Petre Florin Manole: „Consilierii PSD Sector 1 au votat astăzi ÎMPOTRIVA bugetului dezastrous propus de Clotilde Armand”

Petre Florin Manole: „Consilierii PSD Sector 1 au votat astăzi ÎMPOTRIVA bugetului dezastrous propus de Clotilde Armand”
Sursa foto: Primăria Sectorului 1
Publicat: 01/04/2022, 19:43
Actualizat: 03/05/2022, 11:43

Alesul local social-democrat Petre Florin Manole a anunțat, vineri seara, motivele pentru care grupul PSD a decis să respingă propunerea de buget a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Proiectul a trecut la finalul a unsprezece ședințe.

Potrivit lui Petre Florin Manole, „consilierii PSD Sector 1 au votat astăzi ÎMPOTRIVA bugetului dezastrous propus de Clotilde Armand”.

Policianul a precizat că aleșii locali ai PSD Sector 1 au impus în ședința de vineri a consiliului local 40 de amendamente la bugetul sectorului, ce vizează de la finanțarea investițiilor în școli și spitale, la investiții în producția de energie termică prin CET Grivița.

„Pentru că multe alte proiecte din buget sunt niște fantezii ridicole ale celui mai incompetent primar din istoria Bucureștiului, la votul final am votat împotrivă. 9 consilieri locali PSD, 9 voturi contra lui Armand. Urmează ca în tot restul anului să urmarim ca primăria să pună în aplicare cele votate de consiliu”, a scris Petre Florin Manole, pe contul de Facebook.

Vot în a 11-a ședință

Proiectul primarului Clotilde Armand a fost votat, vineri, în a unsprezecea ședință convocată pentru a-l dezbate și aproba. Conform reprezentanților primăriei, a fost un vot secret, cu 15 voturi „pentru” și 9 „împotrivă”.

Proiectul de buget pe anul 2022 a fost votat astăzi în Consiliul Local. Dăm drumul la investiții istorice în Sectorul 1! Avem multe programe și proiecte care așteptau, de două luni, acest vot. Mergem pe mai multe paliere cu investițiile: școli și grădinițe, spitale, infrastructură, mediu și digitalizare. Avem multe priorități, vă spun doar că sunt străzi care nu au văzut asfaltul din 2008 și avem mai multe unități de învățământ supraaglomerate, aici vom extinde ce vom putea și vom construi, acestea sunt doar o parte dintre priorități. Deși bugetul a fost aprobat cu întârziere de două luni, vrem ca la finalul anului să racordăm peste 2.000 de apartamente în programul “Termoficare de la soare”. Anul acesta începem reamenajarea și modernizarea marilor parcuri aflate în administrația noastră”, a scris primarul Clotilde Armand, vineri seara.

În post scriptum, primarul Sectorului 1 a notat: „Nu am înțeles să cedez nicio clipă șantajului USL. Și uitați că bugetul propus de mine în urmă cu două luni, care mai ieri era declarat „ilegal” de consilierii PNL PSD, a fost votat tocmai de aceștia. Atăzi au înțeles că este legal totul. După unsprezece ședințe”

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedetele din România care și-au aranjat TOATE ALEA fără RUȘINE! Începem cu Gina Pistol! Mamă,...
Prezentatoarea știrilor sportive și iubita ei cântăreață au ieșit pentru prima oară, oficial, în public,...
GALERIE FOTO O platformă auto cu mașini Tesla spulberată pe Valea Oltului de alta, care...
Boala incurabilă de care suferă Andreea Esca!
Cine sunt şoferii care ar putea plăti poliţe RCA usturătoare. În ultimul an, asigurările aproape...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Ce reprezintă semnul de circulație cu bulina neagră? De ce nu ar trebui niciodată ignorat
VIDEO. Mai multe „sticle de vrăjitoare” au apărut pe o plajă, iar cercetătorii se tem...
Vacanță de iarnă prelungită pentru elevi. „Sperăm să nu se ajungă la o grevă” Motivul...
Christina Applegate, distrusă de cancer și scleroză multiplă. Kelly din „Familia Bundy” s-a retras din...
Angajat în România. Roluri în magazinele Kaufland. Ce presupune munca unui angajat. Beneficii şi responsabilităţi
N-a văzut că e filmată şi a băgat mâna în 🙊 O recunoşti? E celebră
Inteligența Artificială LETALĂ, tot mai APROAPE de realitate! Ce țară vrea să...
Cât câștigă Jean de la Craiova la o nuntă. Îl bate pe Adi Minune
Îl mai ții minte? Ce se mai știe de “băiețelul înghețat” care mergea 4 kilometri...
BANCUL ZILEI. Bubulina: Dragule, ce-ți place mai mult la mine ? Corpul perfect sau fața...