Magda Bistriceanu, după ce George Simion a fost stropit cu cerneală la Iași: ”Câteodată mai e nevoie și de o astfel de lecție”

Magda Bistriceanu, după ce George Simion a fost stropit cu cerneală la Iași: ”Câteodată mai e nevoie și de o astfel de lecție”
Magda Bistriceanu
Publicat: 24/01/2022, 11:52
Actualizat: 24/01/2022, 11:55

George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a fost atacat cu cerneală, la Iași, chiar în timpul unui eveniment organizat cu ocazie Zilei Unirii. Analistul politic Magda Bistriceanu a tras și o concluzie după această întâmplare în mijlocul căreia s-a aflat liderul AUR.

Unul dintre participanții la acest eveniment l-a stropit cu cerneală pe Simion, în timp ce acesta mergea alături de simpatizanții partidului. Programul evenimentului a fost continuat, iar tânărul respectiv a fost reținut de jandarmi.

George Simion le-a cerut jandarmilor să îl lase în pace pe atacator.

”În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanții prezenți în Piața Unirii din Iași, la o manifestare publică nedeclarata, a fost aruncată o substanța lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate și extrase din mulțime de către Poliția Locală a Municipiului Iași și au fost preluați de Secția 3 Poliție a Municipiului”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași, în legătură cu acest incident.

Magda Bistriceanu: ”… cu picioarele pe pământ”

Analistul politic Magda Bistriceanu îl etichetează pe George Simion, ironică, drept ”marele patriot”, considerând că, în viață, este nevoie și de astfel de lecții din care se pot trage concluzii.

După acest incident, George Simion ar trebui să revină ”cu picioarele pe pământ”, a scris Magda Bistriceanu pe pagina sa de socializare, cu atât mai mult cu cât atacatorul ar fi strigat și că acesta și Diana Șoșoacă nu îi reprezintă pe ieșeni.

“Marele” patriot George Simion, atacat cu cerneală la Iași. Un manifestant i-a aruncat cerneală pe față liderului partidului extremist AUR și i-a strigat : «Simion și Șoșoacă nu reprezintă ieșenii», off… Câteodată mai e nevoie și de o astfel de lecție să te aducă cu picioarele pe pământ”, a notat analistul politic în mediul online.


Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult