O învățătoare din Râmnicu Vâlcea a împrumutat 2.000 de euro de la părinții elevilor și i-a pierdut la „păcănele”

O învățătoare din Râmnicu Vâlcea a împrumutat 2.000 de euro de la părinții elevilor și i-a pierdut la „păcănele”
O învățătoare a împrumutat 2.000 de euro de la părinții elevilor și i-a pierdut la „păcănele” / Captură: Digi24.ro
Publicat: 18/02/2021, 11:13

O învățătoare din Râmnicu Vâlcea a fost suspendată și riscă să fie dată afară din învățământ, după ce conducerea școlii a strâns o listă lungă de acuzații, de la furt din magazine până la dependența de „păcănele”.

Părinții spun că femeia a împrumutat bani de la ei, pe care i-a pierdut în sălile cu jocuri. Situația nu este nouă, scrie digi24.ro, dar abia acum au fost depuse și plângeri.

Pe Facebook au apărut imagini cu o femeie care fură o jucărie dintr-un mall din Râmnicu Vâlcea. Aceasta a fost identificată drept învățătoare la o clasă a IV-a.

A pierdut 2.000 de euro la jocurile de noroc

Ulterior, părinții elevilor s-au plâns directorului școlii că i-au împrumutat femeii 2.000 de euro, pe care ea i-a „spart” la „păcănele”!

“Sunt mulţi părinţi care nu vor să spună, dar mulţi o să spunem. Am convins un tătic care a dat 1.000 de euro”, a declarat Ana Ivănescu, părintele unui copil de la școala unde lucrează dascălul.

„Niciunul dintre părinţi nu avea curajul să vină să depună o plângere în care să spună ce se întâmplă. Şi în condiţiile acestea, doar pe vorbe nu puteam să facem nici măcar o anchetă sau să luăm măsuri disciplinare destul de puternice. Urmarea va fi clar desfacerea contractului de muncă cu nişte articole care nu o să îi facă cinste niciodată”, a afirmat Ion Gheorghinaru, directorul Școlii nr. 13.

Învățătoarea a refuzat să răspundă acuzațiilor făcute de părinții. Acum, comisia de disciplină a școlii va lua o decizie cu privire la acest caz.

Un tânăr din Gorj a pierdut la păcănele și a distrus 11 aparate de jocuri de noroc – VIDEO

Supărat că a pierdut la păcănele, un tânăr în vărstă de 26 de ani din orașul Rovinari, județul Gorj, a distrus într-o singură noapte nu mai puțin de 11 aparate de jocuri de noroc. 

Din cauză că a pierdut, tânărul a luat o bucată mare de piatră și a început să își verse nervii pe aparatele de joc. Înițial a mers într-o sală de jocuri de noroc şi a spart două aparate, iar apoi a mers în alta şi a mai distrus încă nouă.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase