Poliția Română s-a mobilizat după ce șefii străini ai HELLS ANGELS s-au întâlnit într-un sat din Prahova. Organizația se extinde în țara noastră

Poliția Română s-a mobilizat după ce șefii străini ai HELLS ANGELS s-au întâlnit într-un sat din Prahova. Organizația se extinde în țara noastră
Publicat: 14/05/2024, 08:00

Mai mulți lideri ai bandei de motocicliști Hells Angels, din diferite țări, ar fi venit, în secret, într-un sat din România, unde s-ar fi întâlnit cu cei mai importanți dintre membrii filialei din țara noastră. Polițiștii s-au mobilizat și ei și ar fi declanșat o amplă operațiune de filaj.

Fenomenul moto în România s-a dezvoltat departe de ochii publicului, iar multe cluburi care, în străinătate, reprezintă bande deosebit de violente, au ajuns să aibă filiale la noi. A fost și cazul Hells Angels România, care, după ce au primit acordul organizației mamă, din SUA, a devenit un club dominant în țara noastră. Motocicliștii au intrat în atenția publică abia anul trecut, când au încercat să oprească înființarea, la București, a unui club Bandidos, organizație aflată în conflict, la nivel internațional, cu Hells Angels.

Ca urmare, anul trecut, aceștia l-au atacat pe președintele român al Bandidos, chiar la unul dintre restaurantele pe care acesta le deține. Ca să se apere, victima a tras cu o armă de tip airsoft, în timp ce motocicliștii Hells Angels l-au lovit cu un ciocan și chiar l-au înjunghiat în picior, cu un briceag.

Hells Angels, scandal sângeros, la București

Agresorii au fost acuzați de tentativă de omor și ridicați de acasă cu mascații, iar o parte au fost reținuți.

Incidentul a ieșit repede din atenția publică, însă, potrivit unor surse judiciare, polițiștii au continuat să supravegheze activitatea acestor bande pe două roți.

Sursele citate au dezvăluit, pentru Gândul, că la sfârșitul săptămânii trecute, reprezentanții Hells Angels din mai multe țări au intrat în România, pentru un eveniment organizat într-o locație discretă dintr-un sat de lângă Ploiești. Evenimentul s-a numit „Ziua porților deschise” și a avut loc într-o locație situată în satul Brătășanca, județul Prahova.

Spațiul ar fi fost pus la dispoziție de către un mic club local, care ar fi aderat la Hells Angels după o lungă perioadă de așteptare, timp în care membrii săi ar fi fost în așa-zise probe.

Liderii Hells Angels, păziți de patrule pedestre

Sursele citate au precizat că primul lucru pe care aspiranții au fost nevoiți să-l facă a fost să-și cumpere fiecare o motocicletă Harley Davidson, marca obligatorie pentru toți membrii Hells Angels, indiferent de statut.

Conform anchetatorilor, deși evenimentul se numea generic „Ziua porților deschise” și părea că oricine va putea să aibă acces, zona a fost securizată cu ajutorul unor adevărate patrule, care aveau rolul să îndepărteze imediat eventualele persoane străine.

În contextul pericolului pe care bandele de motocicliști au început să-l constituie în țara noastră, ar fi fost mobilizate mai multe structuri specializate în combaterea crimei organizate și a criminalității violente, dar și luptători ai Serviciilor de Acțiuni Speciale.

Sursele Gândul au afirmat că evenimentul s-a finalizat fără incidente, iar anchetatorii urmează să identifice toate persoanele imortalizate de echipele de filaj mobilizate pentru adunarea Hells Angels.


CITEȘTE ȘI:

Adevăratul motiv pentru care criminalul Kostas PASSARIS a fost ținut singur în cameră timp de 23 de ani. Este unicul caz din România

Bătăi și jafuri într-o familie de medici cunoscuți, din Craiova. CAZUL a ajuns până la Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor din Parlament

Dezvăluiri explozive despre OPERAȚIUNEA de RĂPIRE a milionarului cu Aston Martin, din Mamaia. Singurul condamnat a decis să rupă tăcerea

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Raisa a fost găsită moartă. Fetița de doi ani dispărută ieri era într-o râpă și...
Gabriela Lucuțar divorțează! Regina Întunericului și soțul ei au de împărțit o avere de 2,7...
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe...
Mădălina Ghenea a stârnit controverse cu ultima sa apariție! S-a urcat pe masă și ce...
TEST IQ | Aceste două poze par identice, dar nu sunt. Găsiți diferențele
"E vie? E vie?" Momentul în care jandarmii o găsesc pe Raisa moartă, în râpă....
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
Șocul pe care o străină de pe TikTok l-a avut când a aflat din ce...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
Una dintre cele mai frumoase biserici gotice târzii din Transilvania va fi restaurată
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
Putin cutremură planeta. Anunț ISTORIC la Moscova: Să fie conștienți cu ce se joacă
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan...
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg,...
"Era o fată nevinovată". Ipoteza polițiștilor în cazul fetiței de doi ani din Dolj găsită...
BANCUL ZILEI. Într-o zi vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare...
Roxelana, sclava prizonieră care a devenit soția lui Suleiman I. Kösem Sultan, femeia cu cel...
×