de la Rafah va fi deschis.

Invazia, temporizată de deschiderea graniței cu Egiptul pentru refugiații din Gaza
Împreună cu Națiunile Unite, cu Egiptul, cu Israelul şi cu alții, vom pune în aplicare mecanismul prin care să obținem asistență și să o aducem oamenilor care au nevoie de ea.

Este exact ceea ce ambasadorul Satterfield își va asuma, după ce tocmai a fost numit de președinte. El va fi pe teren pentru a rezolva toate detaliile practice, astfel încât să putem merge mai departe”, a precizat secretarul de stat american.

De asemenea, va fi permisă şi trecerea spre enclava palestiniană a ajutorului umanitar. Conform Jerusalem Post, deschiderea punctului de frontieră ar trebui să aibă loc astăzi, la ora 9, ora României.

350 de români sunt acum în Fâșia Gaza, iar 200 dintre aceștia au cerut ajutorul Ministerului Afacerilor Externe pentru a fi repatriați.

Foto: Profimedia

Citește AICI evoluțiile din Israel din ziua precedentă….

Elena Popescu
Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Mihai Albu are cancer! Declarații tulburătoare ale creatorului de modă după ce a început lupta...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
FOTO EXCLUSIV | Decizie de urgență luată de medici. Ce se întâmplă acum cu Florin...
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecţiei cu...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Florin Piersic a fost mutat la Terapie Intensivă, după operație! Ce spun medicii despre starea...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Medicii de la Spitalul „Foişor” despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Starea generală...
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Putin a dat ORDIN. Militarii ruşi se RETRAG. Decizia zilei de 9 mai
Update. Florin Piersic a fost operat și se află la terapie intensivă
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Când ar putea fi construită prima cale ferată pe Lună?