Motivul șocant pentru care șefii unei instituții publice din București s-au bătut la birou. Polițiștii au deschis un dosar penal

Motivul șocant pentru care șefii unei instituții publice din București s-au bătut la birou. Polițiștii au deschis un dosar penal
Sursă FOTO: Andreea Alexandru - Mediafax Foto (caracter ilustrativ)
Publicat: 20/12/2021, 19:24
Actualizat: 20/12/2021, 20:00

​Șefii Direcției Sanitare-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) București au ajuns la poliție după o altercație care ar fi avut loc în baia instituției. Directorul adjunctul a reclamat că a fost agresat de directorul general, pe motiv că i-ar fi folosit toaleta, pe care doar el avea voie să o utilizeze, spun surse din Poliție, pentru Gândul. 

Incidentul s-a petrecut luni, când directorul executiv adjunct a sunat la 112 pentru a reclama că directorul executiv al DSVSA București l-a agresat și amenințat pe motiv că i-a folosit toaleta.

Cei doi au fost duși la secția de poliție și audiați. În cele din urmă, a fost întocmit dosar penal pentru lovire, acte de violență si amenințare.

La data de 20 decembrie 2021, prin apel 112, Secția 13 Poliție a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla la locul de muncă a avut un conflict cu un coleg al său, fiind agresat și amenințat. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității menționate, cei doi bărbați fiind conduși la audieri”, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.


Citește și:

O polițistă din București și-a pierdut arma în toaleta unei benzinării

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase