Nicușor Dan și-a lăsat angajații fără apă caldă: Am oprit centrala din primărie

Nicușor Dan și-a lăsat angajații fără apă caldă: Am oprit centrala din primărie
Sursa foto: Mediafax Foto
Publicat: 28/09/2022, 13:10

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, miercuri, că a oprit furnizarea apei calde în sediul Primăriei Capitalei, pentru a face economie de energie.

„Ne-am uitat la iluminat pe parcursul nopții, după orele de program. În acest moment avem oprită centrala care furniza apa caldă pentru angajați, și am transmis lucrurile acestea de bun simț, oprirea calculatorului după program și tot ce înseamnă economie de energie electrică. Aceleași instrucțiuni au fost transmise și instituțiilor subordonate”, a declarat, miercuri, Nicușor Dan.

Pe de altă parte, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, ministrul Familiei, îl critică dur pe Nicușor Dan pentru lipsa apei calde și a căldurii din Capitală.

„Au trecut doi ani de la celebra minciună de campanie: «De pe 28 septembrie vei putea face duș!»”

Firea spune că au trecut doi ani de la „celebra minciună de campanie”.

”Au trecut doi ani de la celebra minciună de campanie: «De pe 28 septembrie vei putea face duș!» Sloganul candidatului dreptei unite s-a dovedit a fi o bătaie de joc la adresa bucureștenilor, cu un singur scop: câștigarea Primăriei Capitalei.

În ultimii 2 ani, mii de oameni au tot așteptat ca promisiunea să devină realitate. Nici pentru această iarnă nu sunt vești bune. Întrebat despre ziua de 28 septembrie și a sa ademenitoare vorbă, Nicușor Dan a scăldat-o după cum i-a venit inspirația: ba că nu-și amintește să fi făcut el vreo promisiune cu apa caldă, ba că în fiecare an urma să fie puțin mai bine ca în precedentul”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase