VIDEO | O șalupă a intrat într-un caiac cu patru sportivi, pe Dunăre, la Orșova. Unul dintre tineri a fost rănit ușor

Publicat: 13/07/2021, 17:15
Actualizat: 13/07/2021, 19:34

O ambarcațiune de agrement a lovit în plin un caiac în care se aflau patru tineri sportivi, unul dintre ei fiind rănit ușor. Accidentul a avut loc marți, pe Dunăre, la Orșova.

Norocul victimelor a fost că exact în acel moment trecea prin zonă o altă șalupă cu turiști. Aceștia au și filmat momentul impactului, dar – cel mai important – i-au recuperat din apă pe cei patru tineri și i-au dus în siguranță la mal.

În urma impactului, unul dintre cei patru tineri a fost rănit și transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, dar fără a necesita spitalizarea.

Polițiștii Postului Transporturi Navale Orșova, în colaborare cu Căpitănia Orșova, au întocmit dosar penal în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurările care au condus la producerea acestui accident nautic.

Cei patru sportivi minori sunt de la Clubul Sportiv Orșova, secția caiac-canoe.

CITEȘTE ȘI:


Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult