Mărturia tatălui fetiței din Arad omorâte de iubitul mamei sale: ”Anul trecut, a ars copiii. Fata a stat 12 zile în spital, la Paris”

Mărturia tatălui fetiței din Arad omorâte de iubitul mamei sale: ”Anul trecut, a ars copiii. Fata a stat 12 zile în spital, la Paris”
Sursa: Antena 3
Publicat: 02/11/2021, 19:57
Actualizat: 02/11/2021, 20:17

Daniel Oancea, tatăl fetiței de patru ani din Arad care a fost omorâtă de iubitul mamei sale, spune că este în stare de șoc, după ce a aflat din presă că i-a murit copilul. Bărbatul, care muncește în Olanda, vrea să vină în România și să îl ia pe băiețelul lui de trei ani.

„Nici nu știu ce să mai spun, sunt copleșit de durere. Până la ora actuală, nu am vorbit cu nimeni. Sunt în șoc, nu știu nimic. Nici nu știu ce să explic sau să spun. Nu am sunat încă autoritățile pentru că nu știu încă ce să întreb. Am auzit atât de multe încât nici aer nu mai am”, a spus Daniel Oancea, la Antena 3.

Tatăl fetiței ucise a povestit cum l-a cunoscut mama copiilor săi pe Florin Beniamin Crișan, tânărul de 23 de ani care acum trei zile i-a ucis fetița de patru ani, în timp ce mama micuței era în spital pentru a naște al treilea copil al său.

„Eu știu că ea avea grijă foarte bine de copii, de aia și când ne-am despărțit, pe 30 decembrie anul trecut, a plecat în România cu copiii și am crezut că sunt pe mâini bune. Apoi, ea s-a cuplat cu un alt băiat, nu știu, nu-l cunosc”, a spus Daniel Oancea, precizând că este un alt bărbat decât cel care acum este acuzat că i-a ucis fetița.

Bărbatul a vorbit și despre un incident grav care s-a întâmplat anul trecut, când fetița a stat aproape două săptămâni în spital, la Paris.

”Am avut o problemă cu ea anul trecut. A ars copiii și… când a fost cu acest domn în Paris. Fata a stat 12 zile în spital în Paris. Anul trecut, când ne-am despărțit, ea a cunoscut un baiat. A venit, a luat-o din România și a plecat cu copiii, și după trei luni de zile am aprobat ca să poată să plece cu copiii din țară, ca să se ducă la noua ei iubire.

A plecat în septembrie și în noiembrie m-a sunat că s-au accidentat fata cu băiatul, că s-au ars, mâncarea cu cartofi a căzut peste ei. Eu am plecat din Olanda în Paris și mi-am luat copilul acasă, apoi m-am dus și am luat-o și pe ea, pe fată, din spital”, a spus Daniel Oancea.

Bărbatul a mai spus că ultima dată a vorbit cu copiii lui în urmă cu trei-patru luni, dar a discutat cu mama copiilor în urmă cu șapte zile, când au stabilit și ca pe 15 decembrie să vină în România pentru a lua copiii în vacanță la el, pentru două săptămâni.

Criminalul fetiței de patru ani, arestat preventiv

Florin Beniamin Crișan, tânărul de 23 de ani care a ucis-o pe fetița de patru ani din Arad, a aruncat-o într-un geamantan, în apropierea unui cimitir și a vrut să îi ardă trupul turnând peste ea două sticle de acetonă a fost arestat preventiv.

Tribunalul Arad a admis, marți, propunerea procurorilor și a emis pe numele ucigașului fetiței de patru ani un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Florin Crișan era reținut de câteva ore.

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad în dosarul nr. 553/P/2021 şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Crișan Florin Beniamin, pe o durată de 30 de zile, începând cu 2 noiembrie 2021 şi până la data de 1 decembrie 2021, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat prin apărător, de luarea măsurii arestului la domiciliu”, potrivit deciziei instanței.

A recunoscut crima și le-a arătat anchetatorilor ce a făcut

Bărbatul a recunoscut fapta, iar motivul pentru care a recurs la acest gest este de-a dreptul șocant.

Criminalul a spus în fața procurorilor că fetița era agitată și avea tot timpul chef de joacă, fapt care l-a enervat. Într-un moment de furie, acesta a dat-o cu capul de perete.

Când a văzut că fetița nu mai respira, bărbatul a încercat să o resusciteze. A dezbrăcat-o și a spălat-o. Ulterior, pentru că a văzut că tot nu își revine, a băgat-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi într-o zonă pe care o cunoștea foarte bine.

Acolo, a turnat două sticle de acetonă pe ea și a incendiat-o, după care a plecat cu un alt taxi spre casă. În mașină cu el era și băiețelul de 3 ani.

”Greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate doarme liniștit”

După ce au stabilit cine este principalul suspect, polițiștii au descins, marți dimineață, în locuința unde a fost comisă crima.

”Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri. Acum, să răspundă pentru faptele lui!”, a scris Poliția Română pe Facebook, mesajul fiind însoțit de prima imagine a criminalului, cu cătușe la mâini.

În declarația dată în fața procurorilor, Florin Crișan le-a spus ce a făcut, apoi, la reconstituire, le-a arătat, cum s-au întâmplat faptele.

„Inculpatul a declarat că, apropiindu-se de copil, a constatat că fetiţa nu are puls, s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru, pe care l-a depus într-un geamantan, l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi la o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taxi până în cartierul Bujac din municipiul Arad şi, după ce a ajuns în zona cimitirului, a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând de la faţa locului. Mama nu ştia.

Născuse de şase zile şi a venit acasă în cursul zilei de luni. A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răspuns că se află la vecini. Conform declaraţiei unei martore – persoana care s-a prezentat să facă denunţul la IPJ Arad -, este cunoscut ca un consumator de droguri”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

La o zi după ce i-a ucis fiica, i-a trimis mesaj de dragoste pe Facebook

La doar o zi după ce i-a ucis copilul, Florin Beniamin Crișan i-a trimis mesaje de iubire partenerei de viață, pe Facebook.

„Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine… a fost și este ce-a (sic!) mai frumoasă întâmplare din viața mea . Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că Mă iubești și ma respecții, Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt.Te iubesc și îți mulțumesc că ești cu mine jumătatea mea”, a scris pe pagina sa de Facebook Florin Beniamin Crișan.

Mesajul a fost transmis duminică, 31 octombrie, la ora 23:34.

La acea oră, mama fetiței se afla la maternitate, unde născuse de doar câteva zile al treilea copil.

Femeia chiar a fost impresionată de mesajul iubitului ei și i-a răspuns pe Facebook cu un link al unei melodii de dragoste, fără să știe că i-a ucis fetița de patru ani.

Pe Antonia, fetița de patru ani și jumătate, dar și pe fratele său de trei ani îi lăsase în grija iubitului său, tânărul de 23 de ani cu care avea o relație de aproape doi ani.


Citește și: 

Mesajul șocant pe care criminalul fetiței din Arad l-a postat pentru mama copilului, la doar o zi după fapta îngrozitoare

Ce frumoasă era Antonia, fetița din Arad ucisă de iubitul mamei sale

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Cum mai arată Diana Gureșoaie, „Strâmba lui Dodel”. Fosta iubită a lui Cristi Tănase...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Șoferii care circulă prea încet, „vânați” cu drona - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Apple ar urma să lanseze noi iPad-uri, după un an de pauză
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Viteză fără precedent! O universitate a creat Internetul de 4,5 milioane de ori mai rapid