Magda Bistriceanu, propunere-surpriză pentru ”liderul mondial” Șoșoacă: ”Atâta lume are nevoie de ea și stă în Parlamentul României…”

Magda Bistriceanu, propunere-surpriză pentru ”liderul mondial” Șoșoacă: ”Atâta lume are nevoie de ea și stă în Parlamentul României...”
Analistul politic Magda Bistriceanu
Publicat: 19/01/2022, 09:43

Analistul politic Magda Bistriceanu consideră că Diana Șoșoacă pierde timp prețios în Parlamentul României, motiv pentru care o sfătuiește să facă un tur în jurul lumii. Ironia este o reacție la declarațiile pe care senatoarea le-a făcut în fața italienilor care participau la manifestația anti-vaccinistă Miting pentru Viață.

Diana Șoșoacă le-a transmis participanților că Italia este țară-experiment într-o ”dictatură medicală” instaurată la nivel mondial și că se va alătura acestei ”lupte” duse împotriva celor care au declanșat o ”mascaradă”.

În același timp, Șoșoacă a mai spus că ”Dumnezeu nu este vaccinat”, iar ”rezistența națională” din Italia va fi transformată într-o ”rezistență mondială” al cărei rezultat va fi reîntoarcerea la ”normalitate”.

Dragii noștri frați italieni, nu sunteți singuri! În această dictatură medicală, instaurată la nivel mondial, în care Italia este pentru oculta mondială un stat experimental al implementării sclaviei, nu vă lăsăm să luptați singuri! (…) Totul este o mascaradă! Toate datele sunt falsificate de către autorități! Oamenii bolnavi sunt omorâți în spitale de protocoale covid experimentale care ucid! Se ucide cu premeditare! Totul are o limită! Vaccinarea nu este o soluție, mai ales cea experimentală, cum este vaccinul anticovid! Dumnezeu nu este vaccinat și nici nu se va vaccina! Declanșăm și în Italia rezistența natională și o extindem la rezistența mondială”, a transmis Diana Șoșoacă într-un mesaj video.

Magda Bistriceanu: ”Nu merge cu susținere așa, de la distanță

În replică, Magda Bistriceanu trage concluzia că Diana Șoșoacă se crede un ”lider mondial” prin aceste declarații în care îndeamnă la rezistență împotriva ”ocultei mondiale”.

Totuși, o astfel de susținere anti-vaccinare, la nivel mondial, nu poate avea sorți de izbândă de la distanță, iar Magda Bistriceau îi transmite Dianei Șoșoacă, ironică, propunerea de a efectua un tur în jurul lumii, pentru a se implica activ în această ”luptă”.

”Șoșoacă se crede, mai nou, lider mondial. A anunțat declanșează «rezistența mondială»: « anunț declanșăm și în Italia rezistența națională și o extindem la rezistența mondială», a spus Șoșoacă . Eu zic facă un tur în jurul lumii… nu merge cu susținere așa, de la distanță. Atâta lume are nevoie de ea și stă se chinuie în Parlamentul României, of…”, a notat analistul politic Magda Bistriceanu pe pagina sa de socializare.


Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult