Marcel Ciolacu: „Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința!”

Marcel Ciolacu: „Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința!”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu
Publicat: 20/01/2022, 06:42

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seara, că PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu PNL. „Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni”, a spus Ciolacu.

Ciolacu îi răspunde lui Rareș Bogdan, care a cerut remanierea ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, după ce l-a criticat în decembrie pe Florin Cîțu.

„Am înțeles că Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința! Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni.

PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR, când se războiau cu tănculețe pe covoraș.

Românii au alte așteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare”, a spus Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult