Magda Bistriceanu, după ce Remus Cernea a anunțat că va candida la președinție: ”Știe cineva câți delfini sunt în Marea Neagră?”

Magda Bistriceanu, după ce Remus Cernea a anunțat că va candida la președinție: ”Știe cineva câți delfini sunt în Marea Neagră?”
Magda Bistriceanu
Publicat: 23/02/2022, 15:49
Actualizat: 24/02/2022, 15:57

Fostul parlamentar Remus Cernea, care s-a făcut remarcat prin activism pentru protejarea animalelor şi, totodată, pentru comunitatea LGBT, a anunțat că dorește să candideze pentru funcția de președinte al României.

De altfel, Remus Cernea a candidat – din postura de independent – şi la alegerile prezidenţiale din anul 2014.

În urmă cu 10 ani, acesta provoca o mare surpriză prin anunțul că acceptă donaţii pentru campania sa electorală şi în bitcoin.

”Da, este adevărat: mi-am anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din 2024! Urmează o perioadă de construcţie pentru că va fi nevoie de o coagulare a forţelor politice pro-europene, pro-democratice şi care să contracareze extremismul politic! Sunt perfect conştient de dificultăţile care vor fi de depăşit şi de efortul uriaş care trebuie făcut! Însă consider că toate acestea merită asumate pentru un mai bine pentru cetăţenii acestei ţări!”, a scris, pe Facebook, Remus Cernea.

Magda Bistriceanu: ”Vă aduceți aminte de Remus Cernea?”

Magda Bistriceanu a reacționat după anunțul lui Remus Cernea, întrebând – de la bun început – dacă oamenii își mai amintesc de fostul parlamentar.

Oferind un mic ”ajutor”, Magda Bistriceanu reamintește că acesta a depus, la un moment dat, un proiect de lege prin care a cerut ca delfinii să fie ”recunoscuți drept persoane non-umane”. Astfel, Bistriceanu cere și ajutorul internauților care o urmăresc, întrebând dacă știe cineva câți delfini sunt în Marea Neagră, tocmai pentru a putea contabiliza, încă de pe acum, câte voturi va primi Remus Cernea la alegerile prezidențiale din 2024.

”Vă aduceți aminte de Remus Cernea? Este cel care a depus un proiect de lege prin care propunea ca delfinii să fie recunoscuți drept persoane non-umane. Acum anunță ca vrea să-i ia locul lui Iohannis în 2024. Știe cineva câți delfini sunt în Marea Neagră? Ca să-mi dau seama câte voturi va avea la prezidențiale”, scrie Magda Bistriceanu pe pagina sa de socializare.


Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult