Piedone, primul mesaj din pușcărie: „Petreceți, orcilor! Știu că dansați și vă visați deja stăpâni pe primărie”

Piedone, primul mesaj din pușcărie: „Petreceți, orcilor!  Știu că dansați și vă visați deja stăpâni pe primărie”
Publicat: 14/05/2022, 15:17

Cristian Popescu Piedone a transmis, sâmbătă, primul mesaj de după gratii, la doar câteva zile după ce a fost încarcerat, fiind găsit vinovat în dosarul Colectiv. Fostul edil îi numește „orci” pe cei care vor să-i ia locul la primărie.

„Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării ?  Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc.

Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă!

Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! Vă întreb, orcilor: Chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone?

Știu, orcilor! Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră! I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor?  Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți!

Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre!  Așa că… nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!”, este medajul lui Piedone din pușcărie.

Fostul edil al sectorului 5 le trasnmite mesaje de iubire celor dragi.

„Oamenii mei dragi, cei care mă îmbrățișați cu iubire și mă purtați în gânduri, vă multumesc! Vă simt!

Îmi dați energie și aici după gratii! Cu dragostea VOASTRĂ voi trece si peste năpasta în care m-au azvârlit!”, a mai scris Piedone.

Piedone a fost găsit vinovat în dosarul Colectiv

Curtea de Apel București a pronunțat, joi, verdictul final în dosarul „Colectiv”. Primarul Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, iar patronii clubului au primit între 6 și 11 ani și 8 luni de închisoare.

Piedone este în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Cristian Popescu Piedone a făcut, joi, primele declarații după ce a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv. Acesta a avut un mesaj șocant pentru părinții care și-au pierdut copiii în Colectiv.