Nuntă cu scandal în Cluj Napoca. Mai mulți invitați s-au bătut, iar unul dintre ei a tras două focuri de armă / „Distracția” s-a încheiat cu un dosar penal și o reținere

Nuntă cu scandal în Cluj Napoca. Mai mulți invitați s-au bătut, iar unul dintre ei a tras două focuri de armă / „Distracția” s-a încheiat cu un dosar penal și o reținere
Imagine cu caracter ilustrativ/Sursa/Profimedia
Publicat: 12/09/2022, 08:58
Actualizat: 12/09/2022, 09:01

De la bal direct la spital. Așa ar putea fi caracterizată o nuntă din Cluj. Amețiți de aburii alcoolului, unii nuntași au ajuns să se bată, iar unul dintre invitați a scos chiar și un pistol și a amenințat mai multe persoane. „Distracția” s-a lăsat cu dosar penal.

„La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 04.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la o altercație care a avut loc între mai multe persoane, la o sală de evenimente din municipiu, unde un bărbat ar fi amenințat și utilizat o armă neletală și nesupusă autorizării, de tip Airsoft”, a transmis Poliția Cluj.

La scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat persoana în cauză, iar aceasta a fost reținută 24 de ore.

Din fericire, în urma incidentului nu au fost persoane rănite.

Bărbat din Arad, împușcat de polițiști după o ceartă cu soția. Acesta încercase să fure pistolul unui polițist
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock

A tras două focuri de armă

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că în timpul evenimentului privat, în curtea exterioară a spațiului respectiv, ar fi fost un conflict spontan între participanți, iar un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Florești ar fi amenințat celelalte persoane cu un pistol tip Airsoft, iar apoi ar fi tras două focuri, notează oamenii legii.

Ulterior, acesta ar fi părăsit locația cu un autoturism, alături de alte două persoane, fiind identificat la scurt timp de polițiști.

„Față de persoana în cauză s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propuneri legale”, conform sursei citate.

Polițiștii clujeni au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, conform sursei citate anterior.

„Totodată, în cadrul verificărilor demarate, s-a stabilit că la incident ar fi participat încă un bărbat, fiind continuate activitățile investigative, în vederea depistării și luării măsurilor legale și față de acesta”, conform Poliției.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase