Președintele ADRPE, după tragedia de la Lacul Morii: ”Nicușor Dan a delegat atribuțiile coordonării ASPA către Diana Pungă, actualul City Manager al Primăriei Capitalei, care nu a făcut absolut nimic pentru a asigura continuitatea serviciului de ecarisaj”

Președintele ADRPE, după tragedia de la Lacul Morii: ”Nicușor Dan a delegat atribuțiile coordonării ASPA către Diana Pungă, actualul City Manager al Primăriei Capitalei, care nu a făcut absolut nimic pentru a asigura continuitatea serviciului de ecarisaj”
Sorin Chiriță, președintele ADRPE
Publicat: 21/01/2023, 16:44
Actualizat: 21/01/2023, 17:51

Sorin Chiriță – președintele Asociației pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene (ADRPE) – are o intervenție tranșantă după tragedia de la Lacul Morii, acolo unde o femeie a murit sfâșiată de câini maidanezi.

Președintele ADRPE notează că o astfel de tragedie a avut loc tocmai pentru că în unele funcții ajung oameni lipsiți de experiență, care nu ar avea ce să caute acolo.

Sorin Chiriță precizează că Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a delegat atribuțiile coordonării ASPA către Diana Pungă, actualul City Manager, iar aceasta ”nu a făcut absolut nimic pentru a asigura continuitatea serviciului de ecarisaj”.

Problema câinilor fără stăpân din sectorul 6, mai ales din zona Lacul Morii, unde o femeie a fost sfâșiată sâmbătă de maidanezi, este semnalată de către cetățeni Primăriei Capitalei de peste un an, iar Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) și Poliția Locală aflată în subordinea PRIMĂRIEI CAPITALEI își pasează răspunderea.

Răspunderea este a Primăriei Capitalei. Nicușor Dan a delegat atribuțiile coordonării ASPA către Diana Pungă, actualul Administrator Public (City Manager) al Primăriei Capitalei, care nu a făcut absolut nimic pentru a asigura continuitatea serviciului de ecarisaj, s-a preocupat doar de un program nereușit de adopții a câinilor fără stăpân”, acuză președintele ADRPE.

Diana Pungă, o apropiată a lui Nicușor Dan, în trecut se mândrea cu activitatea sa privind protecția animalelor fără stăpân, activând ca voluntar in acest sens. De altfel, conform datelor ținute ascunse de primărie singura ei «expertiză» fiind acest voluntariat. Deși este singura ei competență profesională, iată ca până și in acest domeniu a «reușit», un om a fost ucis. Triste vremuri pentru bucureșteni, puțină asumare nu strică

Sorin Chiriță, președintele ADRPE

”Incompetența ucide! La muncă, «salvatorilor»!”

Sorin Chiriță mai notează că ”incompetența ucide”, iar cei care se etichetează drept ”salvatori” ai Bucureștiului – cu referire clară la alianța USR PLUS și la Nicușor Dan – au descoperit că ”este grea și complicată administrația”.

Președintele ADRPE mai scrie pe pagina sa de Facebook că a face administrație este foarte greu când lipsește ”competența necesară”, iar ”minima experiență” nu există. Au fost impuse în funcții publice ”persoane care se află la primul lor serviciu”, iar postarea se încheie cu o întrebare-cheie.

”Este grea si complicată administrația? Doamnelor si domnilor «salvatori» ai Bucureștiului, este greu? Este greu când nu ai competența necesară, este greu când nu ai o minimă experiență. Era mult mai ușor sa îți dai cu părerea de pe margine! Cei care «salvează» Bucureștiul au reușit sa impună in funcții publice persoane care se afla la primul lor serviciu, persoane care nu cunosc nimic din mecanismele juridice si administrative ale statului.

Întâi să aveți serviciu, să munciți pentru oameni, după aceea sa cereți funcții publice. La muncă, «salvatorilor», munciți ca noi, toți românii! Dacă voi salvați Bucureștiul, de voi cine-i salvează pe bucureșteni?”, încheie Sorin Chiriță, președintele ADRPE.


Citește și:

Gabriela Firea, după ce o femeie din București a fost mușcată de maidanezi și a murit: ”O viață pierdută într-un mod îngrozitor, din cauza haitelor de câini vagabonzi lăsate să terorizeze Capitala!”

Grupul Wagner, ”armata privată a lui Putin”, catalogat de SUA drept ”organizație criminală transnațională”. John Kirby: ”Evgheni Prighozin încearcă să-și promoveze propriul interes în Ucraina”

Dinu Gheorghe, consilier local: ”Clotilde Armand, ai amăgit alegătorii, mai sunt aproape 16 luni până te va lovi realitatea votului”

De ce vor procurorii ca frații Tate să mai stea în arest încă 30 de zile: ”Un control psihic permanent asupra victimelor, inclusiv prin recurgerea la acte de violență manifestate constant”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
52 de ani de la Apollo 16, penultima misiune care a dus omul pe Lună....