Orlando Teodorovici: ”Asistăm la încă o încercare disperată a lui Iohannis de a-și menține la Palatul Victoria «guvernul meu»”

Orlando Teodorovici: ”Asistăm la încă o încercare disperată a lui Iohannis de a-și menține la Palatul Victoria «guvernul meu»”
Orlando Teodorovici
Publicat: 22/10/2021, 16:44
Actualizat: 22/10/2021, 16:53

Orlando Teodorovici, fost ministru al Finanțelor, avertizează că România se află în cel mai cumplit război de după cea de-a doua conflagrație mondială, îndreptând un deget acuzator nu numai către toți politicienii de azi, dar și către președintele Klaus Iohannis.

Din păcate, notează Teodorovici, președintele României a fost scos din ”letargie” doar de numărul din ce în ce mai mare al deceselor înregistrate din cauza COVID, cu toate că ar fi trebuit să ia măsuri ferme de foarte multă vreme și să nu permită luarea deciziilor de un ”personaj de filme pentru copii”, respectiv Florin Cîțu, de un ”prieten al lui Bachus” și de ”tinerii frumoși și liberi”.

”Astăzi, națiunea română se află în cel mai cumplit război de după cea de-a doua conflagrație mondială … Numărul morților din ultimele zile l-a scos din letargia prezidențială pe cel care ar fi trebuit, încă în urmă cu mult timp, să ia măsuri ferme, să se impună ca președinte de stat și să nu mai permită unui personaj de filme pentru copii, Superman Cîțu sau unui prieten al lui Bachus sau «tinerilor frumoși și liberi» (însetați de imagine și de fonduri europene supte pe căi cel puțin discutabile din punct de vedere legal) să ia decizii care au făcut să moară oameni și au aruncat țara în hăul unui dezastru medical și economic”, acuză Orlando Teodorovici.

”Fiecare popor are conducătorii pe care îi merită”

Potrivit lui Orlando Teodorovici, Klaus Iohannis încearcă să mențină ”guvernul său” la Palatul Victoria, punându-se, totodată, la adăpost de o eventuală decizie de suspendare.

Însă vina nu este doar a președintelui României, mai scrie Teodorovici, toți cei care vor vota ”guvernul Ciucă” se vor face vinovați, la rândul lor, pentru moartea a mii de români și pentru criza economică care se adâncește în fiecare zi.

”Asistăm la încă o încercare disperată a lui Iohannis de a-și menține la Palatul Victoria «guvernul meu» și de a se pune la adăpost de o eventuală decizie de suspendare total justificată și susținută de majoritatea populației, dar, din păcate, nepusă în practică de politicienii lipsiți de onoare, curaj și demnitate! Dacă guvernul Ciucă va trece de Parlament, cei care mai au dreptul să critice sunt NUMAI cei care vor vota împotriva acestuia (cu excepția USR, bineînțeles!). Ceilalți vor fi în egală măsură vinovați pentru pierderea vieților a mii de români și pentru adâncirea dezastrului economic! Există o vorbă spusă de politicieni – din păcate, doar spusă: «Poporul are întotdeauna dreptate» … Și mai există o vorbă: «Fiecare popor are conducătorii pe care îi merită»”, încheie fostul ministru al Finanțelor.

”Oare asta înseamnă că poporul român primește azi, din nou, de la Iohannis și de la PNL și de la cei care-i susțin pe aceștia, ceea ce merită!? Dacă nu este așa, ce face poporul pentru a schimba situația? Politicienii actuali au EȘUAT în statul EȘUAT, condus de un PREȘedinte… EȘUAT!?”

Orlando Teodorovici

 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte