Prima ninsoare, primii copaci căzuți în Sectorul 1 | Clotilde Armand, o gestionare defectuoasă care poate duce la accidente grave

Publicat: 27/01/2023, 13:18

Prima zăpadă căzută în București, în această iarnă, a venit ”la pachet” și cu problemele care, în pofida trecerii timpului, iau autoritățile prin surprindere. Sectorul 1, administrat de Clotilde Armand, oferă un prim exemplu din care reiese că edilul nu s-a pregătit, așa cum ar fi trebuit, pentru a preveni astfel de situații.

Controversată și, de foarte multe ori, prezentă în spațiul public doar pentru a acuza ”greaua moștenire a trecutului”, motiv pentru care duce o ”luptă” permanentă pentru a găsi rezolvări, Clotilde Armand demonstrează încă o dată că de la vorbă la fapte este o cale lungă.

După o criză a gunoaielor care a revenit în actualitate după ce Clotilde Armand nu a semnat – timp de 120 de zile – contractele de delegare pentru firmele care se ocupă cu tratarea/sortarea deșeurilor, prima ninsoare din București scoate în evidență o proastă administrare la nivelul… copacilor amplasați pe marginea șoselelor.

Șoferii care au trecut astăzi pe DN1, pe raza Sectorului 1 al Capitalei, au putut constata că existau toate premisele pentru un accident grav de circulație, după ce un copac s-a prăbușit pe carosabil.

Clotilde Armand demonstrează încă o dată că de la vorbă la fapte este o cale lungă

Din fericire, incidentul a rămas fără urmări, însă acesta nu este decât un alt exemplu care arată cum Clotilde Armand gestionează defectuos o astfel de problemă, nefiind luate din timp toate măsurile pentru ca astfel de pericole să fie eliminate, iar angajații Administrației Domeniului Public (ADP) ar trebui să elibereze partea carosabilă cât mai repede.

Existau toate premisele pentru un accident grav de circulație, după ce un copac s-a prăbușit pe carosabil.

”Iubește mai mult copacii, și asta în detrimentul vieții cetățenilor din sector”

De-a lungul timpului, au fost primite mai multe sesizări din partea locuitorilor Sectorului 1, aceștia reclamând faptul că primarul Clotilde Armand ”iubește mai mult copacii, și asta în detrimentul vieții cetățenilor din sector”, însă copacul prăbușit vineri pe DN 1 demonstrează că edilul sectorului are unele ”carențe” chiar și la acest capitol.

Problema copacilor prăbușiți în diferite zone ale Sectorului 1 nici nu este o noutate, din păcate, în 2001 fiind nevoie de 16 ore pentru ca Clotilde Armand să trimită angajații ADP pentru a face curățenie pe strada Dobrogeanu Gherea, acolo unde – în urma unei furtuni abăture peste Capitală – mai mulți copaci s-au rupt. (informații detaliate AICI)

Și atunci, Clotilde Armand a fost acuzată că se ”mobilizează” numai atunci când este vorba despre propria imagine publică sau despre interesele de partid.


Citește și:

EXCLUSIV | Președintele ADU, după ce Clotilde Armand a anunțat că a achiziționat 100 de generatoare pentru Ucraina: ”Anunțul a fost activ 6 minute, societatea câștigătoare este campioană în atribuiri directe, având 2.537 de contracte câștigate!”

Viceprimarul Ramona Porumb: ”Sectorul 1 arde, iar Clotilde Armand a făcut o magie și se promovează ca mare salvatoare”

EXCLUSIV | Viceprimarul Sectorului 1, notificare și plângere prealabilă către Clotilde Armand în scandalul ”Greenfield”: ”Să nu mai paseze responsabilitatea în grădina altei instituții”

EXCLUSIV | Consilier local PNL Sector 1, despre scandalul ”Greenfield”: ”Dezastru. Toți stau după proverbialul pix… pixul lui Clotilde Armand”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase