Orlando Teodorovici: ”Asistăm la încă o încercare disperată a lui Iohannis de a-și menține la Palatul Victoria «guvernul meu»”

Orlando Teodorovici: ”Asistăm la încă o încercare disperată a lui Iohannis de a-și menține la Palatul Victoria «guvernul meu»”
Orlando Teodorovici
Publicat: 22/10/2021, 16:44
Actualizat: 22/10/2021, 16:53

Orlando Teodorovici, fost ministru al Finanțelor, avertizează că România se află în cel mai cumplit război de după cea de-a doua conflagrație mondială, îndreptând un deget acuzator nu numai către toți politicienii de azi, dar și către președintele Klaus Iohannis.

Din păcate, notează Teodorovici, președintele României a fost scos din ”letargie” doar de numărul din ce în ce mai mare al deceselor înregistrate din cauza COVID, cu toate că ar fi trebuit să ia măsuri ferme de foarte multă vreme și să nu permită luarea deciziilor de un ”personaj de filme pentru copii”, respectiv Florin Cîțu, de un ”prieten al lui Bachus” și de ”tinerii frumoși și liberi”.

”Astăzi, națiunea română se află în cel mai cumplit război de după cea de-a doua conflagrație mondială … Numărul morților din ultimele zile l-a scos din letargia prezidențială pe cel care ar fi trebuit, încă în urmă cu mult timp, să ia măsuri ferme, să se impună ca președinte de stat și să nu mai permită unui personaj de filme pentru copii, Superman Cîțu sau unui prieten al lui Bachus sau «tinerilor frumoși și liberi» (însetați de imagine și de fonduri europene supte pe căi cel puțin discutabile din punct de vedere legal) să ia decizii care au făcut să moară oameni și au aruncat țara în hăul unui dezastru medical și economic”, acuză Orlando Teodorovici.

”Fiecare popor are conducătorii pe care îi merită”

Potrivit lui Orlando Teodorovici, Klaus Iohannis încearcă să mențină ”guvernul său” la Palatul Victoria, punându-se, totodată, la adăpost de o eventuală decizie de suspendare.

Însă vina nu este doar a președintelui României, mai scrie Teodorovici, toți cei care vor vota ”guvernul Ciucă” se vor face vinovați, la rândul lor, pentru moartea a mii de români și pentru criza economică care se adâncește în fiecare zi.

”Asistăm la încă o încercare disperată a lui Iohannis de a-și menține la Palatul Victoria «guvernul meu» și de a se pune la adăpost de o eventuală decizie de suspendare total justificată și susținută de majoritatea populației, dar, din păcate, nepusă în practică de politicienii lipsiți de onoare, curaj și demnitate! Dacă guvernul Ciucă va trece de Parlament, cei care mai au dreptul să critice sunt NUMAI cei care vor vota împotriva acestuia (cu excepția USR, bineînțeles!). Ceilalți vor fi în egală măsură vinovați pentru pierderea vieților a mii de români și pentru adâncirea dezastrului economic! Există o vorbă spusă de politicieni – din păcate, doar spusă: «Poporul are întotdeauna dreptate» … Și mai există o vorbă: «Fiecare popor are conducătorii pe care îi merită»”, încheie fostul ministru al Finanțelor.

”Oare asta înseamnă că poporul român primește azi, din nou, de la Iohannis și de la PNL și de la cei care-i susțin pe aceștia, ceea ce merită!? Dacă nu este așa, ce face poporul pentru a schimba situația? Politicienii actuali au EȘUAT în statul EȘUAT, condus de un PREȘedinte… EȘUAT!?”

Orlando Teodorovici

 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
ŞOC! O mare sportivă a României, înfometată şi abuzată în secret: "Mi-a pus mâna pe...
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Dieta împotriva inflamației. Alimentele care luptă cu îmbătrânirea, durerea și bolile cronice
Ion Țiriac, ce lovitură! Și-a vândut una dintre cele mai sclipitoare și scumpe afaceri
O pandemie ascunsă? Boala care ucide mult mai mulţi oameni decât se credea
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Mărturia primului român infectat cu tulpina Omicron: vecinii nu-l lasă să deschidă fereastra
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
CUM s-au bucurat MICUȚII de cadourile de la MOȘ Nicolae! Video
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit... Un sfârșit cumplit
Veste uriașă pentru toată România. Marcel Ciolacu a promis. A anunțat astăzi, 6 decembrie
Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...