Pe 10 iulie 2022, la ora 16:30, Măriuca din Vaslui a fost dată dispărută de către mama ei. Cum a fost găsită, după 3 zile, în București

Pe 10 iulie 2022, la ora 16:30, Măriuca din Vaslui a fost dată dispărută de către mama ei. Cum a fost găsită, după 3 zile, în București
Publicat: 15/07/2022, 10:30

O adolescentă în vârstă de 15 ani din comuna Crețești, județul Vaslui, a fost dată dispărută de familie după ce fata a plecat în mod voluntar de acasă, pe 10 iulie.

După ce a dispărut, Alexandra Măriuca Prepeliță nu le-a mai dat niciun semn părinților, însă o prietenă a fetei spune că a mai vorbit între timp cu aceasta pe TikTok, iar adolescenta i-ar fi spus că este bine și că se află la București.

Ulterior, prietena Alexandrei a mai spus că a întrebat-o pe aceasta dacă știe că părinții au dat-o dispărută la Poliție, dar fata nu i-a mai răspuns la mesaj.

„În data de 11 iulie 2022, ora 16.30, Politia Municipiului Huși a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Cretesti, judetul Vaslui, cu privire la faptul că, în data de 10 iulie a.c., fiica sa, Prepeliță Alexandra Măriuca, în vârstă de 15 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a putut fi contactată până în prezent de către membrii familiei. Aceasta a fost văzută ultima dată în municipiul Huși, județul Vaslui, în data de 10 iulie 2022, la ora 17.00.

Semnalmente: înălțime 1.70 metri, greutate 74 kg, ochi albaștri, păr lung, de culoare șaten spre roșcat, vopsit. Minora purta un tricou alb cu dungi negre, larg, colanți negri și era încălțată cu o pereche de șlapi maro cu imprimeu leopard. În prezent, polițiștii desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei dispărute. Dacă ați văzut această persoană sau aveti informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați 112”, au transmis reprezentantii IPJ Vaslui.

Fata din Vaslui a fost găsită la București

Prietenii Alexandrei au declarat că la o zi de la momentul în care aceasta a dispărut, ei au discutat cu ea, pe o rețea de socializare, potrivit presei locale.

Acolo, Alexandra le-ar fi spus că este bine și că se află în București.

„Alexandra e o fată mai rebelă, un pic mai zăpăcită, dar are un suflet bun, e foarte de treabă, o prietenă bună. Știu că are niște părinți care o iubesc foarte mult, îi luau mereu tot ce avea nevoie. Ea avea cam tot ce îi trebuia, nu am văzut să îi lipsească ceva. Nu știm de ce să fi plecat de acasă. Sâmbătă a fost la discotecă la Pădureni. Unii spun că ar fi plecat de acasă cu un băiat, îl știm cine este, dar nu putem spune, că poate sunt doar vorbe. Poate o găsesc părinții, pentru că ea e doar un copil și acum lumea e rea și nu se știe pe unde nimerește. E foarte important să fie găsită cât mai repede”, spune una dintre prietenele fetei.

Ei bine, fata a fost găsită, până la urmă, în București. Polițiștii din Capitală dau asigurări că aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase