Mai mulți tineri au închiriat o vilă de Revelion, pe care au devastat-o. „Au fost 20-30… Aveau săbii, macete”

Mai mulți tineri au închiriat o vilă de Revelion, pe care au devastat-o. „Au fost 20-30... Aveau săbii, macete”
Mai mulți tineri au închiriat o vilă de Revelion, pe care au devastat-o. „Au fost 20-30... Aveau săbii, macete” / Foto: Captură Antena 1 / Observator
Publicat: 03/01/2022, 06:37

Mai mulți tineri au închiriat o vilă de Revelion, în București, pe care au vandalizat-o. Petrecăreții au provocat pagube de mii de euro.

Aceștia au vândut bilete la intrare și au organizat o petrecere cu droguri, alcool și arme, scrie observatornews.ro.

Tinerii l-au sunat pe proprietar în ajun de An Nou și acest a acceptat să le închirieze vila, bucuros că va face un ban cinstit.

A doua zi, omul a rămas șocat de dezastrul din vila sa: paguba este de mii de euro.

„Se pare că au fost 20-30… Aveau săbii, macete. Se juca unul cu o macetă pe aici… Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau niște servețele cu sânge”, a povestit proprietarul casei.

Petrecăreții au pus pauză distracției nebune când au văzut că sunt filmați de camerele de supraveghere din vilă. Au spart biroul proprietarului, au smuls cablurile sistemului de supraveghere și au continuat să distrugă locul.

Aceștia au plătit 3.500 de lei proprietarului, care acum trebuie să plătească de 20 de ori mai mult, pentru a-și renova vila.

Proprietarul crede că petrecerea a fost una „tematică, de distrugere”. „Au spart cinci uși, patru televizoare, plus tablouri..:”, a spus acesta.

Dimineața, toți au plecat la casele lor și acum nu mai răspund la telefon. Proprietarul a făcut plângere la poliție, în acest caz de distrugere.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase