LOTO 6 din 49. Rezultate Loto joi, 31 decembrie. Trageri speciale de Anul Nou

LOTO 6 din 49. Rezultate Loto joi, 31 decembrie. Trageri speciale de Anul Nou
LOTO 6/49. Rezultatele tragerilor de duminică, 13 iunie 2021. Vezi numerele câștigătoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc
Publicat: 31/12/2020, 17:45
Actualizat: 31/12/2020, 18:13

Ultima zi a anului a adus o nouă extragere la Loto 6/49. Joi, 31 decembrie, Loteria Romana a organizat tragerile speciale LOTO de Anul Nou. Astfel, începând cu ora 17:20, Loteria Română a  prezentat numerele câștigătoare de joi, 31 decembrie, la Loto 6/49, Loto 5/40, Noroc, Super Noroc sau Joker. Loteria Română a pus din nou la bătaie premii foarte mari.

Numerele extrase joi, 31 decembrie 2020

Loto 6 din 49: 25, 38, 41, 1, 10, 36
Loto 5 din 40:
24, 10, 25, 4, 7, 3
Joker:
18, 21, 13, 23, 36, +17
Noroc Plus:
6 5 3 8 2 0
SuperNoroc:
3 1 7 2 0 4
Noroc:
4 2 5 3 3 1 4

Tragerea suplimentară joi, 31 decembrie 2020

Loto 6/49: 28, 18, 48, 40, 45, 31
Joker: 19, 45, 10, 11, 42 +6
Loto 5/40: 19, 36, 30, 4, 28, 26

Trageri speciale de Anul Nou

Pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 vor avea loc două trageri: o tragere principală şi o tragere suplimentară.

Pentru cea de-a doua tragere, cea suplimentară, Loteria Romana suplimentează fondul de câştiguri al categoriei I, după cum urmează:

LOTO 6/49 – 300.000 de lei

JOKER – 150.000 de lei

LOTO 5/40 – 100.000 de lei

Rezultate Loto – Cât este premiul pus în joc de Loteria Română

Report la Joker la categoria I de peste 3,25 milioane de euro

La Tragerile Speciale Loto de Crăciun de joi, 24 decembrie, Loteria Romană a acordat 21.650 de câştiguri în valoare totală de peste 2,54 milioane lei.

La Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 2 milioane lei (peste 417.800 de euro), iar la Noroc un report cumulat în valoare de peste 1,54 milioane lei (peste 317.700 de euro).

La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 15,84 milioane lei (peste 3,25 milioane de euro). La Noroc Plus, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 642.600 de lei (aproximativ 132.000 de euro).

La Loto 5/40 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 165.200 lei (aproximativ 34.000 de euro) la care se adauga câte un autoturism DACIA LOGAN* pentru fiecare variantă câştigătoare la această categorie. La Super Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 51.400 de lei.

Valoarea unei Dacii Logan este de 45.324,70 lei.

Acordarea câştigurilor în autoturisme se va face în ordinea cronologică a revendicării câştigurilor, în limita numărului de autoturisme disponibile.

Dacă numărul total de variante câştigătoare la categoria I la LOTO 5/40 este mai mare decât numărul de autoturisme Dacia Logan disponibile la nivelul C.N. Loteria Română S.A. pentru a fi acordate ca premii: după epuizarea numărului de autoturisme Dacia Logan disponibile se va acorda contravaloarea în bani a autoturismului/autoturismelor aferente celorlalte variante câştigătoare menţionate (respectiv cval. în bani autoturism: 45.324,70 lei).

În urmă cu 20 ani, cazul său a ”cutremurat” România! Între timp, a executat o condamnare la închisoare, dar nu renunță! Revendică și azi marele premiu de la Loto 6/49… Avem documente ÎN PREMIERĂ din dosar! (EXCLUSIV)

A rămas în istoria Loteriei Române! Numele lui a fost ultra-mediatizat la vremea respectivă, iar el s-a transformat, peste noapte, într-un personaj faimos. La aproape 20 de ani de la scandalul care a șocat România, Stelian Ogică își caută și azi dreptatea! Consideră că marele premiu acordat atunci îi revine și, după ce a executat o condamnare la închisoare, încearcă să probeze faptul că biletul i-a fost furat, iar el e victima unei înscenări. Procesul lui se află încă pe rolul instanțelor, iar GÂNDUL.RO dezvăluie ÎN EXCLUSIVITATE elemente din dosar.

În perioada care a urmat extragerii LOTO din 21 ianuarie 2001, Stelian Stancu Ogică a susținut că este fericitul posesor al biletului câștigător de la Loto 6/49 – în valoare de 1 milion de dolari -, numai că acesta i-ar fi fost furat în urma unei tâlhării căreia i-a căzut victimă chiar în scara blocului. Agresorii, a declarat Ogică la vremea respectivă, au fost doi necunoscuți – un bărbat și o femeie – care l-au bătut și i-au furat 60 de bilele LOTO, printre care, firește, și biletul câștigător al marelui premiu.

Totuși, în luna martie a aceluiași an, Loteria Română a validat drept câștigator – virând câștigul în contul respectivului – biletul prezentat de către subofițerul SPP Constantin Murariu. Lucrurile s-au precipitat, iar Ogică a îndreptat un deget acuzator către subofițer, identificându-l drept unul dintre agresorii care i-au furat biletele LOTO.

Numai că Stelian Ogică a fost reținut – pe data de 31 ianuarie 2001 – de către procurorii bucureșteni, fiind anchetat pentru ”înșelăciune, prin înscenarea jafului a cărui victimă susținea că a fost”. A fost eliberat din închisoare în anul 2003, ca urmare a unei hotărâri definitive a Curții de Apel București și, după punerea sa în libertate, a continuat să-și susțină nevinovăția, făcând plângeri împotriva procurorilor care l-au anchetat și adresându-se Curții Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg.

De-a lungul timpului, Stelian Ogică nu a depus ”armele” și a declarat că nu și-a înscenat jaful și că nu au existat probe concrete că și-ar fi înscenat acest jaf, iar hotărârea instanței nu a fost ”echitabilă”, motiv pentru care a cerut revizuirea în cauza respectivă. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 București au dat, în urmă cu puțin timp, sentința în acest dosar, iar GÂNDUL.RO prezintă informații ÎN EXCLUSIVITATE.

Scandal în Africa de Sud, după ce 20 de jucători au câștigat la loto cu numerele 5, 6, 7, 8, 9 și 10. A fost deschisă o anchetă, în acest caz

O extragere a Loteriei Naționale din Africa de Sud a provocat scandal în această țară. Marți, 20 de persoane au câștigat câte 370.000 de dolari, fiecare, după ce numerele extrase la loteria PowerBall au fost 5, 6, 7, 8, 9 și 10, relatează Mediafax, care citează BBC.

Organizatorii spun că secvența este adesea jucată, dar au apărut acuzații de înșelătorie și o anchetă este în curs în acest caz. Este extrem de rar ca mai mulți câștigători să împartă premiul cel mare. Șansele de a câștiga la loteria PowerBall din Africa de Sud sunt una din 42.375.200.

Alți 79 de jucători au câștigat câte 400 de dolari fiecare pentru că au jucat secvența de la 5 la 9, dar au ratat PowerBall.

I-a promis prietenului său că va împărți banii dacă va câștiga la loterie. Și-a respectat promisiunea după 28 de ani, cu un jackpot de 22 de milioane de dolari

Cu ani în urmă, Thomas Cook și Joseph Feeney au făcut un pact: dacă vreunul dintre ei va câștiga vreodată la loterie, vor împărți câștigurile.

Promisiunea făcută și prietenia dintre ei doi s-a dovedit mai puternică decât cifrele cu multe zerouri, iar proverbul potrivit căruia cel mai bogat om din lume este omul care încă îl are pe cel mai bun prieten alături, s-a dovedit că a trecut granițele cuvintelor și a devenit realitate, mărind substanțial conturile celor doi buni prieteni.

Douăzeci și opt de ani mai târziu, Cook și-a tinut cuvântul. Elk Mound, Wisconsin, a câștigat 22 milioane de dolari, jucând Powerball.

Și, potrivit cuvântului său dat, a întins mâna la vechiul său amic de pescuit Feeney, potrivit CNN.

Cei doi prieteni au cumpărat bilete în fiecare săptămână și au fost uimiți norocul lor a venit în cele din urmă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Podul prăbușit din Baltimore: 2 victime, recuperate din apă