Patru persoane, înjunghiate mortal în sudul Londrei. Agresorul a fost arestat

Patru persoane, înjunghiate mortal în sudul Londrei. Agresorul a fost arestat
Foto: Pixabay.com / caracter ilustrativ
Publicat: 25/04/2022, 13:55

Trei femei și un bărbat au fost găsiți fără suflare, în urma unor sesizări de tulburare a ordinii publice la o proprietate din Bermondsey, din sudul Londrei, în jurul orei locale 1.40 în noaptea de duminică spre luni, a anunțat Poliția Metropolitană, citată de Sky News.

Un bărbat a fost arestat ca suspect de crimă după ce patru persoane au fost înjunghiate mortal în sud-estul Londrei, transmite Mediafax.

Trei femei și un bărbat au fost găsiți morți după ce s-a raportat o tulburare a liniștii publice la o proprietate din Bermondsey la primele ore ale dimineții, a anunțat Poliția Metropolitană.

Toate cele patru persoane, care au fost găsite în interiorul proprietății, au fost declarate decedate la fața locului.

Se crede că toate cele cinci persoane – victimele și agresorul – se cunoșteau.

Poliția metropolitană a declarat că polițiștii au fost chemați la proprietatea din Delaford Road la ora 1.40 și au forțat intrarea pentru a intra înăuntru.

Ei au găsit patru persoane înjunghiate.

„În ciuda eforturilor medicilor, toate cele patru persoane – trei femei și un bărbat – au fost declarate moarte la fața locului”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Detectivii de la unitatea specializată în infracțiuni a poliției metropolitane investighează masacrul din Londra.

Polițiștii contactează rudele apropiate și urmează să aibă loc autopsii, transmite sursa citată.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult