Mărturia tatălui Ioanei, tânăra ucisă în vila din Iași: „Ultima dată am vorbit cu ea marți. Trebuia să merg să o ajut”

Mărturia tatălui Ioanei, tânăra ucisă în vila din Iași: „Ultima dată am vorbit cu ea marți. Trebuia să merg să o ajut”
Sursă foto: Facebook
Publicat: 14/12/2021, 13:56
Actualizat: 14/12/2021, 13:56

Tatăl Ioanei, tânără ucisă în vila din Iași alături de iubitul său, a declarat pentru BZI că ultima dată a vorbit cu fiica sa, marți, cu doar două zile înainte ca aceasta să fie înjunghiată. Bărbatul spune că Ioana nu avea conflicte cu alte persoane și că urma să meargă să o ajute cu iluminatul de sărbători.

Duminica trecută a fost aici, acasă. Ultima oară am vorbit marți cu ea. Voia să amenajăm casa în care ea stătea cu prietenul ei. Trebuia să merg să o ajut cu luminițele de sărbători acolo, la casă… După aceea nu am mai auzit nimic de la ea, până când am aflat vestea”, spune Costel Burlacu.

Costel Burlacu: „Nu se certase cu nimeni!”

Ieșeanul a mai povestit că fiica lui era în anul II la Școala Postliceală „Grigore Ghica Vodă” și că își dorea să devină asistentă medicală.

Nu avea dușmani. Nu se certase cu nimeni înainte de nenorocirea asta. V-am spus că discutasem cu ea să amenajăm frumos acolo, la casă. Nu știu ce s-a întâmplat sau cine a făcut asta… Am vorbit și la Parchet, am discutat și cu polițiști. Oamenii au unele indicii, dar eu cred că nu știu mai multe decât ceea ce știți și dumneavoastră. Nu știu de ce s-a întâmplat treaba aceasta… În orice caz, eu sper ca aceia care au făcut ce au făcut să plătească. În rest, nu știu ce să vă spun”, a mai spus ieșeanul pentru BZI.ro.

Tânăra de 23 de ani, care a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, a fost înmormântată, marți, într-un sicriu alb și rochie de mireasă.

Ioana Vanesa B., 23 ani, şi Youssef A., 25 ani, doi studenţi la UMF Iaşi, au avut parte de un sfârşit cutremurător în vila pe care o închiriaseră şi unde se mutaseră de doar câteva săptămâni. Aceștia  au fost găsiţi morţi, sâmbătă dimineață, în vila de lux în care locuiau din Iași.  Pe trupurile tinerilor, anchetatorii au găsit urme de lovituri de cuţit.

Poliţiştii au luat probe ADN de la cunoscuţii celor doi, pentru a putea înainta în anchetă, în încercarea de a-i prinde pe autorii dublei crime. Principalul suspect este  Ahmed Sami El Bourkadi, student la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași cerând arestarea în lipsă a marocanului.

Citește și

Noi detalii din asasinatul de la Iași. Studenții uciși abia se mutaseră cu chirie, în vila de lux a unui om de afaceri

Cum arată tânărul care i-ar fi înjunghiat pe cei doi studenți din Iaşi. Suspectul în cazul dublei crime a fost dat în urmărire

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase