PNL Sector 1 solicită Clotildei Armand să-l demită pe șeful Poliției Locale S1: ”Uns chiar de primar, fără concurs!”

PNL Sector 1 solicită Clotildei Armand să-l demită pe șeful Poliției Locale S1: ”Uns chiar de primar, fără concurs!”
Publicat: 20/01/2023, 16:48
Actualizat: 20/01/2023, 16:52

Reprezentanții filialei Sector 1 a Partidului Național Liberal (PNL) îi solicită Clotildei Armand să îl demită pe șeful Poliției Locale a sectorului, în urma anchetei demarate de Direcția Națională Anticorupție (DNA).

DNA a făcut percheziții într-un dosar privind nereguli în legătură cu achizițiile publice de echipamente privind două sedii ale Poliției Locale Sector 1.

Liberalii precizează că Clotilde Armand a promis că sparge ”cuibul de corupție” de la Poliția Locală Sector 1, numai că însuși șeful Poliției Locale a sectorului ar fi fost ”uns” peste polițiștii locali ”fără să susțină concurs”.

Fiindcă promisiunea lui Clotilde Armand de a sparge «cuibul de corupție» de la Poliția Locală Sector 1 a rămas doar la stadiul de vorbe, ca toate celelalte promisiuni electorale ale sale, PNL Sector 1 cere primarului să înceteze de îndată împuternicirea acestuia de a conduce Poliția Locală, ca urmare a anchetei demarată de DNA la această instituție publică, pentru suspiciuni de corupție, cel mai probabil.

Personajul a fost uns șef peste polițiștii locali fără ca măcar sa susțină concurs, prin împuternicire directă, ceea ce denotă încrederea majoră de care această persoană se bucură în ochii primarului Armand”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL Sector 1.

Dacă nu îl demite astăzi, (n.red. – Clotilde Armand) se face complice la fărădelegile pe care procurorii DNA le vor scoate la lumină și care fac parte din lungul șir de ilegalități pe care diverse instituții ale Statului le-au descoperit în primăria lui Clotilde Armand în mandatul său

PNL Sector 1

”Cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție”

Perchezițiile au avut loc în două sedii ale Poliției Locale Sector 1, în privința unor nereguli în legătură cu achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției locale.

”În cursul zilei de 19 ianuarie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în patru locații situate pe raza municipiului București, din care două sunt sediile unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale”, transmite DNA.

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2022-2023, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției locale”, au transmis reprezentanții DNA.


Citește și:

EXCLUSIV | Președintele ADU, după ce Clotilde Armand a anunțat că a achiziționat 100 de generatoare pentru Ucraina: ”Anunțul a fost activ 6 minute, societatea câștigătoare este campioană în atribuiri directe, având 2.537 de contracte câștigate!”

EXCLUSIV | Continuă lupta dintre fostul președinte al României și RAAPPS: ”«Legea pentru Băsescu», adoptată de Parlament, un mecanism menit a elimina dreptul la locuința de protocol şi celelalte beneficii”

Viceprimarul Ramona Porumb: ”Sectorul 1 arde, iar Clotilde Armand a făcut o magie și se promovează ca mare salvatoare”

EXCLUSIV | ”Casa Imnului” din Brașov, locul unde Andrei Mureșanu a scris ”Deșteaptă-te, române!”, scoasă la vânzare. Viceprimarul Rusu taxează lipsa de interes a primarului Coliban: ”Este normal să nu cumpărăm un simbol al acestei țări, dar să ne intereseze un mall?”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Schimbare majoră pentru pensionarii din România. Ce pregătesc guvernanții în privința vârstei de pensionare
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție de vis! Imagini hot: „Frumusețe stratosferică”
Un român beat a vrut să coboare din avion chiar înainte de decolare și a...
Cum fac dragoste femeile musulmane înainte de căsătorie! Scandalos!
Momentul când DJ Lalla se îndreaptă spre plajă, surprins în imagini. Ultimele clipe din viaţa...
2023: Se poate circula cu o copie după permisul auto? Ce se întâmplă dacă prezinți...
Mărire de până la 30%! Care sunt cele trei scenarii pentru creșterea pensiilor de la...
Asta, DA, răsturnare de situație în showbiz! S-au ÎMPĂCAT după un an în care n-au...
Iohannis, despre susţinerea Germaniei pentru aderarea la Schengen: Prietenul la nevoie se cunoaşte
Bănuind că în casa ei se petrec lucruri bizare, Victoria a instalat o cameră de...
Au crezut că AU SALVAT un câine neajutorat de pe stradă, dar au aflat la...
Cum a murit DJ Lalla? Au venit rezultatele! Tatăl artistei e distrus
Mobilizare de rezerviști în România. Sancțiuni dure pentru cei ce nu se prezintă
Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste în săptămâna 2-8 octombrie 2023. Ce ne...
BANCUL ZILEI. Bulă la service: Am venit pentru o verificare la roată. Nevastă-mea spune că...
Fanii Vacanta Mare sunt distrusi! Costel a murit… ce declaratii tulburatoare au fost spuse