UPDATE – FOTO – O mașină de pompieri s-a răsturnat pe platforma Aeroportului Otopeni / Nu sunt persoane rănite

UPDATE - FOTO - O mașină de pompieri s-a răsturnat pe platforma Aeroportului Otopeni / Nu sunt persoane rănite
FOTO - O mașină de pompieri s-a răsturnat pe platforma Aeroportului Otopeni / Nu sunt persoane rănite / Sursa foto: GÂNDUL
Publicat: 04/10/2022, 11:00
Actualizat: 04/10/2022, 11:57

O autospecială de pompieri care aparține Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București s-a răsturnat, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului.

UPDATE ora 11:00 – Mașina de pompieri a fost repusă pe roți

La ora 10.45, autospeciala de pompieri a fost repusă pe roți, cu forțe și utilaje proprii ale Companiei Naționale Aeroporturi București. În prezent, mașina se află la baza de mentenanță, pentru continuarea investigațiilor.

„Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene. Pistele, platformele şi căile de rulare sunt deschise şi operaţionale”, conform unui comunicat al Companiei Naționale Aeroporturi București.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Incidentul a avut loc marți, dimineața, în jurul orei 06.40.

Nicio persoană nu a fost rănită, a transmis Compania Națională Aeroporturi București.

FOTO - O mașină de pompieri s-a răsturnat pe platforma Aeroportului Otopeni / Nu sunt persoane rănite / Sursa foto: GÂNDUL
FOTO – O mașină de pompieri s-a răsturnat pe platforma Aeroportului Otopeni / Nu sunt persoane rănite / Sursa foto: GÂNDUL

Nicio cursă nu a fost afectată

Traficul aerian se desfășoară în siguranță, nicio cursă nu a fost afectată. La această oră, se lucrează pentru a repune autospeciala pe roți și a o tracta la o poziție izolată.

Serviciul Salvare Stingere Incendii este operațional, acționând cu alte 5 autospeciale pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Categoria de operare a aeroportului nu a fost afectată, conform sursei citate.

Poliția a deschis o anchetă

Incidentul este anchetat atât de către Poliția Transporturi Aeriene, cât și de către aeroport.

„Conducerea Companiei Naționale Aeroporturi București va lua cele mai drastice măsuri pentru a preveni astfel de incidente pe platforma aeroportuară”, au transmis oficialii instituției.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase