O româncă și fiul ei, uciși pe o stradă din Austria. Ar fi fost călcați intenționat de o șoferiță, tot de origine română

O româncă și fiul ei, uciși pe o stradă din Austria. Ar fi fost călcați intenționat de o șoferiță, tot de origine română
Sursa: stiridiaspora.ro
Publicat: 31/01/2022, 15:55
Actualizat: 31/01/2022, 15:56

O româncă de 43 de ani și fiul ei au murit după ce au fost loviți de o mașină la volanul căreia se afla tot o conațională, în vârstă de 37 de ani. Accidentul a avut loc pe o stradă din Villach, Austria.

Conform presei locale, reprezentantul parchetului Klagenfurt, Markus Kitz, a spus, imediat după accident, că e posibil să nu fie vorba de neglijență sau neatenție din partea șoferiței, motiv pentru care a fost deschisă o cercetare penală.

„Unele împrejurări ne-au dat de gândit, motiv pentru care Biroul de poliție penală de stat din Carintia a preluat ancheta”, care a adăugat că trebuie să clarifice motivul pentru care șoferița se afla în acea zonă a Austriei, atât timp cât ea locuia în altă localitate.

Mai mult, semne de întrebare au fost ridicate și cu privire la faptul că accidentul mortal a avut loc pe o stradă unde limita de viteză este de 30 km/oră și, mai mult decât atât, victima și șoferița se cunosc.

O crimă pasională? Femeile au împărțit același bărbat

Potrivit primelor date din anchetă, cele două femei se cunoșteau, pentru că șoferița ar fi avut o relație cu fostul soț al femeii ucise, bărbatul fiind, de altfel, tatăl copilului mort în accident.

După producerea accidentului, românca de 37 de ani a încercat să se sinucidă, conform stiridiaspora.ro, sursa citată menționând că ea a fugit și a mers cu aproximativ 500 de metri mai departe. Mașina ei a fost găsită într-o zonă împădurită, iar românca era grav rănită, dar nu din cauza coliziunii, ci posibil din cauza tăieturilor de cuțit auto-provocate pe mai multe părți ale corpului.

În prezent, presupusa autoare a crimei este internată în spital, fiind în comă artificială, și nu poate fi audiată de anchetatori.

Oamenii legii încearcă să găsească potențiali martori în anchetă, dar vor să îl audieze și pe bărbatul care a avut relații cu ambele femei.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase