Preotul Francisc Doboș: „M-a sunat cineva din Cluj, să le binecuvântez garsoniera de 11 metri pătrați”

Preotul Francisc Doboș: „M-a sunat cineva din Cluj, să le binecuvântez garsoniera de 11 metri pătrați”
Preotul Francisc Doboș: „M-a sunat cineva din Cluj, să le binecuvântez garsoniera de 11 metri pătrați” / Preotul Francisc Doboș / Foto Facebook
Publicat: 09/02/2022, 10:20
Actualizat: 09/02/2022, 10:22

Părintele Francisc Doboș nu a ocolit subiectul viral al garsonierei de 11 metri pătrați din Cluj, închiriată cu 200 de euro pe lună.

Francisc Doboș, paroh la biserica Sacre Coeur de lângă Piața Aviatorilor din Capitală, a adăugat un comentariu legat de subiectul momentului, garsoniera de 11 metri pătrați de la Cluj.

„M-a sunat cineva din Cluj. M-a rugat să merg ca să le binecuvântez garsoniera de 11 metri pătrați. Mi-a zis că ar fi faimoasă. În plus, nici nu ar trebui să intru, nu ar fi loc dacă ar fi și ei înăuntru. Cică să dau cu aghiazmă de la ușă.

Mai bine dau de la București :)))”, a scris preotul pe Facebook.

Anunțul de închiriere postat duminică pe Facebook de către o agenție imobiliară a adunat peste 50.000 de comentarii și 10.000 de distribuiri.

Deși glumele și ironiile s-au ținut lanț, garsoniera de doar 11 metri pătrați a fost deja închiriată pentru suma de 180 de euro pe lună.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult