Mesajul cutremurător postat de mama Raisei, cu patru zile înainte ca fata să fie ucisă pe trecerea de pietoni

Publicat: 18/01/2022, 16:00

Mama Raisei, fata care a murit săptămâna trecută după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de o mașină a poliției, posta, cu patru zile înainte de tragedie, un mesaj absolut cutremurător. Liliana a distribuit o postare despre riscurile la care se supun pietonii când nu se asigură pe trecerea de pietoni.

„Dacă pietonul nu se asigură (pct.1), atunci pietonul moare. Dacă ție nu-ți pasă de viața ta, nu te aștepta să-i pese altcuiva.

Asigură-te înainte:

NU calci pe trecerea de pietoni înainte să te asiguri că fiarele pe 4 roți sunt pregătite să te lase, au redus viteza și s-au oprit! NU calci pe trecere vorbind la telefon! NU treci în fugă pe trecere! E trecere, nu pistă pentru alergare!”, se arată în postarea distribuită de Liliana, mama Raisei.

Această postare a fost distrubuită cu doar patru zile înainte ca Raisa să moară.

Fata de 11 ani a fost ucisă săptămâna trecută pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Laminorului, fiind lovită de o mașină a Poliției.

În accident a mai fost rănită o altă fată, tot de 11 ani, colegă a Raisei.

Polițistul care a ucis-o pe Raisa ar fi spus anchetatorilor că le-a văzut pe cele două fetițe în ultimul moment pentru că, din sens opus, venea un autobuz, iar ele traversau prin spatele lui.

De asemenea, agentul a susținut că nu a încercat să mușamalizeze cazul, pentru că el este primul care a sunat la numărul de urgență 112 și că a fost șocat. Referitor la faptul că a împins cu piciorul victima, agentul de poliție a explicat că – dată fiind starea de șoc în care se afla –  nu mai știe cum a reacționat.

Ce au surprins camerele de supraveghere

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă și obținute de Gândul, se poate observa că agentul de poliție care conducea autospeciala circula cu viteză.

Fetița de 11 ani a fost lovită în plin și a fost aruncată la câțiva zeci de metri de trecerea de pietoni unde a fost acroșată de agentul poliției.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase