Marcel Ciolacu, mesaj acid pentru Cîțu: ”Florine, Superman, ai căzut în cap. Zboară acasă lin!”

Marcel Ciolacu, mesaj acid pentru Cîțu: ”Florine, Superman, ai căzut în cap. Zboară acasă lin!”
Publicat: 05/10/2021, 13:24
Actualizat: 05/10/2021, 13:25

Marcel Ciolacu, liderul social-democraților, i-a transmis premierului României că ar trebuie să ”zboare lin” acasă după această zi în care este dezbătută și votată moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernuli Cîțu.

Șeful PSD nu l-a uitat nici pe Ludovic Orban, atrăgându-i atenția că nu i-a cerut lui Klaus Iohannis să poarte masca de protecție la congresul PNL unde au fost prezenți 5.000 de oameni, anunțându-l și că guvernul coordonat de Florin Cîțu ”va pleca acasă”.

Potrivit șefului social-democraților, Florin Cîțu a condus un guvern care, practic, ”nu a guvernat”, și asta pentru timp de 9 luni de zile nu a existat decât o luptă acerbă pentru șefia PNL, un partid ”hoit politic” care începe să ”miroasă a PNȚCD”.

”Să lămurim lucrurile. Nu v-am auzit, domnule Orban, la Congresul PNL spunându-i domnului Iohannis să poarte mască. Noi suntem 500 de persoane, la Congres erau 5.000. Astăzi facem dreptate pentru români. Guvernul Cîțu va pleca acasă. Partidul Social Democrat a câștigat alegerile. Nu îmi aduc aminte ca românii să fi trimis stânga în opoziție. A fost trimisă de președintele Iohannis. Sper că sunteți de acord, domnule Barna. Sper să nu vă cadă bilele de vot astăzi. Domnule Cîțu, trebuie să plecați astăzi pentru că nu ați guvernat. Nouă luni v-ați bătut pentru șefia PNL și astăzi ați ajuns președinte peste un hoit politic. A ajuns PNL să miroasă a PNȚCD”, a spus Marcel Ciolacu de la tribuna Parlamentului.

”Ați distrus țara în lupta absurdă pentru ciolan. Echipa câștigătoare este echipa ucigătoare. Ați jucat golf cu viețile românilor. Românii mor carbonizați în spitale. Iohannis ne spune relaxat că statul a eșuat. Statul a eșuat pentru că românii au ajuns să se teamă de lucrurile care trebuie să îi salveze. Românilor le este frică să mai meargă la spital”

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, către Florin Cîțu: ”Ați ajuns cel mai detestat om din România”

Marcel Ciolacu vede în guvernul condus de Florin Cîțu un eșec indiscutabil, anticipând că în urma PNL va rămâne doar un proiect care ar putea fi intitulat ”România eșuată”.

Principalul vinovat pentru această situație este Florin Cîțu, a spus Marcel Ciolacu, acesta eșuând ”big time” și transformându-se, încetulcu încetul, în ”cel mai detestat om din România”. Potrivit liderului PSD, Florin Cîțu a coordonat un adevărat dezastru.

  • lupta cu Ludovic Orban
  • congres ”penibil” în plină pandemie
  • distrugerea campaniei de vaccinare
  • o activitate ruptă de realitate

”Voi ați eșuat. Tu, Florin Cîțu, ai eșuat «big time». România eșuată e singurul proiect politic care va rămâne în urma PNL. Domnule premier, ce ați făcut toată vara? Nimic. V-ați luptat cu Orban pe funcții fără să vă ocupați de pandemie. Ați inaugurat valul patru cu congresul vostru penibil, iar acum mai aveți tupeul să ne cereți responsabilitate și să băgați noi restricții. Ați distrus campania de vaccinare. Testarea de ce ați scos-o? Nimeni nu vă mai crede. Sunteți total rupt de realitate. Nu cu 100 de lei o să vă salvați. Ați ajuns cel mai detestat om din România. Acasă! 88% din pacienții bolnavi de cancer au murit în mai puțin de un an. Vă pasă? Vreți să repetați strategia asta criminală și acum?

România moare de foame la propriu. Oamenii nu au nevoie de super-eroi, ci de salarii și pensii decente, de școli și spitale, de căldură și apă caldă. Oamenii au nevoie de respect. Oamenii s-au săturat de voi”, a mai spus Marcel Ciolacu.

”Mă uit la domnul Barna. Aveți șansa astăzi să vă spălați păcatele. Aveți șansa să vă recunoașteți păcatele. Trebuie să trimitem acasă acest guvern și să salvăm România. Florine, Superman, ai căzut în cap. Zboară acasă lin!”

Marcel Ciolacu, liderul PSD

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vânzările de lux ale grupului LVMH au depăşit exporturile agricole ale Franței