Locul din România cu cei mai mulți bărbați singuri. Fetelor, aici ar trebui să vă mutați!

Locul din România cu cei mai mulți bărbați singuri. Fetelor, aici ar trebui să vă mutați!
Sursa FOTO: Pexels
Publicat: 31/07/2022, 12:08

Dacă ești femeie și nu îți găsești sufletul pereche înseamnă că nu ai căutat unde trebuia. Știai că este un oraș în România în care există cei mai mulți bărbați singuri? Ei bine, da, există și din câte se pare aici ai cele mai mari șanse să îți găsești un partener deoarece numărul persoanelor de sex masculin îl depășește pe cel al femeilor.

Fără dar și poate, orașul din România cu cei mai mulți bărbați este unul la care nimeni nu s-ar fi așteptat, fiind de altfel și singurul în care sunt mai mulți bărbați decât femei.

Singurul judeţ din ţară unde numărul bărbaţilor este mai mare decât cel al femeilor este Vaslui. Aici numărul femeilor este de 187.452, în timp ce cel al bărbaţilor este de 187.699, diferenţa dintre cele două sexe fiind de 247 de bărbaţi.

Orașul din România unde numărul bărbaților îl depășește pe cel al femeilor

Așadar, Vinderei din județul Vaslui este orașul cu cea mai mare probabilitate ca o femeie să își găsească un partener de viață sau un iubit. Cu siguranță te-ai gândit că există posibilitatea să te muți într-un oraș mare din România.

Dacă ai crezut că îți vei găsi alesul inimii în orașe precum București, Cluj, Iași, Timișoara, te-ai înșelat. Ar fi trebuit să iei în calcul și orașe precum Vinderei, în care ai șanse mai mari să te îndrăgostești.

Pe de altă parte, în București sunt cu 6,76% mai multe femei decât bărbați. Dacă ești bărbat, Bucureștiul este unul dintre cele mai bune orașe pentru a încerca să îți găsești o parteneră.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase