O româncă a murit într-un accident bizar în Viena. Tânăra a fost lovită de un trenuleț într-un parc de distracții

O româncă a murit într-un accident bizar în Viena. Tânăra a fost lovită de un trenuleț într-un parc de distracții
O româncă a murit într-un accident bizar în Viena. Tânăra a fost lovită de un trenuleț într-un parc de distracții / Foto: Unsplash
Publicat: 01/04/2022, 12:58

O româncă de 30 de ani a murit după ce a fost lovită de un vagon în mișcare, într-un parc de distracții din Viena.

Femeia lucra la parcul de distracții „Five Looping”, din cartierul Prater din Viena, scrie antena3.ro. Aceasta ar fi intrat într-o zonă periculoasă, unde nu avea voie să meargă și a fost lovită de trenuleț.

Românca a traversat zona de cale ferată „Olympia Looping”, în momentul tragediei.

Trenulețul se afla la ultimul viraj și a lovit-o din plin pe tânăra care alerga să ajungă la toaletă. Rănile de la cap i-au fost fatale. Martorii spun că, dacă ar fi așteptat cinci secunde, ar fi fost încă în viață.

Vehiculul nu avea probleme tehnice, în acest accident fiind vorba doar de „eroarea umană” a româncei de 30 de ani.

„Five Looping” este cel mai mare roller coaster transportabil din lume, cu cinci bucle, 1.250 metri lungime și a intrat în funcțiune în 1989, cu ocazia festivalului Oktoberfest de la Munchen.

Accident asemănător: O femeie a murit într-un rollercoaster din SUA

În 2021, o femeie a murit după o cursă într-un rollercoaster, situat într-un parc de distracții din Indiana. Victima din Ohio a fost găsită inconștientă, după ce rollercoasterul a ajuns la finalul cursei. Aceasta a fost dusă de urgență la spital, unde a murit câteva ore mai târziu.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult